Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

A sm te nadrla??? Zenska, ti si si ocitno tole mal narobe prebrala. Jz sm ti dala predlog, da ce ti ne sedejo se ne sil z njimi. Ze prej sm ti to rekla, pa mi nisi nc odgovorila, pa sm ti napisala se enkrat, ker se naprej bemtis s svojimi problemi... Jz sm ti sam povedala nasvet, ti me pa tuki, da ti tezim... sorry ;) povedala sm ti kaj bi jz nardila na tvojem mestu.... če pa ti ni moj predlog vsec pa to povej brez da mi tezis, da te nadiram, ker te nism...
pač, če nočeš met nobene druge zascite, ne kondomov, ne oblizev, ne nevem kakih obročkov, in noces nehat jemat tabletk, gin. ti jih noce zamenjati, sestre so neprijazne in nestrokovne - potem tvoj problem ni vec nekaj za v tole temo, ker smo itak ze vsi prebral usaj 3x da mas mazole, katerih pred tem nisi imela, da noces jest, ker te gre po vsem na bruhanje itd.
sorry, c sm bla zdele neprijazna, sam mal si me razkurla, ker sm ti sam hotla pomagat... so much about that....
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

kako ti jih ginekologinja noce zamenjat? saj je tvoja odlocitev katere bos jemala.....halo? pa zamenjaj ginekologinjo ane???
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
AnaB
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaB »

mislm da pet vprasajev izraza razburjeno custveno stanje :wink:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

AnaB napisal/-a:mislm da pet vprasajev izraza razburjeno custveno stanje :wink:

lahko pa izrazito začudenje, da še po mesecu ne ve kaj bi naredila - oz. se še vedno ni odločila kaj bi, in da še vedno ni bolje ....

ne pa razburjenost...
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Dorotea, če imaš take probleme ti sžresno svetujem da grešš predčasno k genikologu in zahtevaš druge, ker to kar se ti dogaja pač ni dobro zate.
Itak te ne more siliti da ješ nekaj kar ti ne ustreza.
Pojej le do konca škatle, preostalo mu pa vrni, ker ti nimaš pač to za nič rabit.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

girl007 napisal/-a:Dorotea, če imaš take probleme ti sžresno svetujem da grešš predčasno k genikologu in zahtevaš druge, ker to kar se ti dogaja pač ni dobro zate.
Pojej le do konca škatle, preostalo mu pa vrni, ker ti nimaš pač to za nič rabit.
kaj bo te tablete ginekologu vrnila če ti jih v lekarni dajo :? :? :? lol
as if.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*Ela* napisal/-a:
girl007 napisal/-a:Dorotea, če imaš take probleme ti sžresno svetujem da grešš predčasno k genikologu in zahtevaš druge, ker to kar se ti dogaja pač ni dobro zate.
kaj bo te tablete ginekologu vrnila če ti jih v lekarni dajo :? :? :? lol

ja sam ce ji povzrocajo tok problemov in tok stranskih ucinkov - mazoli, izcedki izven ciklusa, vrtoglavice, bolecine v trebuhu... pol je cist usen ce jih jemlje ali ne, ker tud zascita ni popolna, ker ce mas izcedek mors kao uzet se eno tabletko... in stranski ucinki so pokazatelj da neki ni kul, in ce so po enem mescu se cist enaki, in taksni da niso za vzdrzat (beri njene prejsnje poste)... pol to ni to... Jz bi jih zihr nehala jemat, rajs sexam s kondomom pa se pocutm kul, kukr pa da se pocutm kukr da me je en povozu... nevem no, sej je njena odlocitev.... sam ce nc ne nardi za to pol pa nevem... nej se pa matra... pa upa da bo zdrzala 3mesce dokler jih njena ginekologinja ne bo voljna zamenjat....
lohka bi mela mal bol prakticen nacin sicer - jz sm dobila 1. eno tablico, pa recept za naslednje 3, in je rekla da ce bo po eni use kul, nej grem se pa une3, ce pa ne nej pa pridem, da mi jih zamenjajo... nevem pa kwa tvoji ginekologinji ni jasn, da mors use 3 pojest, ce se pa pocuts za en shit... jz bi jo kr zamenjala :P
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

