Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Dolžna sem sicer še odgovo kr*eni, na tvoja, intimna, pa res ne mislim odgovarjati.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Snegec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Snegec »

Jochie napisal/-a:kakorkoli, ce so tvoja razmisljanja nastala v taksni samoti visoko v hribih....ni nic cudnega....da so taksna....tam redko vidis koga, kaj sele, da bi jih 15 podrla....

A zdej se bomo pa zmerjal al kako? Cccc...

Moje osebno mnenje na anketo, so sicer, kok jih je kakšna bejba podrla preden je našla "tapravga" - je čisto vseeno, dokler se zaveda, zakaj natančno se je razšla z onimi prejšnjimi (da pač ne ponavlja napak .O).

Pa če je številka manj kot 15 al pa več kot 50.

Časi se spreminjajo, celibat in večna zvestoba nista več moderna, čepraw bi kdo to kako drugače povedal.
Tanoshii koto dake erande ikitemo sono saki niha nani mo mienakute dakara donna koto mo.
kiči
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a kiči »

sofia83 napisal/-a:Men se smiljo bejbe, k nimajo sebe pod kontrolo in seksajo kot po tekočem traku, ker se tko počutjo bolj zaželene in zapolnijo neko notranjo praznino. Čist kul se mi pa zdi samozavestna ženska, k ji je seks (varen) loh tud zabava in užitek in ve, kaj dela in zakaj. In taka bejba definitivno ni "lahka", ker je ni lahko dobit, ona zbira (ma vse vajeti v rokah).

Se podpišem pod tole, če smem. Napisano tako jasno in resnično, da bolje ne more bit! :cool:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:14, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Haha... Še zmeraj se pričkate. :D
Kr.ena ma pa itak prav. :wink:

Men se tut zdi blazno trapasto govorit o neki zafrustriranosti, če si mel pa malo partnerjev. Lahko si ful večji car v postelji, če si mel enega kot tist, ki jih je mel 100. Samo pač ne rabiš stalno menjat partnerja, oz. men je to ful lepo, da je lahko z enim tut po 5 letih še vsak dan boljši seks. Men se zdi to velik bolj carsko kot nabirat si številke. :D :wink:
Tok da bi se dalo o tem kdo je zafrustriran, zategnjen oz. je nekaj drugega narobe z njim na dolgo in široko debatirat. Ni res, da si z manj partnerji slabš v postelji in tut ni res, da si zafrustriran, če nis mel 15 partnerjev. K eni to vse skup povezujejo s tem, da maš ''manj izkušenj''. Jaz ne bi rekla temu manj izkušenj... Z enim partnerjem se lahko ful več naučiš kot s stotimi, če si seveda odprt za te zadeve. S stotimi je pa lahko vsakič skor isto, lahko pa tut ne... :D :wink:
Men se ne zdi, da je kakšna razlika blazna v kilometrini torej... Oz. da se je kdo bolj ''zgonu''. Lahko se nekdo s samo enim partnerjem velik bolj zgoni kot s 50. Sam eni tega zgleda na štekajo... :) :wink:
To o tem kaj je moderno je pa itak totalna bedarija... A zdej boš pa delal kar vsi delajo sam zato, k vsi to delajo? :roll:

Sam Jochie, tisto o hribih ti pa zamerim. Jaz sem tut iz ene vasice, čeprav ni v hribih, ampak vseen... :?
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Kdaj bejba postane lahka?

Ko se jo sežge in postane pepel. :D

No mal za JOke, da namo preveč resni. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

...tocno takrat, ko ji en tako rece... Vsak pa to drugace pojmuje :wink:

Malo analize:

ce je imela 15 partnerjev do 30ga, potem je to povprecno 1 fant na leto, ce je aktivna od 15tega... ce od 20tega pride 1,5 fanta letno... kar se pa lahko strinjamo, da ni veliko... torej ne more biti lahka :P

Recimo, lahka bi bila v primeru, da ima zelo nizke kriterije glede izbire partnerjev in le-ta menja oz. niti ne menja, ker je vsak le za 1x. In bi kvoto 15ih partnerjev dosegla v enem ali dveh mesecih.

