pehta ne vem kako si ti to zdej predstavljas...pomoje noben normalen stars ne bi bil srecen pa ponosen ce bi mel otrok vsak mesec novga fanta al pa punco k bi ga hodu domov predstavljat...itak da ne.
ce gre pa za one night stande pa valda da ne razlagas o tem starsem. tega ponavad sploh ne vejo.
misliš da se osebe ki jih ni sram pripeljati vsakih par mesecev novega osebka domov sekirajo za sosede?! Ej če si tolk drzen da pripelješ domov vsakega človeka ki ga "pobereš" med potjo in ga predstaviš staršem, potem se ti pa za sosede res ni treba sekirat...
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
pehta, kdo se bo sekiru za sosede, starše, župnika... tvoj lajf je. (ko smo ravno pri tem, še1x, tvoj lajf je. In do te točke sega tvoj lajf, naprej pa ne - kapiš? )
Zvoncica napisal/-a:pehta ne vem kako si ti to zdej predstavljas...pomoje noben normalen stars ne bi bil srecen pa ponosen ce bi mel otrok vsak mesec novga fanta al pa punco k bi ga hodu domov predstavljat...itak da ne.
ce gre pa za one night stande pa valda da ne razlagas o tem starsem. tega ponavad sploh ne vejo.
če bi bil tak posameznik ponosen na to mu ne bi bil tak deal povedat
očitno pa je večina o tem raje tiho, zgleda niso ponosni na to
saj starši te sprejmejo kot celoto
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Pehto bi moral kak "jochie" v red spravt, da nebi skoz padala v tavtologije. Glede na to, da ma J. vrat širši kot pehta pas, iz tega si lahko še kako primerjavo nardimo, sklepamo, no, upajmo, da bi vsaj za kak dan pehti zamašil usta. Jochie, mejbi numera zibnundcvaincih? Vzemi to kot iziv
Če bi jaz pisala takele pripombe, bi se sigurno u momentu pojavili modi in admini.
Zdita se mi kar bedna, ubistvu 2 desca, ki mlade punce pokvarjata in jih pumpata, da morajo menjavat tipe, ker sicer kakor (kao) ne bodo vedle, kaj je kakor (kao) dober sex.
Bla, bla, bla...
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Nisem v nobenem njihovem postu zasledila druzga kot da pišeta svoje izkušnje in mnenja...
To kar delaš ti, ko hočeš prav prisilit ljudi da morajo razmišljat kot ti, to je pumpanje...
Kje je kdo od njiju napisal da morajo menjavat partnerje, da bi vedeli kaj je dober sex... pa dober sex lahko imaš oz se največ naučiš, če imaš stalnega partnerja, ne pa z menjavanjem, to je vsem jasno...
Pa daj si že enkrat Pehta dopovej, da s tem ko pišemo kakšni smo, kaj delamo ali kaj nam paše, nočemo in ne prepričujemo ljudi, da morjo delat isto kot mi ampak povemo svoje razmišljanje in mnenje
pehta napisal/-a:Zdita se mi kar bedna, ubistvu 2 desca, ki mlade punce pokvarjata in jih pumpata, da morajo menjavat tipe, ker sicer kakor (kao) ne bodo vedle, kaj je kakor (kao) dober sex. Bla, bla, bla...
Jz sm dozdej pokvaru sam 3 punce, in še to v dolgotranih zvezah. Tko da bom eno pumpu upam d skoz, tebe bom pa tut jebu u glavo, dokler ne bom mel dost sladkega življenja, ker mi je prou zabavno, kako je najbolj pameten kle en (ena, sj nevem), k se tipa še s palco ne upa dotaknt.
Jochie, končno si zvedu odgovor: lahka je torej vitka punca. Šit, da mi ni to prej potegnil