Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Sookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ČrniRevirji

Neprebrana objava Napisal/-a Sookie »

Jaz se z mojo taščico ful dobro razumem! Je k moja druga mama :) Prvič me je blo strah k pizdo, ker ma ful strog obraz, sam je faca do konca! Velik ji lohk zaupam.. Ona me ima za njenega tretjega otroka :) Npr ko smo bli polet na morju na vikendu, pa je šla domov, je vedno men naročila kaj je treba nrdit, kje je kaj, kdaj rože zalit, bla bla.. Pač je vzgojila izjemno razvajeno najstnico, na katero se ne more glih zanest, da bi "vikendico" gor držala, mojmu mimitu se pa itak jeb* :D ..

Sicer ma valda svoje dneve, sam takrat se raj umaknem..
Npr. zjutri, ko vstane jo eno uro čist pr mir pustim.. ni glih jutranji tip al kako bi rekla :D :D ..ker vsa skuštrana bolšči v ugasnjen televizor, pije kavo in kadi čike.. takrat rečem sam dobro jutro (ona me pogleda izpod čela in rahlo privzdigne glavo), jaz se pa umaknem v kuhinjo :D

na sploh sem se pa z vsemi "taščami" ful dobr razumela.. ena je že žal pokojna (Lenčica, laka ti zemlja! :*), s ta drugo pa tut še kakšno rečemo če se srečamo..
norma
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a norma »

ej nutella mal sem te slabo razumela
daisy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tolmin

Neprebrana objava Napisal/-a daisy20 »

z mojo tasco sva v zacetku krasno shajale, ampa bolj kot najina zveza postaja resna, bolj se hoce utikvat- hvala Bogu zivi cez zimo v tujini in pride sam poleti v Slovenijo :o
Aka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska-MB

Neprebrana objava Napisal/-a Aka »

Midve s taščo se razumeva boljše kot se razumem z mamo. Je prava frendica in lahko ji zaupam popolnoma vse. :) Hvala bogu.
štorklja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a štorklja »

Več kot strinjam se s tabo kr.ena. Mislim da manj te vidi, raje te ima, več ti ima za povedat. Imeti taščo, ki je popolna pa not possible. Mene ima po vseh teh letih še vedno za manj vredno, za siroto, pa čeprav jo nikdar nič ne prosim. Zato meni zadostuje le pozdrav, kaka beseda in adijo nazaj na svojo stran.
alyn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alyn »

tudi jaz moram povedat, da se z tašćo kar dobro razumeva. Je res, da ima vsaka včasih svoje dneve ampak to je normalno. Prilagodive se ena drugi pa je. Mislim, da stereotip o tem ne drži, če sta obe razumni ženski. Verjamem pa, da imajo nekateri res velike probleme s tem.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

tašče še vredi poznam nena, pa jo že sovražim, predvsem zato ker je zapustla lastnega sina :x
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Evo da še jaz malo danes pojamram,ker resnićno ne morem več zdržat tega pritiska. Oba tašča in tast se do naju obeh obnašata kot da sva 2 nesoposobneža ki nista sposobna poskrbet zase. Oba se nonstop vtikata v najine zadeve,nama brskata po stavreh,nama gledata koliko denarja imava,....potem pa za vse obtožujeta mene. Npr: tast je nekaj prestavljal :evil: po najunih omarah(brez najinega dovoljenja) in ko je moj mož iskal,in ker ni našel je prvo vprašal mene,ker nisem vedla kje bi to bilo, je vprašal očeta ki pa je zaradi tega poplnoma zgubil živce in me začel nadirat ko kakšnega cucka da kaj jst brskam :evil: in to po mojih stvareh :evil: potem drugič nama je ves denar ki sva ga imela preštel in nama začel naprej metat in vpit na naju zakaj ga ne dava njima???? HALLO???? In danes sem rekla možu naj mu reče da nima kaj iskat v najini sobi,da naj pusti okno odprto,ker mene zelo moti če je v sobi postan zrak,ker je bilo okno cel dan zaprto,..in spet je znoru. In ko sva šla,je samo toliko počakal da sva se vsedla v avto in takoj hop v sobo in na okno čakat da sva odpeljala??? In kaj potem,... takoj zapret okno. Za vsako stvar ima izgovor da je lahko v najini sobi.
Tašča je pa druga zgodba. Obravnava me ko kup dreka,...kot da sem najslabša ženska na tem svetu. Hinavka grda. Do svojega sina se obnaša huje kot do psa na cesti,... Preden je moja svakinja zanosila ni bla vredna niti ene lepe besede od obeh,zdej ko je noseča sta pa ko dva polža slinarja nonstop pri njej pa se slinta da mi gre na bruhanje,...

