Najljubši položaji
ooooho ho ho
no, men so recimo kar vsi nekak všeč, ne vem kater je naj naj.
a sm se spomnla enga položaja, ko sem zanč probala čist... ne vem, slučajno, spontano, sploh ne vem kak mi je ratal
punca zgoraj, ne na kolenih, ampak ima cela stopala na 'tleh', ubistvu čepiš, kokr najbolj spodnji del počepa
in potem se pomikaš gor-dol. počepi... punce, warning. če si je moj tipčk glede tega kej podobn z vašimi... hmmmm pol pazte, ker ko boste sprobale tole, mu bo toooooook hudo
aja, pa v temle gibanju gor-dol se zdrži mal časa... je kar mal kriza, ja. mišice začnejo dobesedno pečt
lubija pa lahko od začetka primete za roke, prepleteta prste, ful lepo. pol se treba pa mal opret na roke, aha....

a sm se spomnla enga položaja, ko sem zanč probala čist... ne vem, slučajno, spontano, sploh ne vem kak mi je ratal

punca zgoraj, ne na kolenih, ampak ima cela stopala na 'tleh', ubistvu čepiš, kokr najbolj spodnji del počepa

lubija pa lahko od začetka primete za roke, prepleteta prste, ful lepo. pol se treba pa mal opret na roke, aha....
....non sholae sed vitae discimus....
-=beiba=- napisal/-a:ooooho ho ho![]()
a sm se spomnla enga položaja, ko sem zanč probala čist... ne vem, slučajno, spontano, sploh ne vem kak mi je ratal![]()
punca zgoraj, ne na kolenih, ampak ima cela stopala na 'tleh', ubistvu čepiš, kokr najbolj spodnji del počepain potem se pomikaš gor-dol. počepi... punce, warning. če si je moj tipčk glede tega kej podobn z vašimi... hmmmm pol pazte, ker ko boste sprobale tole, mu bo toooooook hudo
aja, pa v temle gibanju gor-dol se zdrži mal časa... je kar mal kriza, ja. mišice začnejo dobesedno pečt
Ojaaaaa..bejba....tut iz mojih izkušnj ti loh rečm..da tole kar si napisala popolnoma DRŽI...tipu je konc hudo....ker lohka sam leži pa uživa...uno...res UŽIva...drgač pa tko k si napisala....fullllll pečejo mišice...konc...lool...

Life is short...have fun!!!
-
- Sramežljivka
men je pa najbols ce on kleci, jz sm pa tko da ga al objemam z nogami tko da mam pa gleznje na tleh pa se nazaj naslonim. pol je pa najbols k se on nagne naprej, pa se mu lahk stisnem nekam med ramo&vrat, on me pa za rito prime, res cutim v celem telesu, pa kar mravljinci mi grejo po telesu..... mmmmmmmmmmmm
tko seksava v recimo 50%, tko, pa en drug polozaj, pa spet tko, itd.
njam njam
tko seksava v recimo 50%, tko, pa en drug polozaj, pa spet tko, itd.
njam njam

Dirty napisal/-a:Hmmm...tega pa ne štekam, dej mal bl podrobno opiš.
on kleci& ma narazen kolena, ti se usedes vmes, tko da si obrnjena proti njemu. noge polozis za njegovo rito na tla, naslonis se nazaj na roke (lahk sam z eno pa ga z drugo objames okol vratu), on te pa prime za rito, lahk se pa tut on nazaj nagne.
upam da si predstavljas

Zvoncica napisal/-a:Dirty napisal/-a:Hmmm...tega pa ne štekam, dej mal bl podrobno opiš.
on kleci& ma narazen kolena, ti se usedes vmes, tko da si obrnjena proti njemu. noge polozis za njegovo rito na tla, naslonis se nazaj na roke (lahk sam z eno pa ga z drugo objames okol vratu), on te pa prime za rito, lahk se pa tut on nazaj nagne.
upam da si predstavljas
tole bo pa potrebno slikat pa objavit, da si bomo lahko predstavljali...