Kontracepcijske tabletke
zaščitena si z prvo vzeto tabletko...tako je vsaj v teoriji...v praksi včasih ne drži...moraš pa sedaj pazit, da kakšne ne pozabiš....ker potem pa res nisi več zaščitena...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
ooo to pa si se pripravilaženska napisal/-a:Bom pazila. Na telefonu imam opomnika nastavljen že za cel mesec naprej. Komaj že čakam, da bom lahko začela z brezskrbnimi spolnimi odnosi!

as if.
jaz sem šla včeraj po recept...pa sem ga dobila za celo leto naprej...končno so prišli k pamet, da ne rabim non stop tja lazit...
je pa res, da si tablete plačujem sama...in baje, da imamo to ugodnost sedaj samo me...

ja jemljem yarino...meni so fajn tablete....se dobro počutim...in mi ni žal, da jih moram plačevat...prej sem jemala femodene...potem diane 35.....sedaj pa yarino...in je res razlika...zmanjšujejo apetit...pa ne počutim se napihnjeno kot balon...je pa res, da imam še vedno boleče menstruacije...ampak tega niso omilile niti prejšnje tabletke....sicer nisem nikoli imela in tud nimam težav s težo....ampak za tiste, ki bi morda želele shujšat...so to verjetno ene redkih tabletk, ki dejansko pripomorejo k temu...
-
- Sramežljivka
potem sem jaz edina ki je popolnoma nesrečna bila z yarino, celo toliko da sem prenehala z uporabo kot. tabletk in začela uporabljati ponovno kondome...
depresije, libido na popolni nuli,...na začetku sem si mislila, da mi verjetno kaj pač štrika po glavi, da niso tabletke, dokler jih nisem nehala jemat. Zdej sem spet polna energije, raven libida se je dvignila, tako da je zdej lubi spet vesel in je sam rekel, da ne želi, da jemljem še kakšne tabletke, bova pač potrpela s kondomom
nevem, upam da je res bilo samo tako pri meni in da pri vas ne bo, ker takih depresij ne želim nobeni!
lp
PS: Znaki depresije in pomanjšanega libida so se pokazali šele po pol leta uporabe, zato ker se more telo navaditi na raven hormonov. Tako da dekleta bodite pozorne. To je potrdila ginekologinja.
depresije, libido na popolni nuli,...na začetku sem si mislila, da mi verjetno kaj pač štrika po glavi, da niso tabletke, dokler jih nisem nehala jemat. Zdej sem spet polna energije, raven libida se je dvignila, tako da je zdej lubi spet vesel in je sam rekel, da ne želi, da jemljem še kakšne tabletke, bova pač potrpela s kondomom

nevem, upam da je res bilo samo tako pri meni in da pri vas ne bo, ker takih depresij ne želim nobeni!
lp
PS: Znaki depresije in pomanjšanega libida so se pokazali šele po pol leta uporabe, zato ker se more telo navaditi na raven hormonov. Tako da dekleta bodite pozorne. To je potrdila ginekologinja.