Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Jaz imam isti problem. V škatli piše, da moram začeti jemati 7. dan pavze, gin. mi je pa rekla, da na prvi dan krvavitve.
Po moje je vseeno. nisem pa ziher.
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

ja jz bi poklicala ginekologinjo in bi ji povedala da si zmedena ker v navodilih piše drugače in da bir ada še 1krat preverla! :)
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a smehec »

saarah napisal/-a:ja jz bi poklicala ginekologinjo in bi ji povedala da si zmedena ker v navodilih piše drugače in da bir ada še 1krat preverla! :)

sej sem mislial,samo so prazniki zdaj in v torek že morem vzet tabletko po 7dnevni pavzi... pa glede na to,da mi od logesta ni ostala več nobena tablica mi niti ne preostane drugega, kot da začnem minolet po pavzi :roll: samo upam,da ne bo nič narobe in bom zaščitena. al naj raje še kondom uporabljam prvi mesec?
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Ja itak da pavza more bit, drgač ne bo krvavitve.
Ti kr naredi premor in potem po 7 dnevni pavzi pol 8 dan vzami tableto.

Jest sm tud tko nardila ko sem menjala.
Mislim da si ti narobe zastopila navodila.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a smehec »

girl007 napisal/-a:Mislim da si ti narobe zastopila navodila.

nisem, ker sem še prav vprašala, če po premoru normalno vzamem in je ginekologinja rekla, da ja. va navodilih od minolet pa jasno piše, da če prej jemlješ druge tabletke in menjaš na minolet, vmes ne narediš premora ampak takoj po zadnji tabletki nadaljuješ z minoletom. kaj hudega narobe tak ne more bit, zanima me samo, če bom vseeno zaščitena, al naj še uporabljam kondom ta prvi mesec minoleta
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Jst sm jih glih zdej menjala.
Men je rekla, da jo uzamem 1. dan menstruacije (in tko sm nardila).
Tako, kot čist na začetku, ko sem sploh prvič začela jemat tabletke.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Po moje je vseeno.
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Mislim, da ni glih tolk vseen.
Men tko kot sem napisala, piše tudi v navodilih.
Chicken
Sramežljivka
Sramežljivka

diane 35

Neprebrana objava Napisal/-a Chicken »

Novo vprašanje:

Pozdravljeni!

Stara sem 25 let in se že nekaj časa bojujem z mozolji po obrazu (najbolj predel brade in čela), po zgornjem delu hrbta ter z mastno kožo in lasiščem. Pred kratkim sem bila pri dermatologu in mi je povedal za tabletke Diane 35. Preden grem h ginekologu me zanima kakšni so stranski učinki teh tabletk, (glavoboli,...) ali se po njih lahko tudi zrediš, saj zdaj že nekaj časa vzdržujem takšno telesno težo kot si jo želim in ne bi hotela, da bi se zredila. Ali obstajajo tudi kakšne druge tablete, ki bi preprečevale nastanek mozoljev (hormonske tablete) in ne bi imel povečanega apetita?

Hvala za odgovore!

Lep pozdrav
majaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majaaa »

jest sm bla pa dns pr ginekologinji pa mi je dala harmonet. in tko k prebiram vse tole mi je kr mal bad...sploh ne vem če nej jih začnem jemat. pa še full pravte da harmonet niso dobre... :?: :/
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

majaaa napisal/-a:jest sm bla pa dns pr ginekologinji pa mi je dala harmonet. in tko k prebiram vse tole mi je kr mal bad...sploh ne vem če nej jih začnem jemat. pa še full pravte da harmonet niso dobre... :?: :/

To je čist od posameznice odvisno ... tko da ti kar začni jemat, če ti pa ne bojo odgovarjale jih boš pa zamenala :)
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

js sm tud nehala logest jemat. na zacetku so mi ble super, zadnje case me je pa vse bolj bolela glava, tiscalo me je v trebuhu, pojavla se mi je krvavitev ko se mi se ne bi smela....kr neki. tko da sem po posvetu z gin. nehala in bom cez par mesecev zacela z drugimi ce bo vse ok
keep on smiling:)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

ja, tudi jaz nisem nikol mela kašnih hudih problemov z mozolji, zdaj se mi pa kar pojavljajo, kot da jih je kaj obsedlo! še posebno po čelu oz. ob robu obraza pri lasišču, teh res nisem prej mela.
tud men gre koža mal na slabše z Logest... ampak zdaj bom kmal konec tretje tablice. bom vidla ko naslednje tri pojem, če bo še kaj problemov, bom poskusla zamenjat
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

mene so po cilestu noro joške bolele-tiste dni,ko je šla škatlica proti koncu je bil obup-mislm skor mi modrc ni bil prou-tok je blo na bad,ker so se full napele-ampak zd tega že 2 leti ni več(jemljem 3 leta pa še mal)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Dorotea, pa kdo ti je reku, da morš jemat tabletke???? Lej že cel mesec tuki gor pišeš eno in isto stvar, mazoli, slabo ti je, od teh tabletk u glavnem nič dobrga. !!!!! pismo, sama bi že lohka pogruntala, da bi jih nehala jemat, če ti ne pašejo se ne sil z njiimi. Vrž jih u koš pa počaki še en mesec pa pejt h ginekologinji KO ti jih bo pa le lahko zamenjala - če že ''hoče'' da jih jemlješ usaj 3mesece, zdržat pa nemorš niti 1tedn... Jebat ga - niso zate! Sej ona ne bo vedla, če si jih jemala al ne, pa tut če bi, bi rekla da ni blo za zdržat, sej ti nima kej za rečt.... če te use to tok mot, ker maš revca tok stranskih učinkov... sploh te ne razumem zakaj jih sploh še jemlješ.... Jz jih že zdavnej nebi več...
Zaklenjeno