Kolikokrat seksate?
Odvisno od dneva, pa kok je kdo zmatran. Ponavadi vsak dan, lahko tudi večkrat, lahko samo 1 x na teden, pa takrat za vse nazaj in naprej. Da bi mela pa kak mesec suše se nama pa še ni zgodil.
Med teto M, pa tud včasih, ampak res redkokdaj. Ker mi takrat tud ne sede kej preveč, da bi kdo kej skaku (jaz al pa on).
Med teto M, pa tud včasih, ampak res redkokdaj. Ker mi takrat tud ne sede kej preveč, da bi kdo kej skaku (jaz al pa on).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Ja midva s fantom včasih po deset dni ne seksama, pa se zelo pogosto vidima, včasih pa skoraj vsaki dan. Odvisno od tega, kak komu paše. Nikol ne bi naredla tega, da bi se nekaj pretvarjala, samo da bi zadovoljila njegove potrebe. Rajši mu rečem, da se mi ni!
Med menzo pa sem enih 2x seksala...ne ne...ni to stvar za mene. Pa ne da bi se mi gablo, ampak se mi preprosto ni. Željo si potešima tako, da se samozadovoljujema drug pred drugim
Čao

Med menzo pa sem enih 2x seksala...ne ne...ni to stvar za mene. Pa ne da bi se mi gablo, ampak se mi preprosto ni. Željo si potešima tako, da se samozadovoljujema drug pred drugim

Čao
Re: Kolikokrat SEXATE na ...
ce je vse okej..skoraj vsak dan..če mi kdaj ne pase..in ce vidim da si on zeli...potem mu povem ..recem ne pase mi..carti me in mogoce mi zapase...in ponavadi zapase aha...so pa trenutki ko dnevi niso najbolj veseli, ko so skrbi tezave, takrat pa na seks ne pomisliva, tako da ne seksava tudi po teden dni ne, je pa potem bolj lepo...ko spet vsak dan..ja vse je odvisno od razpolozenja.
"Stari Rimljani so govorili:"Carpe diem."Uzivaj dan."Ali pa:"Zgrabi dan." Da,zgrabi ga in izkoristi sleherni njegov trenutek."
Moj libido je na žalost mnogo večji od libida mojega fanta,zato se zgodi da sexava tud sam dvakrat na mesec.Pa sva veliko skupaj,čeprav je res,da imava veliko opravkov jaz mislim,da bi si lahko večkrat vzela čas za to. Ne vem zakaj bi moral manj seksat ko si v zvezi že dolgo,mene moj privlači ravno toliko kot prvi dan in mi gre to na živce. No mi je vsaj kupu dildota,da lažje preživim. 

pa pa
- dragon_fly
- Komunikatorka