Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

And what about 5 per live? Do you have a comment?
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Talia »

ma ja, 5 v življenju. lahko je bit pameten v teoriji.

mislim, da je čas da rečemo bobu bob.

5 je številka, ki jo ena povprečna 16-letnica v teh časih nakljuka v enem letu. največ dveh.

da sploh ne načenjam teme o osnovnošolskih sex partyjih, pa po čem se pri njih meri popularnost.

pravim: 5, 10,15,... sej niti ni tolk važno. me smo odrasle osebe, ki smo same odgovorne za svoja dejanja. včasih nardiš prav, včasih se pač kaj zalomi. verjamem pa, da večina nas sam poskuša najt ljubezen.
:)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Ufffffffffffffffffffff.
Ne vem, ali prav vidim.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

ja kje pa žviš????????????????????????????
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

pehta napisal/-a:Ja, od polnoči do 2-h je trajal pogovor.

Hehe, ful je pa zdravo ob dveh ponoč poslušat medicinske oddaje. Kr fouš sm ti.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a alesko »

bejba rata lahka tocno ob 16:25 po lokalnm casu ,ampak sam v primeru da ma vec kot 35,24 let in da je dala cez povprecno v tednu 3,84 moskih..

mislm,kera tema..
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

micamaca napisal/-a:
shtrukeljchek napisal/-a:
micamaca napisal/-a:če po pravici povem... jst s takim k jih je mel pred mano že 15 ne bi hotla imet nič konkretnga... in sicer

- prvič zato ker mu ne bi zaupala (ne bi hotla nobenmu bit sam prehodna št. 16),
- drugič zato ker obstaja večja verjetnost da je kje kakšno bolezen fasal (pa lahk še tko zagotavlja da je pazu)
- in tretjič zato, ker tak človek najverjetneje nima podobnih načel kot so moja in zato ne bi mela velik skupnega...

takšnega tipa daš lepo na teste in je stvar rešena. če imaš že paniko ne. pričakovat da bo pa tvoj tip mel samo in le tebe al pa cca 2 pred tabo je pa mal iluzorno pričakovat. Mislm da maš mal probleme z egotom (moj tip ne bo imel nobene druge kukr sam mene!) tko da dokler so ti cifre pomembne in ne znaš človeka videt brez da bi te zanimal s kolkimi je spal..bog ti pomagi pol k boš ostala sama. zihr si pa se mlada čez par let boš razmišljal mal drugač (upam no..)

uf te morm rahlo razočarat... na žalost nism več tok mlada (razen če je zate 30+2 tok zlo mlado :D ) ...
pa dejansko je mel moj do zdej sam dve... tega nit nism vedla k sem začela z njim hodt pa tud spraševala ga nisem... zarad mene tud če bi jih mel par več... ampak sem pač že dost stara da vem s kakšnimi tipi se poštekam in med njimi do zdej še ni blo junaka, ki bi jih mel več kt ene pet... pa ne zato ker so bli tko grdi ampak pač... so zgleda bli od nekdaj bl resni in se niso rabl preveč izživljat okol... kar je najbrž tud stvar karakterja

pol pa ti morm rečt da se mi smilš.. enkrat govoriš eno drugič drugo.. prvič da ti je zelo pomembno kolk jih je imel tvoj tip pred tabo, drugič da svojga niti vprašala nisi..
torej če bi ti po pol leta vajine veze ki bi bila super in vse, tipo povedal da jih je podru like 20, bi ga pustila?
rada bi vidla te tvoje bivše če so jih pri 30+ podrl samo 5? dej no dej..ja da niso mel zelje se izživljat..hahaha.. mogoče pa sam niso dobil več priložnosti...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

alesko napisal/-a:bejba rata lahka tocno ob 16:25 po lokalnm casu ,ampak sam v primeru da ma vec kot 35,24 let in da je dala cez povprecno v tednu 3,84 moskih..

mislm,kera tema..

uh. super. še en intelektualc
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

talia nc bat..v primeru z veliko vecino forumasev sm mesanca gatesa pa einsteina..sploh pa glede zdravega kmeckega razmisljanja...tale tema je pa cist mim..ker dejansko ni osnove za lahko bejbo..tko. to je cela umetnost..
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

girl007 napisal/-a:
micamaca napisal/-a:če po pravici povem... jst s takim k jih je mel pred mano že 15 ne bi hotla imet nič konkretnga... in sicer

