Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
boogie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a boogie »

Od moje bivse je bla taka recimo, ko sva se enkrat odpeljala od njene hise okoli 23:00 da greva ven je pritekla iz hise na cesto ko sem obracal in jokala po vratih od avta skoraj tolkla "Kam mi jo peljes?" LOOL skupaj sva bila ze kako leto po moje...
Da ostalih incidentov ne omenjam... Naceloma stereotip ne velja, ker recimo je pa zato moja mama za dekle "tasca wannahave". Stvar je v cloveku, samo pa vem, da sem okusil varianto BAD TASCA. :evil:

Lep pozdrav.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

jst se s svojo dobro razumem. ma pa včasih tko slab dan, da je tečna na vse povrsti. ker je udarjena na čiščenje, bolje da se ob tistih dnevih poberem, drugače je za znoret.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
*Belinda*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Belinda* »

Mama od mojega bivšega je bila živi vrag, ni me prenesla, ker sem bila zanjo prveč tiha in mirna punca, ona pa je hotla vse vedet v amen. Ko me je hotla skomandirat, kaj naj delam in kaj ne, je blo pa konc, z obeh stvari, tut drle smo se že druga na drugo pred celo ulico, ko je zagustilo in sem ji po treh letih povedala vse kar ji prej nikol nisem. Na žalost je bil mamin sinko, in sem ga imela full rada, ampak sva šla narazen predvsem zaradi nje---dosegla je svoje. Men je blo full hudo, ko sem bila nemočna, ampak k sreči sem videla, da pač tak je tudi on, in bi to vedno bilo vmes, jaz pa tako ne bi mogla živet cel lajf, če bi ostala skupaj (želel je gradit hišo ob svoji dragi mamici :roll: ).

Sedanja fantova mama je cukr. Včasih je prav preveč ustrežljiva, prav nič se ne vtika, se pa vedno rada pogovarja, če le pridemo skupaj. Zelo zelo prijetna ženska. Ravno zadnjič sem ji omenla, kako je uredu ženska, pa je rekla nazaj, da je vesela, da sem jaz tam, ker je komaj čakala, da sine kako prijetno dekletce prpelje :razz: . Aja, pa sta z mamo zelo navezana, ful se majo radi, sam na tak, zdrav način.

V glavnem, če se ta veza slučajn ne posreči....mamine sinke ne povoham več na kilometer ne! :evil:
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

jaz se kar nevem kaj naj si mislim o svoji bodoci tasci.. ker se obnasa tako kot veter piha.. :roll:
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
magpie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a magpie »

...
Zadnjič spremenil magpie, dne 20. Jun. 2011 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

moja bodoca tasca je super... bolse si nep mogla zelet...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: R`dam

Tašča

Neprebrana objava Napisal/-a Naty »

NOVO VPRAŠANJE

Hja...
Torej po dveh letih življenja narazen in videvanja tu in tam (zaradi zveze na daljavo) sva se z mojim predragim odločila narediti korak dlje. Spakirala sem svojo malhico (29 let življenja) in se odpravila 1400 km proč od ljubega doma. Moj dragi je 27 let živel pri starših od katerih je odkupil stanovanje, oni pa so se preselili čez cesto. Zdaj si s skupnimi močmi urejava stanovanje, v veliko pomoč pa nama je njegov stric, ki 3-4x na teden pride v družbi partnerjevih staršev. Problem je v tem, da moj dragi zelo pogreša starše (je edinec), kljub temu, da jih videva pogosto ter se obvezno vsak dan sliši z njimi (pravzaprav z mamo) po telefonu. Na vprašanje, kako je pogrešanje sploh mogoče odgovarja s pojasnilom, da kljub pogovorom, ki jih ima z njimi 3-4x na teden v živo pogreša pogovore kot jih je imel, preden sem se jaz priselila. Torej,hmm, ali je to normalno? :?: :?: :?: :eek:
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Pri 29. je zelo čudno. Zelo. Pravzaprav je nenormalno.
Tko nekak...
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: TAŠČA

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?

