Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

marateja napisal/-a:mojmu je ful všeč tista reklama za BMW s tistim žabcem....men je pa čist mim.....njemu je pa itak sam zato všeč ker je za BMW, sej tista za SEAT mu pa ni čist nč (samo primer).....

Ja mojmu je tut ful všeč ta reklama, sam zard unga žabca k se res svetovno dobr smeje :D
hrcEk.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur

Neprebrana objava Napisal/-a hrcEk. »

1. smrdi, smrdi, kako smrdi!

2. uf kako smrdi, še dobro da imamo glade microspray!

3. en oblačk, dva oblačka, sto dvesto oblačkou, tisoooč oblačkou!

-------------------------------------------------------
ej res ne vem kdo tle neumn, al pa res slovenci tok smrdimo..
k mene to prou poneumlja, js lpo z ginsengom in ingverjem oddajam energijo in vonj čutne moškosti, prou dišim :)

nivo slovenskega oglasnega bloka je pod nivojm. dost bolš ko gledat film z oglasi je gledat cannes 2004 oglase brez filma, vm rečm!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

sofia83 napisal/-a:Men so še une reklame za ABC cestnino super ... Sicer čist simpl, ampak udarne. :cool:

KR-MIMO
NM-ČAKU
GO-ABC
SG-A VIDU
PO-ČAKAJ
CE-STNINA

Jaa, te so tut men hude, ful fajn ideja.. Pa res čist simpl narjen, sam opazno.. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

meni je pa ful dobra ona reklama za avo.. kao 101 madez pa vsi ful umazani... pol pa pride nebeska cistoca pa vsi taki nebesko beli.. taka kjut mi je...edina reklama za prasek ki mi je vsec! pa za bmw 1 mi je tut bla ful dobra reklama...ko se je oni vozo z avtom pol se pa ustavi odpre okno pa ful oni smeh..
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Luštkana mi je tista, ko 3 strici štrikajo plašček za avto :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Najbolj blesava reklama mi je tista za bonbone, kjer bi se Olga rada poročila, pa ji tetka preveč korzet zategne.... in potem, lažje zadiha....

Všeč mi je pa tista reklama, kjer na tisoče majhnih barvastih balončkov leti po ulici..
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

zadne cajte so mi najbol glupe reklame za vzajemno. prou ne bom se zavaroval pri njih.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

wannabe napisal/-a:ušeč mi je una za coca colo :D k se lučke pržigajo v mestu hihi :razz:

ja ta je prou kjut :xmas: :)
Let the good times roll.
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

men gre pa že na živce una: usta - la bocca, ustnice -le labra in užitek je Bueno :evil: joj, to reklamo vidm najmanj 5× na dan pa mi že tok preseda :D
pol pa že na konc tok bedn izpade k zabije uno in krema je la crema! Ja, ne, sam da ni la majoneza :D :D
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

saska1 napisal/-a:meni je pa všeč reklama za majonezo helmans mislim da :) tista mala punčka ki očiju poje sendvič pa napiše da mu je pustila banano mi je taaak kjut :angel:

Ta mi sicer zdej ne potegne, kera je, ampak koncept se sliši fajn.. :)

Me je pa spomnila na uno, k en mulček je sendvič, pa mu kapne na plakat od ene hude bejbe, pa pol začne uno dol s plakata lizat, pa pride v sobo njegov starejši brat.. Ta mi je bla tut originalna... :D :cool:
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
shiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shiva »

men je se vedno ena najljubsih dobre vile (vem da je stara, ampak je bla famozno dobra)

na zivce mi grejo itak vsi uni praski, tamponi, samponi...ampak nazadnje mi je bila najbolj grozna za mobitel una z bejbami, kao seks v mestu...mimo! bejbe grozne!
arigato!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

girlie napisal/-a:men gre pa že na živce una: usta - la bocca, ustnice -le labra in užitek je Bueno :evil: joj, to reklamo vidm najmanj 5× na dan pa mi že tok preseda :D
pol pa že na konc tok bedn izpade k zabije uno in krema je la crema! Ja, ne, sam da ni la majoneza :D :D

Ja, pri teh tudi jaz ošpice dobim.
BTW, a katera ve, kdo govori pri tisti reklami za čaje, ko našteva Earl Grey, English Breakfast... Meni se ful zdi, da je Cavazza mlajši. ???
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ursska »

Men gre pa na jetra tud reklama za wollite kjer ženska ne more izgovorit črke R! :zunge:
*Belinda*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Belinda* »

men je pa fulllll glupa una za vložke Always, k je en karneval na ulici, pa tam tip in ženska v jeans minici plešeta na ulci....prav bedna mi je ta ženska, tk antipatična, k tam z ritjo tk pomiga...verjetn tut zato, ker me spominja na določeno osebo...sam vseen, ob tej reklami kr kurjo polt od hudga dobim :evil:
Odgovori