Najljubši položaji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali doživljate orgazme med spolnimi odnosi?

Vedno
260
37%
50:50
213
30%
Enkrat na mesec
42
6%
Ga še nisem
184
26%

Skupaj glasov: 699

Uporabniški avatar
diver
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a diver »

Položaj mi je vseeno... vsec mi je tisti, kateri je vsec moji partenrki... sam od aona uziva - uzivam tudi jaz.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

ooooho ho ho :D

no, men so recimo kar vsi nekak všeč, ne vem kater je naj naj.

a sm se spomnla enga položaja, ko sem zanč probala čist... ne vem, slučajno, spontano, sploh ne vem kak mi je ratal :D

punca zgoraj, ne na kolenih, ampak ima cela stopala na 'tleh', ubistvu čepiš, kokr najbolj spodnji del počepa :) in potem se pomikaš gor-dol. počepi... punce, warning. če si je moj tipčk glede tega kej podobn z vašimi... hmmmm pol pazte, ker ko boste sprobale tole, mu bo toooooook hudo ;) aja, pa v temle gibanju gor-dol se zdrži mal časa... je kar mal kriza, ja. mišice začnejo dobesedno pečt :?
lubija pa lahko od začetka primete za roke, prepleteta prste, ful lepo. pol se treba pa mal opret na roke, aha....
....non sholae sed vitae discimus....
Uporabniški avatar
Queen.K.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Queen.K. »

-=beiba=- napisal/-a:ooooho ho ho :D

no, men so recimo kar vsi nekak všeč, ne vem kater je naj naj.

a sm se spomnla enga položaja, ko sem zanč probala čist... ne vem, slučajno, spontano, sploh ne vem kak mi je ratal :D

punca zgoraj, ne na kolenih, ampak ima cela stopala na 'tleh', ubistvu čepiš, kokr najbolj spodnji del počepa :) in potem se pomikaš gor-dol. počepi... punce, warning. če si je moj tipčk glede tega kej podobn z vašimi... hmmmm pol pazte, ker ko boste sprobale tole, mu bo toooooook hudo ;) aja, pa v temle gibanju gor-dol se zdrži mal časa... je kar mal kriza, ja. mišice začnejo dobesedno pečt :?
lubija pa lahko od začetka primete za roke, prepleteta prste, ful lepo. pol se treba pa mal opret na roke, aha....

Ojaaaaa..bejba....tut iz mojih izkušnj ti loh rečm..da tole kar si napisala popolnoma DRŽI...tipu je konc hudo....ker lohka sam leži pa uživa...uno...res UŽIva...drgač pa tko k si napisala....fullllll pečejo mišice...konc...lool... :lol: ..pa nasledn dan...tak "muskfibr" kt da bi šla na Triglav....hihihi...sam....je VREDN... :D :D :oops: :razz: :jump:
Life is short...have fun!!!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Najbolj uživam "od odzadi"...sploh, če sm fuul zrajcana, mi to nenormalno paše!
Pa tisto, ko ste pisale, da je ženska na njem in dela kao počepe, je tud dobr, ja, sam to je fajn, če je podlaga trda, na postli mi to ni glih najbolj, ki je malo težje.
*lunica88*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lunica88* »

mmmm... men je včasih ful pršlo k sm bla jst gor. zdj ko mam pa ene KT pa doživim še boljši orgazem tko če je on zgorej, jst mam pa noge pri njegovi glavi.
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

S tem pa nimava problemov. Pride kadarkoli oz. na katerikoli način. večkrat pa sprobavava razne položaje.
:flower:
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

men tut pride v kermukol polozaju drgac pa morm rect da jz dost malkrat uzivam ce sm jst na vrh. enostavno mi ne pase. :oops:
Sarha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarha »

Keri položaj paše dane, jutri ali pa pojutrišnjem, zagotovo ne vedno isti. Je odvisno od počutja. Kdaj paše sex v kopalnici, pa je odzadaj, na kavču, s strani, je veliko položajem kateri mi odgovarjajo. Odvisno je samo kdaj in kje. :magic:
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

res je odvisno od pocutja!sam zaenkrat mi je najljubsi doggy- style :gut:
PokeGirL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PokeGirL »

men je najbolše, če sem jaz gori, drugač pa so mi vsi všeč. aja, pa "doggy-style" je tud ok:)
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

Naj položaj?Doggy na vse načine(heh), al pa tko da jst ležim na robu postle on pa kleči na tleh.Men je ta poza booožaaanskaaa. :twisted:
Drgač pa v glavnem vse.
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

men je pa najbols ce on kleci, jz sm pa tko da ga al objemam z nogami tko da mam pa gleznje na tleh pa se nazaj naslonim. pol je pa najbols k se on nagne naprej, pa se mu lahk stisnem nekam med ramo&vrat, on me pa za rito prime, res cutim v celem telesu, pa kar mravljinci mi grejo po telesu..... mmmmmmmmmmmm

tko seksava v recimo 50%, tko, pa en drug polozaj, pa spet tko, itd.

njam njam :razz:
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

Hmmm...tega pa ne štekam, dej mal bl podrobno opiš. :twisted:
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Dirty napisal/-a:Hmmm...tega pa ne štekam, dej mal bl podrobno opiš. :twisted:

on kleci& ma narazen kolena, ti se usedes vmes, tko da si obrnjena proti njemu. noge polozis za njegovo rito na tla, naslonis se nazaj na roke (lahk sam z eno pa ga z drugo objames okol vratu), on te pa prime za rito, lahk se pa tut on nazaj nagne.

upam da si predstavljas ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Zvoncica napisal/-a:
Dirty napisal/-a:Hmmm...tega pa ne štekam, dej mal bl podrobno opiš. :twisted:

on kleci& ma narazen kolena, ti se usedes vmes, tko da si obrnjena proti njemu. noge polozis za njegovo rito na tla, naslonis se nazaj na roke (lahk sam z eno pa ga z drugo objames okol vratu), on te pa prime za rito, lahk se pa tut on nazaj nagne.

upam da si predstavljas ;)

tole bo pa potrebno slikat pa objavit, da si bomo lahko predstavljali... :roll: :roll: :roll:
Odgovori