moj lubi je računalničar in programer.... dela neke prototipe programov al nekaj takega..... jst pa bom učiteljica tako da nimava istega veselja, ampak kot je rekla ena punca pred mano če nabijem 100 virusov in zablokiram karkoli lubčka ali dva pa je že vse rešeno...
Moj pa se mal pa bo komunalni inzenir tko k js. Je starejsi od mene pa bo kasnej koncal solo k js - sm js pac bol pridna!! Ampak oba delava pa cist neki druzga!!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
bejbika napisal/-a:matr nobena nima kakega z babjih faxou ... kaj so mn moški kt drugi k če gledamo statistiko so gor gradbeniki, štromarji pa računalničarji ... pa en bogi ekonomist (tiasha ) .. a nima res nobena kakega zgodovinarja, sociologa ? ...
pri zgodovini in sociologiji itak ni gnarja... sicer pa...saj kaj bo pa denar, saj nobena ni kes pi...
moj je strojni tehnik, dela pa zdej načrte za neke konstrukcije za eno firmo, mal več, kot je kdaj upal, pa še vedno ful super delovnik in dost ugodnosti.
bivši je bil pa trgovec in strojnik, bil je v več različnih službah.
nikoli se mi ni zdelo, da bi bil problem, ker pač jaz študiram, tip pa ne. Mogoče še bolj zanimiv...
bejbika napisal/-a:matr nobena nima kakega z babjih faxou ... kaj so mn moški kt drugi k če gledamo statistiko so gor gradbeniki, štromarji pa računalničarji ... pa en bogi ekonomist (tiasha ) .. a nima res nobena kakega zgodovinarja, sociologa ? ...
Kaj maš ti proti ekonomistom madonca , tim dala bogi ... veš kaj bo to dnarja, veš kako bo to biznise obraču ...
Ti sam MUMI posluš kok bo dnarja, pa ma tut ekonomista ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.