¤MiSsY¤ napisal/-a:ja sam ce ji povzrocajo tok problemov in tok stranskih ucinkov - mazoli, izcedki izven ciklusa, vrtoglavice, bolecine v trebuhu... pol je cist usen ce jih jemlje ali ne, ker tud zascita ni popolna, ker ce mas izcedek mors kao uzet se eno tabletko... in stranski ucinki so pokazatelj da neki ni kul, in ce so po enem mescu se cist enaki, in taksni da niso za vzdrzat (beri njene prejsnje poste)... pol to ni to... Jz bi jih zihr nehala jemat, rajs sexam s kondomom pa se pocutm kul, kukr pa da se pocutm kukr da me je en povozu... nevem no, sej je njena odlocitev.... sam ce nc ne nardi za to pol pa nevem... nej se pa matra... pa upa da bo zdrzala 3mesce dokler jih njena ginekologinja ne bo voljna zamenjat....
lohka bi mela mal bol prakticen nacin sicer - jz sm dobila 1. eno tablico, pa recept za naslednje 3, in je rekla da ce bo po eni use kul, nej grem se pa une3, ce pa ne nej pa pridem, da mi jih zamenjajo... nevem pa kwa tvoji ginekologinji ni jasn, da mors use 3 pojest, ce se pa pocuts za en shit... jz bi jo kr zamenjala :P
komaj čakam da mi poveš kje si to prebrala kr prvič slišim...zakaj pa zaščita nebi bla popolna? če redno jemlje tabletke in ne bruha pol je zaščita ok...
as if.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Dorotea napisal/-a:da po mesecu ne vem kaj bi naredila? ja pač bom potrpela in ko bo konec z temi tabletkami bom prosla za druge :roll: drugega ne morem :cry:

Mislm, da marsikej lahko nardiš!
Glede na to, da maš tok stranskih učinkov že cel mesec al še dlje vrjetno nebojo kr čudežno izginili?! Dobr ne rečem, da bi recimo mela sam glavobole... dobr ajde obstaja možnost, da je to začasno dokler se telo ne "privadi", sam ti si pa naštela tisoč in en stranski učinek :eek:
Pa nima ti kej ginekologinja sploh govort... mislm, da men kej tazga reče pa da mi nebi hotla zamenjat tabletk oz. sploh prisluhnit mojim težavam bi pomoje sam popizdla pa une tabletke bi ji v rit zatlačla!!!
Na žalost se neda vsega dosežt na lep način :nixweiss: ... zato se pa mal potegn zase!

Aja pa ne prosit, za druge tabletke, ampak jih ZAHTEVAJ!!!
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*Ela* napisal/-a:komaj čakam da mi poveš kje si to prebrala kr prvič slišim...zakaj pa zaščita nebi bla popolna? če redno jemlje tabletke in ne bruha pol je zaščita ok...

nek na internetu ;)
Alcie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alcie »

¤MiSsY¤ napisal/-a:ja sam ce ji povzrocajo tok problemov in tok stranskih ucinkov - mazoli, izcedki izven ciklusa, vrtoglavice, bolecine v trebuhu... pol je cist usen ce jih jemlje ali ne

:roll: :roll: Nisem še slišala za kaj takega, da bi ena punca imela vse možne stranske učinke sploh pa ne s tabletkami, ki jih uporabla Dorotea - z Logestom :roll:

Stranski učinki se pojavijo (če se sploh pojavijo) le nekateri, ne pa vsi naenkrat,...ja ne vem no meni je to zeeeelo čudno.
Aja pa po KT mozolji nastajajo :gruebel: , sem mislila, da KT kožo naredijo lepšo, da jo čistijo,...hmm no spet sem zgleda izvedela nekaj novega :roll:
Zadnjič spremenil Alcie, dne 05. Nov. 2005 12:33, skupaj popravljeno 1 krat.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

¤MiSsY¤ napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:komaj čakam da mi poveš kje si to prebrala kr prvič slišim...zakaj pa zaščita nebi bla popolna? če redno jemlje tabletke in ne bruha pol je zaščita ok...

nek na internetu ;)

Čist možno!

Sej potem takem v rubriki "ljubezen in sex" nebi imeli teme "noseča med redno menstruacijo" :?
Uporabniški avatar
taPridna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a taPridna »

Js pa res prvič slišm da če maš izcedek morš pol uzet še eno tabletko!!!
V navodilih piše(pa še na faksu smo se tko učil) da uzameš še eno tabletko, če maš hudo drisko al pa če ful bruhaš! :nixweiss:

Ta podatek na internetu po mojem ne drži!!!

:P
I don`t wanna be...
Everybody...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Alcie napisal/-a: :roll: :roll: Nisem še slišala za kaj takega, da bi ena punca imela vse možne stranske učinke sploh pa ne s tabletkami, ki jih uporabla Dorotea - z Logestom :roll:

preber Doroteine poste nazaj, pa bos vidla da cist o vseh pise... men se tut ne zdi normaln da mas tok problemov, in da ti se po vseh teh ginekologinja noce zamenjat ... Dorotea ma le pravico do novih, ne glede na to kok ji jih se ostane...
Zaklenjeno