- prvič zato ker mu ne bi zaupala (ne bi hotla nobenmu bit sam prehodna št. 16),
- drugič zato ker obstaja večja verjetnost da je kje kakšno bolezen fasal (pa lahk še tko zagotavlja da je pazu)
- in tretjič zato, ker tak človek najverjetneje nima podobnih načel kot so moja in zato ne bi mela velik skupnega...

takšnega tipa daš lepo na teste in je stvar rešena. če imaš že paniko ne. pričakovat da bo pa tvoj tip mel samo in le tebe al pa cca 2 pred tabo je pa mal iluzorno pričakovat. Mislm da maš mal probleme z egotom (moj tip ne bo imel nobene druge kukr sam mene!) tko da dokler so ti cifre pomembne in ne znaš človeka videt brez da bi te zanimal s kolkimi je spal..bog ti pomagi pol k boš ostala sama. zihr si pa se mlada čez par let boš razmišljal mal drugač (upam no..)

kolikor razumem samo za drugo točko lahko daš tipa na teste
meni pa sta tudi prva in tretja alineja pomembni

se strinjam z micomaco, sej ni treba da je devičnik, ni pa treba da podere pol mesta

no prva alineja.. na podlagi česa mu ne bi zaupala? to je pač njegova preteklost katero se mi zdi zelo nespoštljivo obsojat. people change!?
druga alineja..sm povedala..
tretja alineja:hahahaha kok stupidno.. zato ker je pač tipo v preteklosti rad sexal sklepaš da nimata nič skupnega in teh svojih freaky načel? zarad načel si mogoče kdaj spustila iz rok najbolj krasno osebo zarad svojih predvidevanj ki temeljijo na tem kolk jih je kdo podru?????

al sm sam jst tok čudna pa se mi zdi tole izjava tedna, ki je za crknet smešna?? ne stekam kok ste eni... ne sej kul vaš lajf go ahead in uzivite v svojem načelnem in omejenem svetu.. good luck..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Talia napisal/-a:
alesko napisal/-a:bejba rata lahka tocno ob 16:25 po lokalnm casu ,ampak sam v primeru da ma vec kot 35,24 let in da je dala cez povprecno v tednu 3,84 moskih..

mislm,kera tema..

uh. super. še en intelektualc

Ah, modelko ni na tekočem s strokovnimi članki. Lahka rata ko da čez že več ali enako od 3,01 moškega. Tok o tem.
Tko nekak...
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

alesko napisal/-a:tale tema je pa cist mim..ker dejansko ni osnove za lahko bejbo..tko. to je cela umetnost..

:respekt:
hja. kam smo prišli. zdej se morem pa z moškim strinjat.
sej to je to kar sm poskušala povedat.

glede debate med štruklčkom pa micomaco pa:
micamaca, za moškega 30+, ki trdi da je spal z manj ko petimi ženskami pa tole. Možnosti so (ali/ali):
1. laže
2. je totaln luzer
3. je bil do sedaj impotenten
4. je gay
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Talia napisal/-a:
alesko napisal/-a:tale tema je pa cist mim..ker dejansko ni osnove za lahko bejbo..tko. to je cela umetnost..

micamaca, za moškega 30+, ki trdi da je spal z manj ko petimi ženskami pa tole. Možnosti so (ali/ali):
1. laže
2. je totaln luzer
4. je gay

i couldn't say better... al pa ona laze da bi se vn poteglna iz tok ozkoglednega in plehkega razmišljanja.. mislm za svoja leta bi mogla met pa mal več u glavi...res butasta načela, sori..
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Talia napisal/-a:

1. laže
2. je totaln luzer
4. je gay

i couldn't say better... al pa ona laze da bi se vn poteglna iz tok ozkoglednega in plehkega razmišljanja.. mislm za svoja leta bi mogla met pa mal več u glavi...res butasta načela, sori..

SAm take debilne, oprosti punčka, pa še pehta ne napiše.. Torej če ma en tip v mladosti 3 avanturce, potem eno resno zvezo do 25 leta, ki se pač ne izide, in potem spozna ženo...torej ma pri 30ih 5 parnterjev in je
-lažnivec, luzer impotenten, pedr, oz. vsakega po malem..

Punčke, mal si pošlihtite zadeve. Obe strani.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

talia prvo kot prvo kaj je slabga v tem da se z moskim strinjas?? ccc..
drugo kot drugo ti noben tega ni reku,namrec da se mors..sam povem svoje mnenje...sploh me v bistvu ne interesira kaj ti misls o tem..
Odgovori