Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Odvisno od dneva, pa kok je kdo zmatran. Ponavadi vsak dan, lahko tudi večkrat, lahko samo 1 x na teden, pa takrat za vse nazaj in naprej. Da bi mela pa kak mesec suše se nama pa še ni zgodil.

Med teto M, pa tud včasih, ampak res redkokdaj. Ker mi takrat tud ne sede kej preveč, da bi kdo kej skaku (jaz al pa on).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Tamika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tamika »

Ja midva s fantom včasih po deset dni ne seksama, pa se zelo pogosto vidima, včasih pa skoraj vsaki dan. Odvisno od tega, kak komu paše. Nikol ne bi naredla tega, da bi se nekaj pretvarjala, samo da bi zadovoljila njegove potrebe. Rajši mu rečem, da se mi ni! :)
Med menzo pa sem enih 2x seksala...ne ne...ni to stvar za mene. Pa ne da bi se mi gablo, ampak se mi preprosto ni. Željo si potešima tako, da se samozadovoljujema drug pred drugim :)

Čao
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Z mojim (zdaj že bivšim) sva sexala VEDNO ko sva se videla,pa sva bila skupaj leto in pol. Zgleda, da naju je samo strast držala skupaj :twisted:

Drugače pa tudi med menstruacijo ampak takrat brez oralnega-čeprav je on to hotel (on meni)mu nisem pustila,ne vem,ne zdi se mi najbolj fino...
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Vsak dan najmanj enkrat :D
Včasih večkrat seksava kot pa jeva :)
Klaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Klaudia »

Čist odvisno. Živiva še vsak zase, tako da je vse skupaj odvisno od tega koliko časa sva skupaj ter če sva sama doma
Ustvarjeti! To pomeni dvakrat živeti! (Camus)
Uporabniški avatar
medika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a medika »

midva s tipom pa najmanj 3x na dan med menstro pa edin ce sva res ful potrebna,69 pa med menstro men nekak negre v glavo...bla bi nesproscena...tko mislm probala pa nebom....mi je ze tko kul kokr je!!!Jst tud da sm nevem kok utrujena za sex sm takoj,mam sreco da je moj tip tud tok potrebn kokr jst :flamingdev:
hudicek36
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Kolikokrat SEXATE na ...

Neprebrana objava Napisal/-a hudicek36 »

ce je vse okej..skoraj vsak dan..če mi kdaj ne pase..in ce vidim da si on zeli...potem mu povem ..recem ne pase mi..carti me in mogoce mi zapase...in ponavadi zapase aha...so pa trenutki ko dnevi niso najbolj veseli, ko so skrbi tezave, takrat pa na seks ne pomisliva, tako da ne seksava tudi po teden dni ne, je pa potem bolj lepo...ko spet vsak dan..ja vse je odvisno od razpolozenja.
"Stari Rimljani so govorili:"Carpe diem."Uzivaj dan."Ali pa:"Zgrabi dan." Da,zgrabi ga in izkoristi sleherni njegov trenutek."
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

sexam takrat ko je priložnost... in želja po tem... se pravi da kr pogosto :D
First to Know

Tres tres chic.
Tejch-a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejch-a »

Jaz pa sedaj ko sma šla narazen verjetno še dovgo nebom drugač prej se pa nikol nisma mogla nasitit eden drugega in sva včasih tut 5x na dan :cool:
Med menstruacijo sma pa samo če je bla res nuja ker se mu je ful gablo je rekel da ko ga dobi ven in je cel krvav da se mu zdi kot da bi mu ga gdo porezal :x
lejc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a lejc »

Jst sexam tko 1-3x na tedn! Učas mi pa tud 14 dni ne paše! Čist odvisn pač!
Sčasoma vzljubimo stvari, ki smo jih nekoč sovražili
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Jaz sem pa sedaj iz morja, kjer sva bila z lubijem sama in sva imela cel da in celo noč samo zase tako, da je bilo zelo zelo aktivno. heheheh :twisted:
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Moj libido je na žalost mnogo večji od libida mojega fanta,zato se zgodi da sexava tud sam dvakrat na mesec.Pa sva veliko skupaj,čeprav je res,da imava veliko opravkov jaz mislim,da bi si lahko večkrat vzela čas za to. Ne vem zakaj bi moral manj seksat ko si v zvezi že dolgo,mene moj privlači ravno toliko kot prvi dan in mi gre to na živce. No mi je vsaj kupu dildota,da lažje preživim. :)
pa pa
mateja80
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mateja80 »

Midva ponavadi seksava 1x na teden, vasih samo 2x na mesec - kriza. Trudim se to izboljsat, ampak vcasih mi enostavno zmanjka energije za seks. Mi kdo kaj priporoca?

Mateja
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dragon_fly »

midva sva od začetka fuuull velik (ko sva bla prvič skupi na morju sva skor pregorela) :flamingdev: :flamingdev:
zdej pa je tk solidno... 3-4 krat na tedn.. :gruebel: včas več včas manj. če bi pa hotlka tulk k on hoče bi pa najbrž petkart na dan :wall:
Uporabniški avatar
rozica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod gorami...

Neprebrana objava Napisal/-a rozica_ »

5-6x na teden, kdaj tud večkrat na dan... odvisno od tega kolk se vidiva :)
Odgovori