Se opravičujem ker morim,...sam sem se mogla mal zjokat ker sem čist iz sebe in totalno nesrečna ker nisme navajena da nekdo ravna z mano kot z največjim izmečkom :cry: :cry:

Najraj bi zminirala Trbovlje,ker morajo vsakega ki je kolikor toliko srečen čim prej zatret da bo tako nesrečen in zamorjen kot večina prebivalstva v tem zakotnem kraju :cry: :cry:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Te popolnoma razumem, ker sem v skoraj istem položaju kot ti. Sicer živiva na svojem ampak jest sem za taščo in tasta neki najslabšga k se je lohka zgodil njunmu sinu, no pa tud do njega se obnašata kot da je totalno nesposoben. Pri meni je še to da nisva poročena. Mene zelo moti ta njun odnos.
Upam da vama bo čimprej ratalo it na svoje. :)
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

Draga Larika, kaj naj rečem. Predvsem se ne toliko sekirat, ker ti s tem dosti bolj trpiš kot oni. Tudi jaz sem v podobni situaciji, karkoli skuham ni dobro, karkoli rečem ni prav, saj starejši vedno več vejo, če verjameš. Res je da jaz ne živim tam, sem pa tam vsak dan in še v službo se vozimo skupaj.
Kot prvo, kaj pa tvoj partner pravi na to? Če se strinja s tabo, da je situacija neznosna, vama predlagam, da se skupno upreta, včasih se je treba malo skregat, da vidijo, da se znata postavit zase in da ne moreta manipulirati z vam. Jaz bi na začetku začela zaklepat sobo. Nikjer ne piše, da če živita pod njuno streho da imata pravico brskati po vajini zasebnosti. Kot drugo bi pa (če imata dovolj financ) začela po hitrem postopku iskati stanovanje, pa naj se potem nad kom drugim izživljata. Jaz močno upam da je tvoj partner na tvoji strani.
Uporabniški avatar
cute-devil
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: **V njegovem srčku**

Neprebrana objava Napisal/-a cute-devil »

No jz morm reč..da se z mamo od mojjga fanta že od usga začetka zlo dobro zastopva..zlo si zaupava..pa dost časa preživimo skupi..res zakon ženska..med poletjem pa tud delm zanjo,ne.. :cool: ..tko da morm reč..da kar se bodoče tašče tiče..nimam nobenih skrbi :razz:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Definitivno se tako počuti tudi moj dragi in komaj čaka da greva na svoje. Normalno je da me podpira v vsem skupaj,čeprav mi da jasno vedet da takrat ko nimam prav ne more potegnit z mano,ampak ne v njuni prisotnosti. Takrat drživa skupaj. To da si želi stran od svojih staršev in da poleg tega nima ravno dobrega mnenja o njiju mi je dalo resnično misliti. Po drugi strani ga pa razumem ker so to njegovi starši,vendar sem tudi jaz svojima dala jasno vedet da ne bom dovolila nikakršnega vtikanja z njune strani v najin zakon. In to oba spoštujeta. Ne prenesem ljudi ki so hinavski do svojih lastnih otrok. Če bi lahko bi ju z lastnimi rokami zadavla :twisted: Sta pol pismena,pa naju dajeta v nič. Oba delava, jaz sicer prek študenta,ampak zraven še študiram,pa me dajeta v nič. Trenutno še nisva sposobna it na svoje,ker si ne upava privoščiti kredit za stanovanje, v najem pa ne greva(pač slabe izkušnje). Zgleda bo res treba potrpet do drugega leta,ko bova imela poplačane kredite in se bova zapufala samo da greva stran od njiju. Upava da čim prej.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

LARIKA napisal/-a:Najraj bi zminirala Trbovlje,ker morajo vsakega ki je kolikor toliko srečen čim prej zatret da bo tako nesrečen in zamorjen kot večina prebivalstva v tem zakotnem kraju :cry: :cry:

Jaz sem tudi Trboveljcanka in sem trenutno cisto srecna. Ko nisem, pa zato krivim sebe, ne druge, se manj pa svoje mesto. Se opravicujem za off-topic, ampak rdece revirje ze drugi dovolj tlacijo in ni potrebe po tem, da bi se se sami.

Kot sem ze zgoraj omenila, je treba prevzeti odgovornost za svoje probleme. Torej, glede na to, da je zadeva ocitno zelo neprijetna, bo ocitno res potrebno nekaj storit. Na pamet mi pridejo 3 sanse. 1. Poskusiti najti kompromis bodisi na miren ali pa glasen nacin. 2. zagotoviti si nekaj intimnosti s kljucavnico. Ni idealno, a boljse kot nic. in 3. Slabim izkusnjam navkljub storiti tisto, v kar so mnogi prisiljeni - najeti stanovanje. Najbolje je pa verjetno res stisniti zobe do takrat, ko bosta lahko vzela kredit. Dolgorocno je to gotovo najbolje. Apak to takrat morata pa res drzati skupaj in se jima ne pustiti.
oja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oja »

pri meni je tko se dobro razumeva, tast je vačsih obupen kr neki tečen je ampak ok bomo že:)
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Boga larika, upam da je že kaj bolje, ne vem kaj naj rečem, mora biti zelo težko v takem položaju.
Kaj pa če bi sobo zaklenila ali karkoli?
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Odgovori