Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

¤MiSsY¤ napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ženske mene psihira, ker bi dons mogla dobit menstro...... pa je sam ena rdeckast asluz, cist maaal :? :? prou bed mi je :cry: :cry: nc nism zajebala s tabletkam, pa tut prsu ni vame, ker gre zmeri vn........... Zakaj je niiiiiii :cry: :cry: ???

A si mogoče prestavla uro jemanja tabletk?
K jst sem jo prestavlja in zato se mi je tut menstuacija prestavla, ponavad sm jo dobila v sredo k sem pa tabletke prestavla sm jo pa šele v četrtek zjutri.
Sam ne panike zganjat......to je sam še slabi. Sej bo boš vidla!
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

inchy84 napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ženske mene psihira, ker bi dons mogla dobit menstro...... pa je sam ena rdeckast asluz, cist maaal :? :? prou bed mi je :cry: :cry: nc nism zajebala s tabletkam, pa tut prsu ni vame, ker gre zmeri vn........... Zakaj je niiiiiii :cry: :cry: ???

A si mogoče prestavla uro jemanja tabletk?
K jst sem jo prestavlja in zato se mi je tut menstuacija prestavla, ponavad sm jo dobila v sredo k sem pa tabletke prestavla sm jo pa šele v četrtek zjutri.
Sam ne panike zganjat......to je sam še slabi. Sej bo boš vidla!
brez panike, nič ni, jas sem jo tudi prejšnjič dobila 1 dan prehitro, pa nisem prestavla ure jemanja.
lej če si jih prav jemala pol nimaš razloga za paniko.
pač ni FUL navalila menstruacija danes :)
as if.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Sej se mi zdi, da je ze mal bol ..... k me je prou freakal out.... k mam zmeri u sredo, dons je blo pa kr neki, zdej je pa cist mal bols, ;) sej bom do jutr pocakala ce nau kul......... tnx za odgovore
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

ko jemlješ tabletke..se ti zmerj prvi danpokaže tako zelo bled ali pa rjavkast izcedek...ni panike.... :) večja panika bi bila, če ne bi bilo nič...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Najlepša hvala ti za odgovor. Res me je skrbelo, ker sem lani nezaželjeno zanosila (šla sem splavit) in me je strah, da se mi bo spet kdaj ponovilo.

Imam pa še eno vprašanje:
Tabletke sem začela jemati 2. dan menstruacije, ker je bil prvi dan izcedek le rahlo roza in nisem bila prepričana, če je to to. Sem vseeno bila zaščitena takoj po prvi tabletki?
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

zenska nikoli in nikakor nisi zascitena ze po prvi tabletki ampak sele potem ko jemljes tabletke ze 7 dni. mislim a ne znas prebrat navodil na tabletkah? to pa ja vse lepo in natancno pise.
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tudi jaz sem prebrala, da si zaščiten že s prvo tabletko. Sicer pa nisem imela spolnih odnosov še isti dan, temveč šele po koncu menstruacije, ki je trajala en teden. Do takrat sem pa najbrž že bila zaščitena?
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

Dorotea napisal/-a:
ženska napisal/-a:moje krvavitve še vedno trajajo. Ginekologinja pravi, da je to le stranski učinek ker jih jemljem prvič. So pa iz dneva v dan močnejše, vendar še vedno ne tako močne kot menstruacija. Do konca imam še 4 tabletke. To pomeni, da bom krvavela do premora?

pr men je blo isto..skor dva meseca...skor tak močno kot menstra :roll: pa taki koščki so šli zraven.Sej bo minlo,če jih jemlješ prvič je tak normalno-tak vsaj pravijo in tut piše. :wink:

:oops: ej ne vem ce je to ravn cool... jest sm vmes dobla to... po neki casa... pa je bla crta na druge tabletke... pa se neki... sestricna je krvavela 3 tedne skupi... pa niso vedla zakaj... pa so jo vezl v porodnišnco, pa ne vem sicer kaj ji je blo... ampak mislm, da ji je kao hormonski sistem popizdu...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pa se ti je to zgodilo na začetku jemanja? baje lahko traja do tri mesece, šele potem, ali če so krvavitve prehude, jih zamenjajo.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

astra_mb napisal/-a:ko jemlješ tabletke..se ti zmerj prvi danpokaže tako zelo bled ali pa rjavkast izcedek...ni panike.... :) večja panika bi bila, če ne bi bilo nič...

a to resno? ker js sm mal povprašala glede tega, pa nobena ni dobila tega izcedka prvi dan... za kaj je pa sploh dobr? :) :)
First to Know

Tres tres chic.
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ženska napisal/-a:Pa se ti je to zgodilo na začetku jemanja? baje lahko traja do tri mesece, šele potem, ali če so krvavitve prehude, jih zamenjajo.

ne men se je to zgodl po pol leta jemanja... in to ful mocno...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
ragdoll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ragdoll »

men se je prvi mesec jemanja zgodl, da sm krvavela skor cel mesec pa pac se pol med premorom tko da sm bla tist mesec cist brez moci.zj je v redu, sam mam pa zj dva meseca ful mocno menstruacijo k sicer traja sam pet dni tko da se ocitno moram se privadit na tabletke
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Novo vprašanje

Sem malo brala tole temo in se kar naenkrat spomnila, da nikoli nisem šla delat jetrnih testov, kljub temu, da mi jih je dermatologinja močno svetovala - pred dvemi leti sem jemala Clinofug, nato pa še enkrat pred skoraj enim letom zaradi aken. Poleti sem nehala, na jetrne teste pa sem kar malo 'pozabila', kljub temu, da KT jemljem že dobro leto. A sem ful zaj...? :?
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Velouria napisal/-a:Sem malo brala tole temo in se kar naenkrat spomnila, da nikoli nisem šla delat jetrnih testov, kljub temu, da mi jih je dermatologinja močno svetovala - pred dvemi leti sem jemala Clinofug, nato pa še enkrat pred skoraj enim letom zaradi aken. Poleti sem nehala, na jetrne teste pa sem kar malo 'pozabila', kljub temu, da KT jemljem že dobro leto. A sem ful zaj...? :?

Nisi. Če maš možnost pa le pejt!
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

jst jih se jemljem in sigurno ko jih bom nehala si bom prebrala vase komentarje in izkusnje :razz:
Zaklenjeno