Mah te za avtomobile znajo bit dostikrat prav originalne. Edino tista mi je butasta, ko žabec iz Muppetkov vozi avto, pa se pol tko bedast zareži na koncu.
men so šle na jetra une za calvo, pa use za dormeo, pa vse tiste za vložke, razn une z unim tipom k gre v kopalnco(ste že prej omenle), pa za jogobello..k se sam neki lažejo.
ma,preveč je bednih reklam da bi vse napisala
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
krfjolca napisal/-a:Mah te za avtomobile znajo bit dostikrat prav originalne. Edino tista mi je butasta, ko žabec iz Muppetkov vozi avto, pa se pol tko bedast zareži na koncu.
ta reklama je v originalu ful boljša. ker on se na konc tko zareži ker je lohk ustavu avto tik pred žabo pa je s tem ni povozu. pa predn se zareži še da lupčka volanu od avtomobila
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Najbol bedna, glupa mi je pa una: ...ali vzamete nevem koga za svojega moža?? Joj, res bovna-krneki, pa še HALO gdo bi unga uzeu za svojga moža ????????