Dorotea napisal/-a:ma tabletk ne dobim novih ker so mi kao dali 3škatle...in morm prvo tote porabit, pol pa dobim druge...kao da pač neojo metali vstran..ker se to plača

mislim..te pa bi mi bil napisal samo 1škatlo da vidim kak se obnesejo.. sej dans sem bla
pri dermatologu in mi je rekla naj tabletke menjam..hallo?kak pa če mi jih nočejo?pa sem dobla neko kremo ko jo morm zvečer na tanko namazat predn grem spat. skinoren al nekaj takega..sadie..ti to veš..je vrei to sploh?

a je rekla Diane?

pikolina, to dajo vsaki..jah, mene so skoraj ubile

tak da, no more pills 4 me

skinoren? hja...probas lahko, samo...dvomim, da bo kaj pomagalo - sicer pa vsaka koza odreagira drugace...Doroteja telo se navaja, daj mu cas...jaz ne vem, kaj ti naj recem

kot sem ze v eni temi napisala, da mi je pomagalo olje Dr.Hauscheka (btw: v Sanolaborju imajo vsak mesec ciscenje in svetovanje 4 free...ce zelis ti dam stevilko

)- za nego obraza.
se nekaj me je zbodlo...Angel girl...sorry, ampak a mislis da so zdravniki 1A? aj dont tink sou...sestre lahko vedo veliko vec o pacientu in zdravljenju, tak da...ne podcenjujmo njihovega znanja