Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

če že mormo nekoga označit za lahkega...
pomoje pa nobena bejba kar ne ˝postane lahka˝... al je lahka al pa ni .
mislm lahko gledamo na eno punco da je lahka ker je šla s tipom prvič ko sta se srečala u disku.. in neglede na to al jih je imela pred tem 100 al pa nobenga, in vsaj pomoje ne obstaja neka cifra od katere naprej pa smo ljudje lahki

čeprou jst nobenga ne obsojam kot lahkega, vsak dela tako kot sam misli da je prav zanj, in če je prav zanj..zakaj bi mene motilo :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Hm, ja... Jst tud mislim da punca ne postane lahka z nekim določenim številom partnerjev. Mislim pa, da se take punce takoj opaz po njihovem primitivnem obnašanju. Ne mislim s tem tega, da so primitivne v slabem smislu ampak... No rečmo temu primarne. Pač majo tok na nek način razvite te primarne človeške potrebe (razmnoževanje :), prehranjevanje, itd... :)) in jih vodjo sam surove emocije. Ful enih čudnih emocij pa čist premal kontroliranga mehanskega razmišlajna. Pol pa tko izpadejo... Na nek način se mi smiljo, ampak ponavljam, ne na nesramen al pa slab način, pač pa tko... Boge so mi, no... :) Sam moje mnenje :).
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

sam morte pa prznat katero temo odpre pehta takoj ma največ strani v najkrajšem času.
tako js se umikam ker tuki mi je brezsmiselno razpravlat.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Tenkju. (pa ne zaradi umika)
Zadnjič spremenil pehta, dne 12. Nov. 2005 9:45, skupaj popravljeno 3 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
Brinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Piran z okolico
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Brinca »

Imam nekaj dobrih kolegic, ki so jih pač različne življenjske okoliščine pripeljale do tega, da so imele precej več partnerjev kot sem si mislila. NA kocu sem ugottovila, da ji ni za obsojati... Se zgodi...
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Brinca napisal/-a:Imam nekaj dobrih kolegic, ki so jih pač različne življenjske okoliščine pripeljale do tega, da so imele precej več partnerjev kot sem si mislila. NA kocu sem ugottovila, da ji ni za obsojati... Se zgodi...

Točno zato se mi zdi nesmiselno ocenjevat kdaj je ženska lahka, kur*a, lajdra in podobno.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

nevem ubistvu... do 30 15... ma ajde...

amak do 17 23?! to je pa nenormalno.... v letu in pol.... poznam eno...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

:|
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 05. Maj. 2017 0:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

lahka ženska je tista, ki gre v posteljo z komerkol takrat ko njej zapaše. ponavadi vsak vikend z drugim. pri 30 letih zamenjati 15 spolnih partnerjev.... TO JE MAJHNA ŠTEVILKA. ker se kar nekaj deklet začne pri 15 letih dajati dol, in če v enem letu zamenjaš samo 1ga je to 15 različnih pri 30 letih. drugo je če jih imaš petnajst in si vsak vikend z drugim. temu bi se že lahko rekl... lahka bejba. al pa... če eni ženski kr en tip reče a se greva mdol dt, pa se gresta je tut zame lahka bejba. :P
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Kot je že nekdo napisal, številka ni pomembna.
Bejbe, ki nimajo sebe pod kontrolo in sexajo kjer se jim pokaže prilika, ker se zato počutijo bolj zaželene in s tem nekako zapolnijo praznino v sebi, niti ne bi rekla da so lahke, so pa boge...

Citiram tudi to... Samozavestna ženska, ki ji je sex užitek, ve kaj dela in zakaj to dela ni lahka, ker je ne more vsak dobit... ona izbira in ima vse vajeti v rokah...
Ja Pehta, to popolnoma drži, ima vse vajeti ona v rokah ampak ti tega ne moreš vedet in niti ne boš nikol mgla vedet, ker ne spadaš v ta rang bejb!

Ti pa ko si še verjetno devica in brez vseh izkušenj, ne vem kaj maš tolk za govorit o tem... sam blefiraš tu gor.

Eno je teorija, drugo je praksa, pa ne ponižuj ljudi, ki imajo drugačno mnenje od tvojega, ker se ti bodo prav te stvari za katere zdaj govoriš zelo negativno, začele slej ko prej dogajat v življenju...
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Talia »

jst poznam odgovor. kolk je zenska lahka (al pa tezka) se vid ko stopi na tehtnico v kopalnci. vsa ostala razglabljanja so pa nesmiselna.

dejmo bit iskrene. ne kil ne št. partnerjev nkol nobenmu ne povemo po pravici. a?
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Lilika napisal/-a: Mogoče sem to spregledla, ampak kaj je PEHTA povedala s kolkimi je ona? Nisem vedla, da obstajajo tako "moralni" ljudje kot je ona... in da hodijo na cosmo forum. :twisted: :D

Tkole bom rekla: danes ponoči je bila na radiju 2 uri zdravnica z infekcijske klinike in celi 2 uri govorila o AIDS-u. Govora je bilo tudi o tveganem spolnem vedenju in posledično povezani povečani tveganosti za aids. Poleg gejev je omenila 2 primera tveganega spolnega življenja:
1. prvi spolni odnos pred 16-im letom
2. več kot 5 spolnih partnerjev v življenju

Ja, prav ste prebrale, uradna medicina že 5 spolnih partnerjev V CELEM ŽIVLJENJU smatra za zelo tvegano vedenje.
Pa ne mi zdej pričat o varnih kondomih itd, sem že itak ful razočarana da vas je tolk napadlo celo mojo zelo liberalno mejo 15 do 30-ega leta. Za zdravnike je že 5 v celem lajfu velik, tle na forumu pa Pehta postaja negativna ''senzacija'', ko govori celo o 15-ih. Kam pluje ta svet ?

Povedala je tudi, da smo v sloveniji prvi na svetu odkrili virus aidsa v slini...
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

pehta napisal/-a:Tkole bom rekla: danes ponoči je bila na radiju 2 uri zdravnica z infekcijske klinike in celi 2 uri govorila o AIDS-u. Govora je bilo tudi o tveganem spolnem vedenju in posledično povezani povečani tveganosti za aids. Poleg gejev je omenila 2 primera tveganega spolnega življenja:
1. prvi spolni odnos pred 16-im letom
2. več kot 5 spolnih partnerjev v življenju

Ja, prav ste prebrale, uradna medicina že 5 spolnih partnerjev V CELEM ŽIVLJENJU smatra za zelo tvegano vedenje.
Pa ne mi zdej pričat o varnih kondomih itd, sem že itak ful razočarana da vas je tolk napadlo celo mojo zelo liberalno mejo 15 do 30-ega leta. Za zdravnike je že 5 v celem lajfu velik, tle na forumu pa Pehta postaja negativna ''senzacija'', ko govori celo o 15-ih. Kam pluje ta svet ?

Povedala je tudi, da smo v sloveniji prvi na svetu odkrili virus aidsa v slini...

pehta, pehta. če b ti ob dveh zjutri počela kaj bolj prijetnega, namesto poslušala radio, tega sploh vedla ne bi.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, od polnoči do 2-h je trajal pogovor.
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

I rest my case.
Odgovori