Prosim, povejte kaj, me res zanima vaše mnenje :?:

pomoje v večini primerov drži..
jest že vem, da me od mojga ne mara,.. enostavno jo vidm po obnašanju, kr je preveč prjazna prou tist zašpilan,..pol mi pa nasledn dan pove tip kake pribja po tem k grem jest domov,.. pa tud k sm zravn ma take čudne (k misl da je kao smešna).....
tko, da se u nadaljne izogibam obisku njihove hiše.... :(
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

principesa napisal/-a:
lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?

jest že vem, da me od mojga ne mara,.. enostavno jo vidm po obnašanju, kr je preveč prjazna prou tist zašpilan,..pol mi pa nasledn dan pove tip kake pribja po tem k grem jest domov,.. pa tud k sm zravn ma take čudne (k misl da je kao smešna).....

ma jest sm isto misnla, pa se je izboljsal... dl sva skup, bol je normalna pa ve, da nekak bova skup ustala, pa da naju je more nc spravt narazn se najmn pa ona :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

jokica napisal/-a:
principesa napisal/-a:

ma jest sm isto misnla, pa se je izboljsal... dl sva skup, bol je normalna pa ve, da nekak bova skup ustala, pa da naju je more nc spravt narazn se najmn pa ona :)
pa sj najudva noče ločt, niti naju ne more,.... sm pač na živce mi gre ta njen aditude,. in enostavno ga ne prenesem,... in nje tud ne,. .kaj nj trudla sm se, če je pa ni ganl, pa prou,..
sj veš mamice hočjo za svoje sinke le najbolš (pomoje tud pr mojmu tko), pa nč ni dobr zanga,...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

principesa napisal/-a:
jokica napisal/-a:
principesa napisal/-a:

pa sj najudva noče ločt, niti naju ne more,.... sm pač na živce mi gre ta njen aditude,. in enostavno ga ne prenesem,... in nje tud ne,. .kaj nj trudla sm se, če je pa ni ganl, pa prou,..
sj veš mamice hočjo za svoje sinke le najbolš (pomoje tud pr mojmu tko), pa nč ni dobr zanga,...

jasno :) pr mojmu je tko, da k ma starejso sestro, k je ze kr neki casa od doma s familijo, porocena... pa se je pametno odselila na drugi konc slovenije... pa jo pomoje zdej mal panika grab, da bo tud on sel. ceprov sva ji jasno in glasno povedala, da ne bova ostala doma... pa sej ne greva na drug planet, sam neki varnih kilometrov stran... ravn tolk,da ne more vsak dan pridet na obisk ;)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

jokica napisal/-a:
principesa napisal/-a:
jokica napisal/-a:
principesa napisal/-a:

jasno :) pr mojmu je tko, da k ma starejso sestro, k je ze kr neki casa od doma s familijo, porocena... pa se je pametno odselila na drugi konc slovenije... pa jo pomoje zdej mal panika grab, da bo tud on sel. ceprov sva ji jasno in glasno povedala, da ne bova ostala doma... pa sej ne greva na drug planet, sam neki varnih kilometrov stran... ravn tolk,da ne more vsak dan pridet na obisk ;)
no midva še nisva dost stara da bi se kr odselila, pa tud finance nebi znesle,..... tud od mojga sestra se je pametno odselila, tko da ma mer pred teženjem,. ampk še vedno loh prnese oprat perilo,...
edin problem je tud će bi bla finančno sposobna, ne vrjamem da bi moj hotu jt iz te bajte,... očitno je močno navezan,. oz. on hoče živet v bajti (stanovanje odpade),. imet bajto v tem času pa zahteva višje finance,...
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

pomojem niso tasce tiste ta grde...problem so bolj sestre in brati od fantov ali punc...pomojem so ful bolj zascitniski....vsaj jst sm ful bolj kriticna do bratove punce kot pa mami....prej opazim nevem da mu kr neki tezi in ji to recem....mami ji nikol nic ne rece...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Saj ji tudi nima kaj reci! Kar se dogaja med partnerjema, je njuna stvar. Razen v primerih, da prihaja do kakih zlorab; predvsem tu ciljam na pretepanje partnerja.
Odgovori