Zdej, ker je vsaka oseba neodvisna in samostojna, se vseeno ne smemo spucati v njeno suverenost odlocanja o svojem zivljenju! Predvsem pa se ozirat na omejitve druzbe!

LP
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

shtrukeljchek napisal/-a:i couldn't say better... al pa ona laze da bi se vn poteglna iz tok ozkoglednega in plehkega razmišljanja.. mislm za svoja leta bi mogla met pa mal več u glavi...res butasta načela, sori..

ah k sm to prebrala sm najprej popizdila in si misnla da tole pa že morm komentirat... in to tko skrajno žleht ker te mam že poln k... ampak bom sam tok rekla... sori ampak nism ti jst kriva, štrukl, da si mela zajeban otroštvo... in ni treba bit zato tko skrajn napadalna do vsazga k nima istih načel kt ti... in ne mi plozat neki v tri krasne kok mam jst v glav oz. kolk sm zavrta ker po tej logiki jst lahk o teb rečem da si kurba na 10 potenco... pa tega nism rekla niti ne mislm tko... dej ti mal pr seb razčist... kdo ti daje pravico da lahk vse po spisku napadaš, če pa teb kdo kej reče kar ti ni všeč si pa na smrt užaljena in posledično skrajn žaljiva (se spomnm še iz kakšnih drugih postov)... grow up :!:

pa sori za OT ampak to sm hotla javno povedat
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Osebno nisem še nikoli nobeno kolegico, znanko, sodelavko ...označila, da je lahka, pa tudi vem, da niso imele samo tri,ampak veliko več. Jaz jim lahko rečem le to, da je vsaka gospodar svojega telesa, in sama odloča o njem. Pa seveda, da s takim početjem ne škodi sebi in drugim.

Vsako dekle ali fant išče sebi primernega fanta / punco.
Normalno.
Tudi ekperimentiranje je za določena leta povsem normalno, zaželjeno, priporočljivo.
Z leti se situacija umiri. In, če je to pri 20 fantu ali punci tudi prav...samo da najde tistega tapravega.

No ja ...to pa bi blo že za drugo temo a ne??!! :P
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

micamaca napisal/-a:
shtrukeljchek napisal/-a:i couldn't say better... al pa ona laze da bi se vn poteglna iz tok ozkoglednega in plehkega razmišljanja.. mislm za svoja leta bi mogla met pa mal več u glavi...res butasta načela, sori..

ah k sm to prebrala sm najprej popizdila in si misnla da tole pa že morm komentirat... in to tko skrajno žleht ker te mam že poln k... ampak bom sam tok rekla... sori ampak nism ti jst kriva, štrukl, da si mela zajeban otroštvo... in ni treba bit zato tko skrajn napadalna do vsazga k nima istih načel kt ti... in ne mi plozat neki v tri krasne kok mam jst v glav oz. kolk sm zavrta ker po tej logiki jst lahk o teb rečem da si kurba na 10 potenco... pa tega nism rekla niti ne mislm tko... dej ti mal pr seb razčist... kdo ti daje pravico da lahk vse po spisku napadaš, če pa teb kdo kej reče kar ti ni všeč si pa na smrt užaljena in posledično skrajn žaljiva (se spomnm še iz kakšnih drugih postov)... grow up :!:

