Lilika napisal/-a: Mogoče sem to spregledla, ampak kaj je PEHTA povedala s kolkimi je ona? Nisem vedla, da obstajajo tako "moralni" ljudje kot je ona... in da hodijo na cosmo forum.

Tkole bom rekla: danes ponoči je bila na radiju 2 uri zdravnica z infekcijske klinike in celi 2 uri govorila o AIDS-u. Govora je bilo tudi o tveganem spolnem vedenju in posledično povezani povečani tveganosti za aids. Poleg gejev je omenila 2 primera tveganega spolnega življenja:
1. prvi spolni odnos pred 16-im letom
2. več kot 5 spolnih partnerjev v življenju
Ja, prav ste prebrale, uradna medicina že 5 spolnih partnerjev V CELEM ŽIVLJENJU smatra za zelo tvegano vedenje.
Pa ne mi zdej pričat o varnih kondomih itd, sem že itak ful razočarana da vas je tolk napadlo celo mojo zelo liberalno mejo 15 do 30-ega leta. Za zdravnike je že 5 v celem lajfu velik, tle na forumu pa Pehta postaja negativna ''senzacija'', ko govori celo o 15-ih. Kam pluje ta svet ?
Povedala je tudi, da smo v sloveniji prvi na svetu odkrili virus aidsa v slini...
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)