Kontracepcijske tabletke
smehec napisal/-a:Mark, mislim da je Alice citirala Doroteo, ker je v vsakem postu drugače povedala
Hehe, ja saj sem videl pol ja

Samo naj mi kdo reče, da njeni posti ne delujejo čudno

The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
ja po nepotrebnem si jo vzela v soboto pol...lahko bi pustila če je bla čist zadnja...pomojem da štej od soboteorhidejica napisal/-a:ponavadi vzamem tabletko preden grem spat.. in sm sla vn v petek, pa nisem prespala doma tko da jo nisem mogla vzeti an.. ja sej je res smesno da se mi je zgodilo ravno pri zadnji tabletki.. ma ja sej bom stela od sobote.. nevem druzga:) tnx vseen:)
as if.
nenavlažena nožnica
Novo vprašanje:
hey!
jst rabm pa sam en nasvet. stvar je taka-med spolnim odnosom se nikakor ne morm navlažit, tko da je izvedba le-tega ubistvu čist nemogoča. drgač sm še nedolžna, sam s trenutnim fantom se resno čutm čist prpraulena za sex in bi rada to delila z njem. zanima pa me, če je možno, da je vzrok tega da se ne morm navlažit to, da jemlem kontracepcijske tabletke (diane 35)
in a je možno to kako odpraut?! ful hvala za nasvete, pa sorite če je ta tema že odprta, sam jst je ne najdm
hey!
jst rabm pa sam en nasvet. stvar je taka-med spolnim odnosom se nikakor ne morm navlažit, tko da je izvedba le-tega ubistvu čist nemogoča. drgač sm še nedolžna, sam s trenutnim fantom se resno čutm čist prpraulena za sex in bi rada to delila z njem. zanima pa me, če je možno, da je vzrok tega da se ne morm navlažit to, da jemlem kontracepcijske tabletke (diane 35)
in a je možno to kako odpraut?! ful hvala za nasvete, pa sorite če je ta tema že odprta, sam jst je ne najdm

Re: nenavlažena nožnica
eternity napisal/-a:Novo vprašanje:
hey!
No tudi jaz imam tak problem (tudi Diane 35 sem jemala)in sem to vprašala ginekologinjo, pa je rekla da na to nič ne vplivajo tabletke, potem sem jo vprašala če slučajno tamponi, pa je tud rekla da ne.
Da je verjetno to krivo da se ne morem sprostiti ... ampak jst se sprostim.
Potem je pa še rekla, da nej probava s kakšnim "oljčkom", da brez zveze da zaradi tega ne bi seksala.
Zdej pa jemljem Logest tabltke, pribl. 14 dni ... upam da bo kaj boljše glede vlažnosti (čeprav ginekologinja trdi da na to ne vplivajo tabletke)... zaenkrat nimajo nič stranskih učinkov ... Tudi mozoljev nimam (sem mislila da se mi bodo ponovno pojavili, ker Diane 35 so mi res pomagale proti mozoljem).
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Glede na to,da bo to tvoj prvič, je čist možn,da so živčki krivi, tak da je po moje najboljše da s fantom uporabita mal lubrikanta, pa bo
Lahk tud, da te ne zrajca dost (ene punce rabijo dost časa, da se dovolj navlažijo).. Tak da ne šparat s časom pr predigri
Drugače pa je (govorim iz lastnih izkušenj) tud možno,da so krive tabletke. Jaz sem imela podobne probleme z suhostjo nožnice, ko sem jemala Diane35. Zdaj mam pa druge tabletke pa nimam več teh problemov..

Lahk tud, da te ne zrajca dost (ene punce rabijo dost časa, da se dovolj navlažijo).. Tak da ne šparat s časom pr predigri

Drugače pa je (govorim iz lastnih izkušenj) tud možno,da so krive tabletke. Jaz sem imela podobne probleme z suhostjo nožnice, ko sem jemala Diane35. Zdaj mam pa druge tabletke pa nimam več teh problemov..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
sam men je hecen, ker se med predigro navlažim in pol sm usa srečna, kr sm navlažena in mislm na to, da zdej se bo pa lohka zgodl, pol pa posledično zard tega spet ratam suha in s sexom ni nč. a mate kak nasvet kako nej se osredotočm na občutke in užitke ne da bi stalno neki razmišlala zravn?!
hvala za nasvete! :bussi:

eternity napisal/-a:sam men je hecen, ker se med predigro navlažim in pol sm usa srečna, kr sm navlažena in mislm na to, da zdej se bo pa lohka zgodl, pol pa posledično zard tega spet ratam suha in s sexom ni nč. a mate kak nasvet kako nej se osredotočm na občutke in užitke ne da bi stalno neki razmišlala zravn?!
lubrikant bi znal popestrit zadevo, ti pa ne bi več razmišljala o tem, ker bi blo 100% vse mokro in vlažno

Peek-a-boo!