Dnevnik
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
pišem ga že od 5 razreda... med tem sem nekaj časa nehala a potem ko se mi je začelo dogajat sem začela znova pisat. nato sem spoznala fanta katerega imam še zdaj, in mi je enkrat dnevnik prebral(ja nič lepo od njega
), sem ga spet nehala pisat, saj me je to šokiralo, a zdaj ga spet a tega ne ve nihče! 

*ange|* napisal/-a:Pisala sm ga 7, 8 razred OŠ, pa 1,2 letnik SŠ...ampak kasneje je blo vse bolj poredko... Jo...sm se zmeri nasmejala, ko sm tisto brala. Kriza...še posebj, ko sm v wanna be angleščini pisala..joooooooooj! al pa o kakih tipih...![]()
Sm jih pa pred kakšnim letom zažgala...k so bli kr neki...
Pr men je blo isto.. Tud pisala takrat..Potem pa sem ga zažgala, ker me je blo sram, kake cvetke sn not pisala

**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:men se zdi ko kak problem izpišem na list(v dnevnik)da mi je nekako laže...kot da bi nekomu kaj povedala....hm..čudno.....ampak...meni je ql.
pr men je neki podobnga....se mi zdi da če maš enga zravn da mu svoje probleme govoriš da mu že slj ko prj mal gadno rata k sam jokat k nemu hodš .... raj na list napišem pa je isto k da bi enmu govorila s to razliko da te noben nemore zarad kšnih stvari skritizirat
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
shy_grl napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:men se zdi ko kak problem izpišem na list(v dnevnik)da mi je nekako laže...kot da bi nekomu kaj povedala....hm..čudno.....ampak...meni je ql.
pr men je neki podobnga....se mi zdi da če maš enga zravn da mu svoje probleme govoriš da mu že slj ko prj mal gadno rata k sam jokat k nemu hodš .... raj na list napišem pa je isto k da bi enmu govorila s to razliko da te noben nemore zarad kšnih stvari skritizirat
točno tak
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Zapisovanje dogodkov, predvsem pa misli in čustev, ki jih doživljamo v nekem obdobju nas lahko pripelje do tega, da:
1. bolje spoznamo sebe
2. dobimo boljši uvid v situacijo
Jaz sem ga v življenju že dostikrat pisala in spet nehala, zdajle ga spet pišem zadnje tri mesece, le da je pri meni bolj "tednik" ali pa "dvo-tednik", kot pa dnevnik
1. bolje spoznamo sebe
2. dobimo boljši uvid v situacijo
Jaz sem ga v življenju že dostikrat pisala in spet nehala, zdajle ga spet pišem zadnje tri mesece, le da je pri meni bolj "tednik" ali pa "dvo-tednik", kot pa dnevnik

-
- Komunikatorka
Jst sm ga najprej pisala v osnovni šoli in je bil bol tiste vrste dnevnik... za bedarije
Drugega sm pa pisala k sva z sedaj že bivšim začela in sm pisala vse: od čustev, dogodkov... pol pa k sva šla narazen in mi je blo ful hudo, če sm sam vidla ta dnevnik kaj šele brala, tko da sm ga po dolgem in temeljitem premisleku zažgala! In mislim, da je bla to pravilna odločitev, ker me je ta bivši ful prizadel in nisem/nočem imet nobenega opravka več s stvarmi, ki so kakorkol povezane z njim.
Mogoče ga bom pa kdaj spet začela pisat

Mogoče ga bom pa kdaj spet začela pisat

The key is, never stop doing what you love!
Jst pa prou dnevnika nism nikol pisala ... ne vem zakaj ... vrjetno se mi ne bi dalo ... čeprou sm človek ki zliva ponavadi čustva na papir ... samo to se ponavadi zgodi samo ko sem res res žalostna ...
Drugač pa smo si s sošolkami čez celo gimnazijo pisale kot nekakšne dnevnike ... v en zvezek ki smo ga imele smo si pisale vse dogodke in la la la ... uglavnem tračarija na miljon ...

Drugač pa smo si s sošolkami čez celo gimnazijo pisale kot nekakšne dnevnike ... v en zvezek ki smo ga imele smo si pisale vse dogodke in la la la ... uglavnem tračarija na miljon ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.