En Božiček prskaklja v bajto in poje men se zdi, da nekaj v zvezi z Novo... Argh, k popizdim, sam da se reklama začne! :ertrink:

bucka81 napisal/-a:girlie napisal/-a:men gre pa že na živce una: usta - la bocca, ustnice -le labra in užitek je Buenojoj, to reklamo vidm najmanj 5× na dan pa mi že tok preseda
![]()
pol pa že na konc tok bedn izpade k zabije uno in krema je la crema! Ja, ne, sam da ni la majoneza![]()
Ja, pa naj prosim nekdo, ki obvlada italijansko (Jochie npr.) pove ali ne pomeni Bueno dobro?, mi pa najeda ona ženska v tej reklami, ki se nastavlja tam, kot kaka kura
Applebitecc napisal/-a:Joooj, jaz sem bla zdaj pr tipu na Hrvaškem in sem vidla najbolj annoying špico za reklame na svetu.
En Božiček prskaklja v bajto in poje men se zdi, da nekaj v zvezi z Novo... Argh, k popizdim, sam da se reklama začne! :ertrink:![]()
:box:
MIGRENA napisal/-a:bucka81 napisal/-a:girlie napisal/-a:men gre pa že na živce una: usta - la bocca, ustnice -le labra in užitek je Buenojoj, to reklamo vidm najmanj 5× na dan pa mi že tok preseda
![]()
pol pa že na konc tok bedn izpade k zabije uno in krema je la crema! Ja, ne, sam da ni la majoneza![]()
Ja, pa naj prosim nekdo, ki obvlada italijansko (Jochie npr.) pove ali ne pomeni Bueno dobro?, mi pa najeda ona ženska v tej reklami, ki se nastavlja tam, kot kaka kura
Sj to "in užitek je Bueno" je v prenesenem pomenu mišljeno... saj pomoje - kao druga beseda za užitek je Bueno... kr nekej ja
SSarchy napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Joooj, jaz sem bla zdaj pr tipu na Hrvaškem in sem vidla najbolj annoying špico za reklame na svetu.
En Božiček prskaklja v bajto in poje men se zdi, da nekaj v zvezi z Novo... Argh, k popizdim, sam da se reklama začne! :ertrink:![]()
:box:
![]()
![]()
A to se da kje vidt?? Mislim, se pri nas tudi vrti?
girlie napisal/-a:men je pa una dobra:
En prehlajen moški se nekje usede na klopco zraven ene gospe pa reče: "Oh, ta prehlad!" pa ona: "Ja, vem kako vam je." pa on: "Ne, ne veste." pa spet ona:"Ja, seveda vem.Včeraj sem ga imela, potem pa sem vzela Septolete ( al neki tazga ). Pol pa isti moški sedi na klopci pa pride zraven njega ena prehlajena ženskica pa reče: "Oh, ta prehlad!" pa on:"Ja, vem kako vam je." pa ona: "Ne, ne veste.![]()
![]()
Mislm, da je za Septolete, če ne me pa loh popravte![]()
krfjolca, men je ta za avto tud ful dobra