Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Leksia napisal/-a:samo to je res zelo čudno, ko sem jaz začela tabletke jemat, mi je ginekolog lepo povedal, da ne sme bit nobenih stranskih učinkov, sicer se moram takoj spet oglasit, da mi jih zamenja...ampak na srečo je bilo že pri prvih vse ok...dobra si, da si vse to trpela oz še vedno vsaj kar se kože tiče

Enako! Men je rekla nej se oglasim takoj, če opazim najmanjšo spremembo!
The key is, never stop doing what you love!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

jst bi jih na tvojem mestu nehala jest. ti kr vztraji in zatež sestri, navsezadnje gre za tvoje zdravje in dobro počutje. sestre si pa itak preveč dovolijo. pri nas vratarka ne sme vezat telefona k sestram pred dvanajsto, zato grem jaz zmerom direkt tja, in vse kar delajo je da kofetkajo in čvekajo. res so za popizdit :evil:
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

Novo vprašanje:

js mam eno vprašanje če kera ve..kok časa traja da tabletka lepo prime..to se mal čudn sliš zdj :? ..bom tko rekla..npr da jemlem tabletke ob 19h..pol ga gremo pa mal vn..žurat..in pijača..in se slučajno zgodi da si mau šel čez mero..in ti rata slabo..in posledica je bruhanje :? ..tm okol polnoči..in me zanima če je kej manjša učinkovitost(seprav cca 5h po tem k vzameš tabletko)..al je vse kul.. :?:
say it right..
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Dorotea napisal/-a:...zaradi tega sem se naročla pr dermatologu :evil: :evil:

in dermatolog ti bo predpisal diane35 al pa roacottane (hudica, sej ne vem kak se napise :? )...enim dohtarom se po domace jeb*, samo da te nasopajo s tabletami pa cao...zahtevaj jetrne teste!!!Pocakaj se kak mesec pa mej se logest...po prvem mesecu se ne mor vedet kak pa kaj...telo se mora navadit :?
:wink: ce neo vrei pa pol k zdravniku...
I love SISLEY& RW
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Kaj pa če bi tabletke nehala jemat za te tri mesce, ker maš še tri škatlce, če je res tok hudo, in maš SO s kondomom ta čas... potem pa greš, pa poveš da tok pa tok časa ni blo za vzdržat (zamolčiš, da maš doma še tri škatlce) in ti preprosto da nove :)

simple as that
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Mislim, čuden ginekolog. Jaz tudi imam doma še 3 škatlice tabletk, pa sem vseeno začela z novimi. pojamraj, da hočeš druge, ker ti ne ustrezajo. Mora ti jih prepisati.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Dorotea napisal/-a:
ma tabletk ne dobim novih ker so mi kao dali 3škatle...in morm prvo tote porabit, pol pa dobim druge...kao da pač neojo metali vstran..ker se to plača :( mislim..te pa bi mi bil napisal samo 1škatlo da vidim kak se obnesejo.. sej dans sem bla pri dermatologu in mi je rekla naj tabletke menjam..hallo?kak pa če mi jih nočejo?pa sem dobla neko kremo ko jo morm zvečer na tanko namazat predn grem spat. skinoren al nekaj takega..sadie..ti to veš..je vrei to sploh? :roll: :idea:

a je rekla Diane? :D pikolina, to dajo vsaki..jah, mene so skoraj ubile :roll: tak da, no more pills 4 me :) skinoren? hja...probas lahko, samo...dvomim, da bo kaj pomagalo - sicer pa vsaka koza odreagira drugace...Doroteja telo se navaja, daj mu cas...jaz ne vem, kaj ti naj recem :( kot sem ze v eni temi napisala, da mi je pomagalo olje Dr.Hauscheka (btw: v Sanolaborju imajo vsak mesec ciscenje in svetovanje 4 free...ce zelis ti dam stevilko :wink: )- za nego obraza.
se nekaj me je zbodlo...Angel girl...sorry, ampak a mislis da so zdravniki 1A? aj dont tink sou...sestre lahko vedo veliko vec o pacientu in zdravljenju, tak da...ne podcenjujmo njihovega znanja :wink:
Zadnjič spremenil sAdie, dne 22. Okt. 2005 8:54, skupaj popravljeno 1 krat.
I love SISLEY& RW
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

Punce ne spregledat novega vprašanja ;D

ložica napisal/-a:Novo vprašanje:

js mam eno vprašanje če kera ve..kok časa traja da tabletka lepo prime..to se mal čudn sliš zdj :? ..bom tko rekla..npr da jemlem tabletke ob 19h..pol ga gremo pa mal vn..žurat..in pijača..in se slučajno zgodi da si mau šel čez mero..in ti rata slabo..in posledica je bruhanje :? ..tm okol polnoči..in me zanima če je kej manjša učinkovitost(seprav cca 5h po tem k vzameš tabletko)..al je vse kul.. :?:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

jaz nea vem, tak da sem tiho ;D :stumm:
I love SISLEY& RW
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

Dorotea napisal/-a:noče mi jih predpisati no...ker je pač normalno da se te 3i mesece dogajajo spremembe z mano.. :roll:

men jih iz istega razloga noče zamenjat sem jih pa zato nehala jest tko al tko nimam partnerja tako da suša in jih niti ne potrebujem brez njioh brez bolečin ;)
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

dorotea pejt zamenjat ginekologinjo. ker če si stalno bruhala, pol itak tut zaščita ni bla kot bi mogla bit in se tabletka ne more absorbirat. glede krvavih izcedkov med jemanjem pa v vsakih navodilih piše, da so normalni in zginejo, ko se telo navadi.
...just breathe...
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

Dorotea napisal/-a:ma tabletk ne dobim novih ker so mi kao dali 3škatle...in morm prvo tote porabit, pol pa dobim druge...kao da pač neojo metali vstran..ker se to plača :( mislim..te pa bi mi bil napisal samo 1škatlo da vidim kak se obnesejo.. sej dans sem bla pri dermatologu in mi je rekla naj tabletke menjam..hallo?kak pa če mi jih nočejo?pa sem dobla neko kremo ko jo morm zvečer na tanko namazat predn grem spat. skinoren al nekaj takega..sadie..ti to veš..je vrei to sploh? :roll: :idea:
jas mam to kremo zdaj in mi super pomaga...mislim itak nimam mozoljev ampak samo par mičkenih mozolčkov ob strani nosa oz. sem jih mela ker so mi zginli po 1 tedni uporabe te kreme...prej pa sem mela klimicin ki je blo tudi super :)

lej pomojem se bojo vsi te stranski učinki malo umirili čez nekaj časa...zaj se more pač telo navadit :) upam da bo bolše :wink:
as if.
*strastna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *strastna* »

js nimam problemou kr jih ne jemljem (tabletk) :razz:
TamalaBejbika
Sramežljivka
Sramežljivka

Tabletka

Neprebrana objava Napisal/-a TamalaBejbika »

Novo vprašanje

Lep pozdrav vsem :)

Zanima me, če se da jutranjo tabletko dobiti tudi pri splošnem zdravniku ali moram do ginekologa?
sapramiška
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sapramiška »

Dan.

Jutranjo tabletko ti lahko predpiše tudi tvoj osebni oz.splošni zdravnik in ti ni treba h ginekologu.če želiš seveda lahko.lp in lep dan
Zaklenjeno