Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
eternity
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a eternity »

Novo vprašanje:

Bejbe pomagite please!
Sej verjetno je tema o tem že odprta, sam je ne najdem. Težava je pa v tem, da sem pozabila vzet tabletko, oz. sem jo vzela naslednje jutro, vendar je minilo več kot 12 ur od ure, ko jih običajno jemljem. Problem je pa v tem, da čez en tedn pride moj fant, s katerim se nisva videla že od poletja,ker sva se spoznala v Franciji. In zdej me zanima, če morva takrt uporablat kondome al bodo tabletke, ki jih bom vzela v tem tednu dovolj, da prekrijejo škodo pozabljene tabletke. :)
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Kateri teden pa jemlješ tabletke? Če jih jemlješ prvi teden, moraš uporabljati še drugo zaščito, če pa zadnji teden, pa ta niti ni nujna (čeprav pa je priporočljiva).
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a smehec »

Dorotea napisal/-a:ja sej o tem razmišljam..edino strah me je da mi nebi dala drugih oz ker naj bi to blo normalno...jem jih komaj 1ič in prva tablica bo počasi pri koncu. :roll: Upam da bo minlo :roll:

meni se ne zdi normalno met takih problemov,kot jih imaš ti..nima ti kaj za ugovarjat..te tqabletke ti pač n eodgovarjajo in konec, sej ti bo napisala druge,samo povej ji kake probleme imaš
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Jst izcedka do sedaj še nism mela, pa tut vmesnih krvavitev ne ( ...nok nok...). Mam pa ful napihnjen trebuh, do zdej sem mela pa dokaj ravnega. Poleg tega mi je pa butnu ven celulit ... groza vseh groz :o Tko da bom vrjetn tut jst rekla, če mi jih zamena. Zdej mam Harmonet. Če bi vedla, da bodo oz. da so Yarina res tolk učinkovite (čeprou je itk čist odvisn kako sprejme posamezno telo), mi ne bo težko dat 2jurja na mesec.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Še enkrat bi vas prosila, da mi daste čimveč informacij o tabletkah YARINA. Rada bi jih začela jemati, pa me zanima, če res nimajo stranskih učinkov. Najlepša hvala za odgovore že vnaprej.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

lej, čist mal prebrskej po tej temi, ker je blo že vse napisan, od tega, da se na škatlco doplača mal manj kot 2000 sit, do tega, da nej ne bi zadrževale vode v telesu.

je pa od vsazga posameznika odvisno, kako telo odregaira ne kemijo.
...just breathe...
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Novo vprašanje:

am,jz bi pa mela en ask. nekako je povezan s tabletkami. v torek bom začela novo škatlico, sem pa včeraj mela spolni odnos brez dodatne zaščite. a so tabletke še zaščita? deluje njihova zaščita celi tedn ko jih ne jemleš??? nikol nism bla sigurna glede tega.

hvala vam za odgovore!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

sej verjamem da je blo že pisano,sam ne da se mi vseh 33 strani pregledavat. zato pa pač prašam,sej prašat ni greh. a ne da?
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Zaščita traja stalno - tudi tisti teden, ko jih ne jemlješ in imaš kvazi menstruacijo.
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

ćist mneki neumestnega amapk vseen sapda sem, pa da ne bom nove teme odpirala. Kva sem že, hotla povedat?
Aja, baje tebletke Diane35 vplivajo na kasnejšnjo zanositev, v nekaterih državah so celo prepovedane....ko spet najdem link, kjer piše vse o tem ga prpopam.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 03. Jan. 2009 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

:eek: , ne morm vrjet da ti je sestra to rekla. ja P***a so tečne, ko da jim je tuk tešk tam sedet pa pritisk merit :evil: . ja mam jst tut slabe izkušnje z sestrami.
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leksia »

Dorotea napisal/-a:jas pa sem zaradi stranskih učinkov hotla menjat tabletke..pa me je tčna sestra rekla:najprej pojej vse škatle kar jih imaš, pol pa dobiš druge. In sem bla tak jezna.. V življenju me ni srbela koža pa na obrazu nisem mela mozoljev...zdaj pa sem taka kot 12-letnica, še slabša :!: :evil: vsak dan jih dobim nekaj.

takoj nehaj jemat te tabletke in povej ginekologu da dobiš druge, ker tabletke v nobenem primeru ne smejo imet stranskih učinkov...pa pusti sestro, zgleda ne ve kaj dosti o tem :?
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Leksia napisal/-a:
Dorotea napisal/-a:jas pa sem zaradi stranskih učinkov hotla menjat tabletke..pa me je tčna sestra rekla:najprej pojej vse škatle kar jih imaš, pol pa dobiš druge. In sem bla tak jezna.. V življenju me ni srbela koža pa na obrazu nisem mela mozoljev...zdaj pa sem taka kot 12-letnica, še slabša :!: :evil: vsak dan jih dobim nekaj.

takoj nehaj jemat te tabletke in povej ginekologu da dobiš druge, ker tabletke v nobenem primeru ne smejo imet stranskih učinkov...pa pusti sestro, zgleda ne ve kaj dosti o tem :?

reč da hočeš videt zdravnico
kdo pa je sestra da lahko odloča o tvojem zdravju :eek: :eek:
jest bi krepko poskrbela, da službo zgubi :?
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leksia »

samo to je res zelo čudno, ko sem jaz začela tabletke jemat, mi je ginekolog lepo povedal, da ne sme bit nobenih stranskih učinkov, sicer se moram takoj spet oglasit, da mi jih zamenja...ampak na srečo je bilo že pri prvih vse ok...dobra si, da si vse to trpela oz še vedno vsaj kar se kože tiče
Zaklenjeno