no jaz sem bila parkrat na fitnesu pa moram rečt, da to ni zame, saj mene zaprti prostori uničujejo veliko boljše so zame rolarji pa kolo in definitivno plavanje
Slatka Mala napisal/-a:A še kera hod v Sunnyja v Dravlje?ste zadovolne?
js se bom vpisu v prihodnjih dneh... hodi pa ze moj brat in nej bi blo use mega, razn ob dolocenih urah je mal guzve in mors mal pocakat za kasno napravo... sm mislu da se to kle ne bo dogajal k je tok velk.
vzel bom pa kr 3 mesečno karto in tko prišparu celih 8700 SIT, se splača, pa še hodu bom za ziher vsaj 3 mesce, če bom mel plačan.
jz hodm... je fajn, velik tekacev, steperjev, koles... za bildat je bl mal... no nit ni tok velk place za fitness sam je fajn... pa ob ene 7, 8 je nenormalna guzva...
pijaco, omarce in dostop do fitnesa mas na take zapestnce k v atlantisu...
ce se vpises na fitnes mas zravn tud zaston savno...
zmerjo ti mascobo pa vodo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
krfjolca napisal/-a:A kdo ve, kaj bo to zaena zadeva v Kranju? Tisti, ki poznate - pri bivši Trenči v industrijski coni gradijo kao "največji wellness in fitness center na Gorenjskem" - vsaj tako so napisali na tabli. Pa otvoritev naj bi bila mnde že v septembru. Če kdo pozna, kdo to dela, kak bo to res veliko, pa predvsem, kolk bo drago ...
ja Mega center. Baje je ful hudo ušmekan, sam so pa tut cene dost navite Poglej si na netu k majo spletno stran...http://www.megacenter.si/
jz hodm... je fajn, velik tekacev, steperjev, koles... za bildat je bl mal... no nit ni tok velk place za fitness sam je fajn... pa ob ene 7, 8 je nenormalna guzva...
vem,vem ga jst tud obiskujm sam zanima me če je vam tud tko všeč,men je čist super pa se res fajn počutm tm.sam jst mam mesečno za vodeno vadbo,pump attack in to,mi bol sede. pa se mi niti ne zdi drago mesečna,sploh če redno hodiš,res se splača.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
opium napisal/-a:ej kaj je fora te vodene karte, kaj dobis za to... mesecna neomejena vodena je kao 14900 SIT
ja tojto če obiskuješ pač te skupinske vodene vadbe,ne fitnessa ampak treninge s trenerjem,kao po eni ameriški zadevi.pač osredotočš se na tist kar hočeš spravt stran in take vaje se delajo v skupini.je 14900 ja sam kao za študente je cirka mal več ko 2000 popusta.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Oj! Jaz se imam namen vpisat ta teden. Kako je s to savno? A to je kakšna posebna savna, al uporabljaš tisti celi kompleks ... Ne zdi se mi logično zaradi denarja. Koliko pa je oddaljen od Mercatorja v Šiški? Hvala in lp
No ti bom kr jst odgovorila, ker tud hodim v ta fitnes center. Ja res je da maš savno zastojn, ampak to je navadna savna, in sicer turška in finska (une luksuzne savne so pa posebi za plačat). Od merkatorja je sunny studio oddaljen približno 500 metrov, se prav če se pelješ iz mesta po Celovški cesti zaviješ na prvem semaforju pri merkatorju levo in greš sam naravnost ene 200 metrov, in pol spet zaviješ levo, se pelješ spet ene 100 metrov in je sunny studio takoj zraven avtobusne postaje na desni strani. Upam da sem ti dovolj razumljivo razložila
Ja so uredu ja, jst sem zadovoljna, jst mam dopoldansko karto, tko da zjutri skor nikol ni gužve. Ja tkole je, če se voziš z avtobusom se ti najbolj splača da greš na 7ko, ker pol maš res blizu, ko greš z avtobusa dol je sunny studio takoj čez cesto. Če greš pa od merkatorja peš maš pa ene 10 minut hoje, sam ne po tej poti ki sem ti jo prej opisala, ampak sekaš Brilejevo ulico, to so tisti velki modri bloki nasproti merkatorja