Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%

Skupaj glasov: 288

srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Mark napisal/-a:Ja, vem ja... Samo glej, ko smo sami ni problema...Samo finta pa mi je, da še zanalašč malo pritisneš pa se ful glasno sprdneš..To se mi zdi pa fora iz OŠ, tak da nebo noben reko, da se ne da zadržat pika

jaz se podpišem pod tole...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a punisher »

sofia83 napisal/-a:To se mi zdi ena osnovna kultura, pač nekaj, česar se je treba držat tud če sta dva že dvajset let skupi

spomni se na to izjavo ko (ce) bos zaradi pretiranega zadrzevanja "plinov" pristala na urgenci :wink: ... sej vem, bonton pa te fore ... jaz se zadrzim, ko je to potrebno, da bi pa z nekom zivel kateri ne tolerira "prdenja" , ne hvala ... zanima pa me kako lahko nekaterim uide ? ... ponavadi ti uide takrat ko zelis spustit "tihomirja" in seveda med opravilom potrebe :P
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a punisher »

ej, pa sej ti nc hudga nocem :P ... ce je zanalasc je grdo, drgac je pa to cist naravno :P :)
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Točno tko, Punisher - če je naravno, pač prežviš,če pa prov zeza pa se vn meče... je pa ogabno. Mi gre na živce.
nikkita21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a nikkita21 »

mene pa to čisto nič ne moti ko sva sama. Itak ko sva kje v družbi tega valda ne dela..sam drugač pa..zakaj bi se pa zadržval...
saj na začetku ga je bilo ful sram ko mu je ene 2x ušlo..sam semn mu povedala da se ne rabi sekirat...vsi smo ljudje..
glede riganja pa..moj ne riga..ok rigne tko po pivo..sam to pa itak vsak, pa ne zanalašč..
Jenny1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jenny1 »

Glede prdenja...v mejah normale no! :) Ok, itak, da je to čist naravno (vsakmu se kdaj zgodi) sam da bi mi pa to delu kr naprej... :x
Glede riganja pa je pr men tk ko pri nikkiti21...se zgodi...sam če pa zanalašč pa kr naprej je pa too much...nekulturno!
What do you do, when the only person, who can make you stop crying, is the only person, who made you cry?
_aimee_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SG

Neprebrana objava Napisal/-a _aimee_ »

js bi pa tk rekla, da ko začne tip to delat, se mi zdi ,da sta že nekak povezana in da ni več treba pazit kaj delaš,kaj govoriš ,ipd.
Meni je tip to delal pa ni ni blo nagarvžno al pa karkol sam se mi je pač tk zdelo, da sma prišla do tja, ko sta res lepo skup
zlomljena srčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a zlomljena srčica »

hehe, kot jih je par reklo... na zaćetku ni upal, sedaj ko pa se poznava dalj časa, pa ga spusti ko mu pač je, saj te vendar nebo gor držal.. :oops: , ko spusti golobčka mu vedno rečem gnus :) , pa še nasmejiva se zraven...

glede riganja pa... ja rigne, ko se naje ali po pivu, drugače pa da bi se zanalašč napenjal :roll: to pa ne...

moški in njihova narava pač...

:wink:
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
Uporabniški avatar
lilly_sky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lilly_sky »

ha ha.. huda tema.. mene to čist nč ne mot, k sm jst ista.. jst rignem pa prdnm tm k me zatiši.. hehe.. taka sm.. pa tut tipa mam, k skp tekmujeva kdo bl nalas rigne.. pa skp prdiva pa use, pol se pa smejeva en drugmu.. men je to čist navadn.. če pa vidm(slišm) kšnga k b rignu al pa prdnu mu pa še roko dam, pa rečem na zdravje.. hehe.. taka sm.. :) *čaw
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Verjetno se bo tole zdele čist čudno, sam morm vseen povedat ... Jst obožujem fantovo riganje po horsu z dvojnim načotom, ali pa po čevapčičih. Men to tko lepo diši, prec mu dam ornk lupčka in kr živčna ratam, če si da fant čigumi v usta po tej hrani :) Ne vem kaj mi je, ampak riganje mi je kul :D

Pa še ena zanimivost:
Cameron je mojstrica riganja
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

^^Men je pa karakterno čist všeč, daleč od tega, da bo bla "gravž". Mi je ena izmed najbolj simpatičnih zvezd in najboljša igralka sploh. In kaj je narobe s tem, da ma še velik otroka v sebi in da se ne obnaša letom primerno? Jst mam pa to velik raje, kokr pa neke prefinjene ženske, ki pazijo že recmo na to, da se jim nohtek ne bi zlomu, kaj šele da bi si upale rignt pred kom ... konc OT.
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a SkY-MaN »

ja moj pa skoz prdi non stop na zacetku se je zadrzavu ko sva se bolje spoznala je blo pa konc s tem vsako jutro prej ku se ustane enih 10 minut prdi mi gre tako na zivce na zacetku sm mu tezila .tud ce mu tezim on svobodno prdne.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

o boga sky man :D
sm se tok nasmejala :D

hm, mene bi tut ful motl pomoje... sam moj tega hvalabogu ne pocne :)
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Midva mava pa take režancije zravn kakega nenapovedanega prdca :). Pa sej swa že dovg skupi, se poznava in sva do te mere sproščena. Zakaj bi se zadrževau, če se lahko pol zravn še pošteno narežiš na račun drugega :lol:
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a SkY-MaN »

kak danse tako smejimo so vsi toni od nizkega do visokega eno obdobje je mel vsako jutro je 3 prdnu in potem ustal vcasih je smesno vcasih pa mi gre tako na zivce
Odgovori