Da ostalih incidentov ne omenjam... Naceloma stereotip ne velja, ker recimo je pa zato moja mama za dekle "tasca wannahave". Stvar je v cloveku, samo pa vem, da sem okusil varianto BAD TASCA.

Lep pozdrav.
lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?
Prosim, povejte kaj, me res zanima vaše mnenje
principesa napisal/-a:lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?
pomoje v večini primerov drži..
jest že vem, da me od mojga ne mara,.. enostavno jo vidm po obnašanju, kr je preveč prjazna prou tist zašpilan,..pol mi pa nasledn dan pove tip kake pribja po tem k grem jest domov,.. pa tud k sm zravn ma take čudne (k misl da je kao smešna).....
tko, da se u nadaljne izogibam obisku njihove hiše....
pa sj najudva noče ločt, niti naju ne more,.... sm pač na živce mi gre ta njen aditude,. in enostavno ga ne prenesem,... in nje tud ne,. .kaj nj trudla sm se, če je pa ni ganl, pa prou,..jokica napisal/-a:principesa napisal/-a:lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?
jest že vem, da me od mojga ne mara,.. enostavno jo vidm po obnašanju, kr je preveč prjazna prou tist zašpilan,..pol mi pa nasledn dan pove tip kake pribja po tem k grem jest domov,.. pa tud k sm zravn ma take čudne (k misl da je kao smešna).....
ma jest sm isto misnla, pa se je izboljsal... dl sva skup, bol je normalna pa ve, da nekak bova skup ustala, pa da naju je more nc spravt narazn se najmn pa ona
principesa napisal/-a:pa sj najudva noče ločt, niti naju ne more,.... sm pač na živce mi gre ta njen aditude,. in enostavno ga ne prenesem,... in nje tud ne,. .kaj nj trudla sm se, če je pa ni ganl, pa prou,..jokica napisal/-a:principesa napisal/-a:lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?
ma jest sm isto misnla, pa se je izboljsal... dl sva skup, bol je normalna pa ve, da nekak bova skup ustala, pa da naju je more nc spravt narazn se najmn pa ona
sj veš mamice hočjo za svoje sinke le najbolš (pomoje tud pr mojmu tko), pa nč ni dobr zanga,...
no midva še nisva dost stara da bi se kr odselila, pa tud finance nebi znesle,..... tud od mojga sestra se je pametno odselila, tko da ma mer pred teženjem,. ampk še vedno loh prnese oprat perilo,...jokica napisal/-a:principesa napisal/-a:pa sj najudva noče ločt, niti naju ne more,.... sm pač na živce mi gre ta njen aditude,. in enostavno ga ne prenesem,... in nje tud ne,. .kaj nj trudla sm se, če je pa ni ganl, pa prou,..jokica napisal/-a:principesa napisal/-a:lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?
sj veš mamice hočjo za svoje sinke le najbolš (pomoje tud pr mojmu tko), pa nč ni dobr zanga,...
jasnopr mojmu je tko, da k ma starejso sestro, k je ze kr neki casa od doma s familijo, porocena... pa se je pametno odselila na drugi konc slovenije... pa jo pomoje zdej mal panika grab, da bo tud on sel. ceprov sva ji jasno in glasno povedala, da ne bova ostala doma... pa sej ne greva na drug planet, sam neki varnih kilometrov stran... ravn tolk,da ne more vsak dan pridet na obisk