marlynka.z.diamanti napisal/-a:najljubše knjige do zdaj pa so mi bile alkimist,davincijeva šifra,a&d,alamut,.....še in še.med poletjem pa je bila glavna mary higins clark.
Ja men je tud Alamut full huda knjiga.....ne vem, nekak šele potem, ko sem to knjigo prebrala, sem zaštekala, zakaj je toliko ljudi na svetu, ki se podajo v samomorilske napade....Pred tem nisem razumela tega kak lahko nekdo pač žrtvuje svoje življenje samo zato, ker mu je nekdo tak naročil....Ampak, ko pa sem prebrala Alamuta......sem pa to zaštekala, čisto! Se mi zdi da full dobro spoznaš kako lahko vera oz. ena oseba zmanupulira ljudi, da počnejo stvari, ki jih verjetno brez tega vnetega verovanja ne bi počeli......
Prebrala pa sem tude DaVincijevo Šifro....samo po pravici povedano....mene se je reklama te knjige zdela malce prenapihnjena. Sej ne rečem, da je knjiga ql, ampak se mi pa zdi, da so z reklamo te knjige, .....kao kak full hit je ta knjiga, najboljša in najbolj zanimiva in vse te fore......malo pretiravali.Je še marsikatera knjiga boljša..... no, pač moje mnenje....
Glede Mary Higins Clark se pa popolnoma strinjam, da je bla res hit letošnjega poletja.....sem jaz tud kar dosti njenih knjig prebrala čez poletje.....
Najboljši pisatelj teh "Mary Higins Clark varianta knjig" pa mi je itaq Sidney Sheldon....On mi ma pa tak dobre knjige, da včasih kako njegovo knjigo tud po 2 ali pa 3x preberem.....

Se mi zdi,da njegove knjige prav "požiram". I wish, da bi bila tud študijska literatura pisana s strani kakega Sidneya Sheldona....

:(:( Po moje ne bi počela nič drugega, kot pa se učila

, za razliko od zdaj.....
Joj, zdaj sem pa že sama skoraj napisala roman tukaj......Sorry tistim, ki jim grejo full dolgi posti na živce

;);)
You say at best, when you say nothing at all.....