Evo da še jaz malo danes pojamram,ker resnićno ne morem več zdržat tega pritiska. Oba tašča in tast se do naju obeh obnašata kot da sva 2 nesoposobneža ki nista sposobna poskrbet zase. Oba se nonstop vtikata v najine zadeve,nama brskata po stavreh,nama gledata koliko denarja imava,....potem pa za vse obtožujeta mene. Npr: tast je nekaj prestavljal

po najunih omarah(brez najinega dovoljenja) in ko je moj mož iskal,in ker ni našel je prvo vprašal mene,ker nisem vedla kje bi to bilo, je vprašal očeta ki pa je zaradi tega poplnoma zgubil živce in me začel nadirat ko kakšnega cucka da kaj jst brskam

in to po mojih stvareh

potem drugič nama je ves denar ki sva ga imela preštel in nama začel naprej metat in vpit na naju zakaj ga ne dava njima???? HALLO???? In danes sem rekla možu naj mu reče da nima kaj iskat v najini sobi,da naj pusti okno odprto,ker mene zelo moti če je v sobi postan zrak,ker je bilo okno cel dan zaprto,..in spet je znoru. In ko sva šla,je samo toliko počakal da sva se vsedla v avto in takoj hop v sobo in na okno čakat da sva odpeljala??? In kaj potem,... takoj zapret okno. Za vsako stvar ima izgovor da je lahko v najini sobi.
Tašča je pa druga zgodba. Obravnava me ko kup dreka,...kot da sem najslabša ženska na tem svetu. Hinavka grda. Do svojega sina se obnaša huje kot do psa na cesti,... Preden je moja svakinja zanosila ni bla vredna niti ene lepe besede od obeh,zdej ko je noseča sta pa ko dva polža slinarja nonstop pri njej pa se slinta da mi gre na bruhanje,...
Se opravičujem ker morim,...sam sem se mogla mal zjokat ker sem čist iz sebe in totalno nesrečna ker nisme navajena da nekdo ravna z mano kot z največjim izmečkom
Najraj bi zminirala Trbovlje,ker morajo vsakega ki je kolikor toliko srečen čim prej zatret da bo tako nesrečen in zamorjen kot večina prebivalstva v tem zakotnem kraju

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel