Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a smehec »

Mark, mislim da je Alice citirala Doroteo, ker je v vsakem postu drugače povedala
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

smehec napisal/-a:Mark, mislim da je Alice citirala Doroteo, ker je v vsakem postu drugače povedala

Hehe, ja saj sem videl pol ja :D En post mi je bil znan, pa sem šel gledat, pa sem videl, da je Dorotea to napisala...

Samo naj mi kdo reče, da njeni posti ne delujejo čudno :D To človek ne more verjet...Včasih piše res tak smešno, kot da bi si zmišljevala (beri: enkrat tak, drugi dan drugače)...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
orhidejica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a orhidejica »

Novo vprašanje:

imam eno vprasanje, mojo zadnjo tabletko naj bi vzela v petek in potem imela 7 dnevni premor.. no jaz v petek tabletke nism vzela, sem jo pa naslednji dan torej v soboto... zanima me od katerega dneva naj zdaj stej sedem dni navadno od petka ali od sobote?
orhidejica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a orhidejica »

ponavadi vzamem tabletko preden grem spat.. in sm sla vn v petek, pa nisem prespala doma tko da jo nisem mogla vzeti an.. ja sej je res smesno da se mi je zgodilo ravno pri zadnji tabletki.. ma ja sej bom stela od sobote.. nevem druzga:) tnx vseen:)
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

orhidejica napisal/-a:ponavadi vzamem tabletko preden grem spat.. in sm sla vn v petek, pa nisem prespala doma tko da jo nisem mogla vzeti an.. ja sej je res smesno da se mi je zgodilo ravno pri zadnji tabletki.. ma ja sej bom stela od sobote.. nevem druzga:) tnx vseen:)
ja po nepotrebnem si jo vzela v soboto pol...lahko bi pustila če je bla čist zadnja...pomojem da štej od sobote
as if.
eternity
Sramežljivka
Sramežljivka

nenavlažena nožnica

Neprebrana objava Napisal/-a eternity »

Novo vprašanje:

hey!
jst rabm pa sam en nasvet. stvar je taka-med spolnim odnosom se nikakor ne morm navlažit, tko da je izvedba le-tega ubistvu čist nemogoča. drgač sm še nedolžna, sam s trenutnim fantom se resno čutm čist prpraulena za sex in bi rada to delila z njem. zanima pa me, če je možno, da je vzrok tega da se ne morm navlažit to, da jemlem kontracepcijske tabletke (diane 35)
in a je možno to kako odpraut?! ful hvala za nasvete, pa sorite če je ta tema že odprta, sam jst je ne najdm :?
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

pomoje te je mal strah in imaš zato ta problemček
svetujem ti da se popolnoma sprostiš
drugače pa probajta z lubrikantom
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
eternity
Sramežljivka
Sramežljivka

ja pa sej jst mam ful filing da sm sproščena. res je da ful preveč razmišlam kwa se bo zgodil in pol tud če sm bla prej že navlažena kr naermkrat ratam suha. a mate keke ideje kako nej se čist sprostim? :oops:
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Re: nenavlažena nožnica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

eternity napisal/-a:Novo vprašanje:

hey!
jst rabm pa sam en nasvet. stvar je taka-med spolnim odnosom se nikakor ne morm navlažit, tko da je izvedba le-tega ubistvu čist nemogoča. drgač sm še nedolžna, sam s trenutnim fantom se resno čutm čist prpraulena za sex in bi rada to delila z njem. zanima pa me, če je možno, da je vzrok tega da se ne morm navlažit to, da jemlem kontracepcijske tabletke (diane 35)
in a je možno to kako odpraut?! ful hvala za nasvete, pa sorite če je ta tema že odprta, sam jst je ne najdm :?

No tudi jaz imam tak problem (tudi Diane 35 sem jemala)in sem to vprašala ginekologinjo, pa je rekla da na to nič ne vplivajo tabletke, potem sem jo vprašala če slučajno tamponi, pa je tud rekla da ne.
Da je verjetno to krivo da se ne morem sprostiti ... ampak jst se sprostim.
Potem je pa še rekla, da nej probava s kakšnim "oljčkom", da brez zveze da zaradi tega ne bi seksala.

Zdej pa jemljem Logest tabltke, pribl. 14 dni ... upam da bo kaj boljše glede vlažnosti (čeprav ginekologinja trdi da na to ne vplivajo tabletke)... zaenkrat nimajo nič stranskih učinkov ... Tudi mozoljev nimam (sem mislila da se mi bodo ponovno pojavili, ker Diane 35 so mi res pomagale proti mozoljem).
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Glede na to,da bo to tvoj prvič, je čist možn,da so živčki krivi, tak da je po moje najboljše da s fantom uporabita mal lubrikanta, pa bo :)
Lahk tud, da te ne zrajca dost (ene punce rabijo dost časa, da se dovolj navlažijo).. Tak da ne šparat s časom pr predigri ;)

Drugače pa je (govorim iz lastnih izkušenj) tud možno,da so krive tabletke. Jaz sem imela podobne probleme z suhostjo nožnice, ko sem jemala Diane35. Zdaj mam pa druge tabletke pa nimam več teh problemov..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
eternity
Sramežljivka
Sramežljivka

sam men je hecen, ker se med predigro navlažim in pol sm usa srečna, kr sm navlažena in mislm na to, da zdej se bo pa lohka zgodl, pol pa posledično zard tega spet ratam suha in s sexom ni nč. a mate kak nasvet kako nej se osredotočm na občutke in užitke ne da bi stalno neki razmišlala zravn?!
hvala za nasvete! :bussi: :razz:
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

eternity napisal/-a:sam men je hecen, ker se med predigro navlažim in pol sm usa srečna, kr sm navlažena in mislm na to, da zdej se bo pa lohka zgodl, pol pa posledično zard tega spet ratam suha in s sexom ni nč. a mate kak nasvet kako nej se osredotočm na občutke in užitke ne da bi stalno neki razmišlala zravn?!
hvala za nasvete! :bussi: :razz:

lubrikant bi znal popestrit zadevo, ti pa ne bi več razmišljala o tem, ker bi blo 100% vse mokro in vlažno :)
Peek-a-boo!
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

:o kolk sm vesela, da nimam s tem problemov... jeee... tabletke obicajno res niso krive :) sm tud jest tko misnla... ampak se je izkazal, da morm zamenjat tipa :D
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

po tabletkah se dostim zmanjša vlažnost. čeprov je pr teb zgleda res bol ta trema in pričakovanje. dejta probat z lubrikantom, pa mogoče mal vinčka prej spit, da se sprostiš in ne razmišljaš tok (sam valda pazi pri doziranju) :wink:
...just breathe...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Novo vprašanje:

Včeraj sem začela z jemanjem kontracepcijskih tabletk. Menstruacijo sem dobila ponoči, prvo tabletko pa sem vzela šele zvečer ker sem se odločila, da jih bom jemala zvečer. Je zaščita dobra, čeprav je nisem vzela takoj?
Prosim za odgovor. LP
Zaklenjeno