Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Če jo potrebuješ danes, pa pojdi k dežurnemu. Pa hitro.
Uporabniški avatar
Mojca82
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mojca82 »

Imaš 72 ur, predpiše ti jo lahko tudi osebni ali dežurni zdravnik.
TamalaBejbika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TamalaBejbika »

Hvala za odgovore
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

oj živjo.drgač pejt po jutranjo tabletko k ginekologinji pa takoj ji razlož situacijo da prideš kuj na vrsto. drgač pa tud obstaja ta možnost da te tabletke ne boš dobila k jh majo zlo mal po cel sloveniji in ti poj ginekologinja predpiše kontracepcijske tabletke, ki majo poj isti učinek kot jutranja tabletka -> ful ampk res ful ti bo slabo pa menstruacijo boš dobila k boš nehala jemat.

drgač pa kva se ti je pa zgodl da to rabš?drugič rajš za zaščito poskrb
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

*Ela* napisal/-a:
Dorotea napisal/-a:ma tabletk ne dobim novih ker so mi kao dali 3škatle...in morm prvo tote porabit, pol pa dobim druge...kao da pač neojo metali vstran..ker se to plača :( mislim..te pa bi mi bil napisal samo 1škatlo da vidim kak se obnesejo.. sej dans sem bla pri dermatologu in mi je rekla naj tabletke menjam..hallo?kak pa če mi jih nočejo?pa sem dobla neko kremo ko jo morm zvečer na tanko namazat predn grem spat. skinoren al nekaj takega..sadie..ti to veš..je vrei to sploh? :roll: :idea:
jas mam to kremo zdaj in mi super pomaga...mislim itak nimam mozoljev ampak samo par mičkenih mozolčkov ob strani nosa oz. sem jih mela ker so mi zginli po 1 tedni uporabe te kreme...prej pa sem mela klimicin ki je blo tudi super :)

lej pomojem se bojo vsi te stranski učinki malo umirili čez nekaj časa...zaj se more pač telo navadit :) upam da bo bolše :wink:

am ja ce se prav spomnim klimicin vsebuje neko stvar ki povzroca koznega raka....tk da res sam po mozolcku namazita ....
Uporabniški avatar
Poletna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Bruhanje in KT

Neprebrana objava Napisal/-a Poletna »

Novo vprašanje:

v NAVODILIH piše da po zaužitju kontracepcijske tabletke 3 do 4 ure ne smeš bruhat-->ker se ne absorbira, oz. tok rab da se nardi učink. Jst pa sem jo zadnjič vzela ob 2h popoldan, ob 7h zvečer pa sem bruhala :( a mislte da je kej narobe??? jih pa redno jemlem že pol leta....
pa lp
Sex ni vse, ampak vse brez sexa je nič.
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

nič ni narobe! č jih jemlješ redno pol si itak zavarovana med nosečnostjo! js sm že tokrat bruhala pa mi ni blo nič! pa sm tut seksala prj al pa pol pa ni blo nič! tk da dont worry! itak so tolk močne .sj si tut med menstrucijo zavarovana pred nosečnostjo! dont worry :gut:
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Jst sm bla ta teden pri ginekologinji in sem ji rekla da bi rada zamenjala tabletke (že skoraj 4 leta sem imela Diane35) .... sem jo uprašala če so res močne, pa je rekla da ne.

Glede mozoljev sem jo vprašala, če jih bom nazaj dobila in je rekla da to ne more vedet, ker je odvisno neki od jajčnikov.

Pol je rekla da majo zdej ene ful dobre tabletke, ki so za plačat in sem ji rekla da ne bom plačeval, ker je to mal preveč (pozabla sem jo pa vprašat, kaj je tok dobrga na teh tablekah, da jih je treba plačat?!?).

No in pol ona reče, da mi bo kr ene predpisala, ker ne more vedet katere mi bojo odgovarjale :roll: , tako da mi je Logest zdej dala.

Bomo vidl kako bo...
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Ja, sej jst sm vedla da so to Yarina, sam res škoda, da se nism spomnla, da bi jo vprašala kaj je tok dobrga na njih, da so za doplačat.

Ker sem ji neki omenila, da mam en problem in je rekla da to Diane35 oz. katerekol tabletke skor zihr ne vplivajo na to, gor dol, tko da je govorila na tak način, kot da tabletke nimajo nobenih stranskih učinkov.... in zakaj so pol tiste tok fajn ... a mogoče zato ker nimajo tok stranskih učinkov?!?
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Mene dost boli trebuh, pa nevem a je to od tabletk ??? sam nevem zrt česa drucga bi lohka še blo...
Dons ponoč mi je bla prou muka, mal me je želodc od sekiranja pol pa še spodnji del trebuha...... k me itak skoz po mal....
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lun|ca »

Novo vprašanje

Ali uporablja katera tabletke Femoden? Zanima me, kako se obnesejo, stranski učinki, ...? Hvala
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

a kera kej ve kere tablete majo nižjo vsebnost hormonov?-logest-acilest?(če odmislmo na yarina tabletke...)
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

pomoje logest...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Mislm da majo logest pa cilest isto. Men se zdi da oboje pasejo v isti razred glede na to, kok hormonov usebujejo.
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a smehec »

novo vprašanje

jaz bom zdaj menjala iz logest na minolet in mi j eginekologinja rekla, da pojem logest do konca in potem po 7dnevni pabzi kr dalje minolet jemljem. v navodilih od minolet pa piše, da če menjaš, moraš začet minolet jemat takoj po zadnji tabletki prejšnjih tabletk, brez pavze. kaj naj zdaj nardim? naj se ravnam po navodilih ali nja poslušam ginekologinjo?
Zadnjič spremenil smehec, dne 30. Okt. 2005 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Zaklenjeno