Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
alisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alisha »

LARIKA, upam, da boš kmalu rešila probleme, ker to pa je res že too much!! Zgleda, da boš mogla še malo potrpet... :( saj bo...

Jaz hvalabogu nimam takih problemov s fantovo mamo, je ful dobra do mene, res vse najboljše o njej, samo je pa tolko bolj zatežen njegov foter :wall:
Srečo mam, da sma na svojem, ker drugače ne bi zdržala niti dneva tam! Samo se vtika v najine stvari, kje sva, kaj delama, če kdaj ne morem prit na obisk že misli, da varam fanta... samo jaz mu dam vedno kontra, ker ne bom pustila, da me bo kdo j*** v glavo! :evil:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

zdaj ko to berem pa se res zavedam kakšno srečo imam...sicer z mojim še ne živiva skupaj...toda njegova starša sta zelo dobra človeka...in me imata zelo rada...res se zelo dobro razumemo...in prav rada grem k njim...vem, da tudi takrat, ko bova ali poročena ali le živela skupaj...se ne bosta vtikovala v naju...vidim pri njegovi sestri...ona je poročena....in se zelo dobro razumejo...skorajda ni nobenih konfliktov...ker se vsak enostavno briga zase...na srečo so tudi moji starši taki...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Petra5 »

Hm hm, kaj naj jaz rečem, moja bodoča tašča pa je tako ko jo prime, ve se vtikat v vse stvari pa tolk je radovedna, za vse hoče vedet :x , ampak drugače pa se ne kregava, tako da je kr OK.
Tast (bodoči), pa je ful mojemu lubiju podoben, pa je prava faca, nekako vedno potegneva eden z drugim :D , hehe. Se kr zastopmo ja.
Jaz mam večje probleme z fantovo sestro, ki je skoz najbol pametna, pa vse je vredna :roll: .
ampak to ni ta tema :D
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

vidim da so te naše tašče kr obsežna tema :D

jaz žal ne spadam med tiste srečnice ki se ful azumejo z taščami :rolleyes: .
n azačetku je bla ful vredu se delala kao da sem ji zlo pri srcu in tako naprej, ampak se je vtikala v vsako malenkost in češ da njniga sinčka ni nič doma in da je skoz pri meni :motz: kar ni blo res. potem se je vse skup umirlo in ko sem mislila da bo vse ok. semse pošteno zmotla...
ko sva se pogovarjale je bla ful vredu a za hrbtom pa že :stupid:
no potem sva se s fantom nekaj skregala in šla narazen, a ko sva se pač pogovorla in skup nazaj prišla pa je bla ful proti najini zvezi in take finte :aerger: jooj. pa sva vseen bla skup pa to, a pol si eniga lepiga dne zmisli in mi preko fanta pošlje neko pecivo pa to :lol:
te pa sem po nevem kolkem času šla k njim da se pomenima ker me ona nebo opravljala za hrbtom. tako sva razčistle, a še vseen nisva nevem neki kolegici, pogovarjama se pa tak ne tečnari več nekaj, pa če grema kam je to najina stvar...
upam da bo tak ostalo da nebo šlo spet vse narobe
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Pa sej midve z mojo taščo sva se na zaćetku full razumele. Skoz je mene klicala, pa full sva klepetale,potem pa akr čez oč ko da meni, ko da sem največji gnoj na tem svetu. In to je ven prišlo kmalu po tistem ko sva rekla da se bova poročila. Ne vem ne da se mi več z njo ukvarjat,s tastom pa tudi ne tako ad se jima umaknem pa se brigam asmo še zase pa za mojega lubija. Če kaj rabita imata še hčero mene ne bosta več izkoriščala :motz: tudi jaz si zaslužim spoštovanje z njune strani,ker sem pridna in za svojega moža skrbim tako kot je treba.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

LARIKA napisal/-a::motz: tudi jaz si zaslužim spoštovanje z njune strani,ker sem pridna in za svojega moža skrbim tako kot je treba.

mhm, ja - zastrupila si ga, revčka!

hecam se :D da ne boš kaj resno!

Kaj ti bo šele zdaj naprej metala taščica, jejhata :)
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Boga Larika!!

Vidiš, jaz ne grem k mojemu živet glih iz tega razloga, da se mi nebi dogajalo to kar se tebi!

Dalje od tastarih, boljše se počutim!!! :evil:
Don't worry, be happy!!!
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Krfjolca sam da mi ne bo res s takimi ven hodila,ker jo bom peljala v isto oštarijo pa isto naročila :evil:

Ledenka: sej to je poden veš,tastari pša tamladi ne gremo skupaj pa konec. Tako pač je. In midva si oba čim prej želiva stran od njiju,da zaživiva normalno zakonsko življenje :love:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Držim pesti da vama čimprej uspe.
Ali pa da se tastaredva nehata vtikat v vaju.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
kiss-kiss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kiss-kiss »

Jaz pa imam eno vprašanje!
S tipom si želim it živet na svoje, vendar on noče zapustit njegovega doma, kjer živi. Poleg tega pa , če bi se jaz preselila k njemu, bi mogla živeti še z njegovo mamo, ki je bolna na živcih.
Kaj mi svetujete?
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Nikoli nisem imela problemov s taščo in vedno sem imela občutek, da me ima rada, da me ima ob svojih štirih sinovih za lastno hčer. Včeraj je praznovala 50 let. Zvečer sem svojega možeka peljala na letališče, ker je odšel v Milano na službeno pot in tako sem bila sama. Zvečer je prišla k meni s torto, ki je ostala od praznovanja in sva se začeli pogovarjati. Tako sproščenega, odkritega pogovora še nisva imeli. In kljub vsem zgodbam o zlobnih taščah, jaz lahko za svojo rečem, da je čudovita in da jo imam za svojo drugo mamo, ker karkoli sem ji do sedaj zaupala, je vedno ostalo med nama, vedno mi pomaga in stoji ob strani in če se z možekom spreva točno vem kam bom šla po nasvet - k njej. Včeraj se je res izkazala in ful jo imam rada!
Uporabniški avatar
vincy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a vincy »

Ja jaz tudi nimam nobenih problemov, se mi zdi da kr gre, se je že sprijaznila da nima več sineka samo za sebe :) .
Lepo je da spoznaš, da na svetu nekaj veljaš. Da nekdo misli nate, ti zaupa in verjame vate!!
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Mama mojega bivšega se je skozi vtikovala v nega, v mene, v naju. Vse kar je naredil je morala vedet, itd. To ni blo fajn kar se je tudi kazalo v najinem odnosu s fantom. Velikokrat sva se skregala zaradi nje. Potem sem se nehala obremenjevat s tem, omejila obiske in je kar nekak "zlavfalo". Priporočam čim manj stikov al pa iskren pogovor s fantom o tem kaj te moti na njej.
suede
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suede »

od mojga bivšga je bla pa res ql pa nikol nobenih problemov, še pol k sva šla narazen me je parkrat poklicala. več al manj sem mela do zdej srečo s taščami
Amicus fundus rarus!
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

od mojga bivsiga mami me ma se zdj ful rada, oci pa tud...

z bivsim sva ostala prjatla, in sva v isti druzbi, kadar sm jz na hrvaskem...

mami je vse navdusena k me vid, oci pa vedno jamra kaj je njegov sin tak ''butl'' da je zajebu pr taki punci kao...

mah... super so, sam mi2 nisva za skp...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Odgovori