pa sori za OT ampak to sm hotla javno povedat

opa kok smo se razjezil, le zakaj?? hm...wtf? kdo je napadaln oprosti če si to razumela kot napad, ker to ni bil , vsak ma pravico do svojeg mišljanja in jst sm povedala svojga. tko kot lahk jst rečm da maš za svoja leta butasto razmišljanje lahk tut ti men rečš npr. da sm po tvoje kurba na potenco. jst se zato nč ne sekiram ker vem da to itak ni res, edina k se sekira si pa ti. torej le zakaj če ni nč od tega res? veš ponavad se ljudje najbolj razburijo za stvari ki vedo da so resnične pa ji m gre na zivce ker zdej za njihovo sibko točko vejo tut ostali... :razz: forumi so namenjeni za izmenjavo različnih mnenj le se ne motim. in če gre teb v nos če mi ni všeč tvoje razmišljanje tvoj problem- kar pa ne pomeni da si zato slaba oseba. ti iz tega delaš big deal ne jst. ti ziviš svoj lajf in mi je kratko ravn kaj z nji počneš. jst vedno povem če mi kej ni všeč če pa ti ne moreš prenest da ti kdo kej tazga pove u faco je pa spet tvoj problem. jst zarad vas ne bom zavijala stvari u vatko. rada sm iskrena in povem točno to kar si mislm!!! sam ti preveč osebno jemlješ tale forum..umir se rajš pa ne vem..pejt rozice nabirat..
ni mi sam jasn kok se ti da ukvarjat s številkam in pri svojih letih gledat na to kolk jih je tip podru. pa se vedno nisi odgovorila na vprašnje; torej bom razumela tvoj odgovor kot pritrdiln..
hm uzaljena? za kaj ze? če nisi opazla je men tale forum do konca zabavn in ga jemljem kot joke.. in se ne sekiram tako kot ti če mi kdo reče npr. da sm butasta. ja pa kaj.. glavn da jst vem in ostali k me imajo radi kdo sem, kaj sem zakaj sem.. za vas k me pa ne poznate mi pa dol visi čist.. kdo more kle odrastit.. hm naj ostane odgovor skrit...

da nam tok off topic.. jst okej verjamem da obstajajo izjeme k je npr. do 30 leta imel pet bejb sam s tem da je bil pač z vsako par let u vezi.. to mi je normalno.. sam kljub temu se NEKATERIM po določenem času mal sname in se hočjo izživet... slej ko prej če ne na mlada leta jih pa na stara začne trgat mam kr dost dokazov okrog sebe..
drugač pa normaln tip k ni u vezi ( al pa njegove veze tjajajo do 1 leta) in da ma do 30 leta natanko 5 bejb.. to pa je čudn in je neki hudo narobe z njim.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Na žalost statistike in matične listine dokazujejo, da ljudje zamenjujejo partnerje tudi še po tem, ko naj bi veljalo, da so se znoreli oz. umirili v družinskem gnezdu. In to dokaj pogosto. Stvar navade ?
Zadnjič spremenil pehta, dne 15. Nov. 2005 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

Pa pehta pa kaj tebe brigajo statistike.. bemtiš no.. če si že tok v številkah pejt gledat še kakšno državo pa boš vidla, da ti tukaj v Sloveniji prav nič ne fali.
in zanimivo da imaš vpogled v matične listine..

Lahka ženska ... hm ... zame je to ženska, ki resnično ne izpusti vsake priložnosti za seks.. pa tudi če se jih oseba gnusi pa gre z njim vseeno seksat ... take ženske so zame lahke.. tiste, ki se pa odločajo pač s kom bodo šle v posteljo in si delajo selekcijo in izbirajo svoje potencialne f** prijatelje.. to pa, zame osebno, ni lahka ženska..

In še enkrat.. mislim, da ti tukaj ne bo nobenega ratalo spreobrniti.
Zadnjič spremenil Tamala`, dne 15. Nov. 2005 19:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Štruklčk, dj kak persen vzem...pa komu se bo dal ta špeh brat...

se pa ne čudm da se je folk nate spravu, glede na to, da si tipa k je mel pet žensk označla za pedra pa luzerja (ne glede na dolžino zveze). Pol pa peniš k teb kdo kej reče čez tebe...pa ne spet popenit k je čist nevtraln post.

btw, zanimiva percepcija zabave
Tko nekak...
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Pehta, prav hecna si. Z nobenem od nas se nč ne strinjaš. Ti pač vidiš na tem svetu vse prej kot lepo, :roll:
Prav zanima me, kako si vzgojena...morda preveč strogo al kaj :( :D
Vse pa kar sem prebrala do sedaj, se pa okrog sexa vrti, al se morda motim????
Kaj zdaj??? :?
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Odgovori