Kaj pa je vaš po poklicu?
Kaj pa je vaš po poklicu?
Tak zanima me s cim pa se vas partner ukvarja, je pomembno da sta v podobni stroki da funkcionirata, je sluzba kdaj ovira da se zarad taga manj vidita?
-
- Kofetarica
Moj fantič je pa vojak
Jest pa absolventka v fazi iskanja študentskega dela... drugo leto grem pa vrjetno še naprej kej delat... sicer se zaradi vsega tega kdaj manj vidiva, sploh ko je on na terenu, ampak v unih trenutkih sam pomislim na ene k se vidjo sam 1x na mesec (veze na daljavo pa to) in se kuj bol počutm... sej mava še cel življenje pred sabo
Sam se mi pa zdi, da na začetku veze ni nobena služba pa šola ovira, da se nebi vidla... poj s časoma pa kr rata ena "ovira"...

Jest pa absolventka v fazi iskanja študentskega dela... drugo leto grem pa vrjetno še naprej kej delat... sicer se zaradi vsega tega kdaj manj vidiva, sploh ko je on na terenu, ampak v unih trenutkih sam pomislim na ene k se vidjo sam 1x na mesec (veze na daljavo pa to) in se kuj bol počutm... sej mava še cel življenje pred sabo

Sam se mi pa zdi, da na začetku veze ni nobena služba pa šola ovira, da se nebi vidla... poj s časoma pa kr rata ena "ovira"...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
Mene je pa ribič ujel.
Ne, resno. Moj je drugač isto elektrotehnik, sam ker ful več zasluži s tem trenutno lovi ribice.
Pa še ful ma mišice pol na rokah, hehe.
Drugač bom pa jest diplomo mela ''ziher'', ampak se mi ne zdi, da bi bil t okakšen problem. Med drugim se mi tut zdi, da bo še kar nekaj časa trajalo, da bom tok zaslužla kot zasluži on. Pa tut cool mi je, da se med delom malo rekreira in ne sedi cele dneve v pisarni.

Ne, resno. Moj je drugač isto elektrotehnik, sam ker ful več zasluži s tem trenutno lovi ribice.

Drugač bom pa jest diplomo mela ''ziher'', ampak se mi ne zdi, da bi bil t okakšen problem. Med drugim se mi tut zdi, da bo še kar nekaj časa trajalo, da bom tok zaslužla kot zasluži on. Pa tut cool mi je, da se med delom malo rekreira in ne sedi cele dneve v pisarni.

Glede na to, da je moj star šele 19 let, je za 1x trener gimnastike, trener tenisa in glasbenik. (ni lih poklic, sam vseen)
Kar se tiče poklica, dela na tem, da bo gradbenik
Samo drugače se znajde na čist vsakem področju ...
Kar se tiče poklica, dela na tem, da bo gradbenik

Samo drugače se znajde na čist vsakem področju ...

Zadnjič spremenil nogica, dne 09. Okt. 2005 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.