Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

*Ela* napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:že, že, ampak men izpadajo od maja, niso se tud ustavl z izpadanjem....... -> se pravi maj, junij, julij, avgust, september... to se pa ze kr vleče ane ? :cry:
ja, počakaj še malo pa boš pol vidla...če nebo bolše pa se posvetuj z ginekologinjo če te res tak moti :wink:

sej bom :flower: :smilingplanet: upam da bo bols..... drgač pa Logest adijo :P
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

¤MiSsY¤ napisal/-a:Men ful lasje izpadajo, in pomoje je to zrt tabletk, kaj ve mislte :cry: :cry: :?: a so keri tud? pa se je pol popravl..........

jz mam harmonet, jem 3. ploščico... in mi resnično dost bolj izpadajo lasje kot so mi kdajkoli!! :? :x

me že orng jezi to, ker so se mi kar mal zredčl :(
....non sholae sed vitae discimus....
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 01. Jan. 2009 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Dorotea napisal/-a:Men je gin rekel da je normalno če ti lasje izpadajo po nehanju tabletk....sej pol to neha... :D Telo se mora s5 privadit živet brez hormonov. Zato ker tabletke tut pomagajo če maš slabe lase, se ti popravijo, zato je potem tak ob prenehanju jemanja. Logično :P :cool:

Ja ne PO jemanju tabletk!!!! men OB jemanju tabletk! Tok mam slabe lase zdej, prej so bli sam tanki, zdej jih je pa tok mal, pa sfukano zgledajo - oz. delujejo tko
sploh se ne upam dotaknt vec, da ne bi spet kk vn padu, prou pazm, češem se sam se po vrhu mal :P
Megi23
Sramežljivka
Sramežljivka

Urgentna kontracepcija

Neprebrana objava Napisal/-a Megi23 »

Norlevo, edini kontraceptiv z uradno indikacijo urgentne kontracepcije (kontracepcije po nezaščitenem spolnem odnosu), se umika s tržišča, saj Tovarna zdravil Krka ukinja njegovo proizvodnjo.

Norlevo je urgentna kontracepcija, ki omogoča preprečevanje neželene nosečnosti po nezaščitenem ali slabo zaščitenem spolnem odnosu. Ginekologi so ga predpisovali v primerih, ko je prišlo do posilstva ali ko pri spolnem odnosu ni bilo ustrezne zaščite, dekle pa ni želelo zanositi. Norlevo je bila edina kontracepcija namenjena izključno urgentni kontracepciji, zato bo njen umik verjetno povzročil precej neodobravanja. V prvi vrsti pa se bo verjetno povečalo predpisovanje drugih kontracepcijskih tabletk v višjih dozah z namenom "urgentne" kontracepcije, veliko manj pa bo vplivalo na odgovornejše spolno življenje.

To sem zasledila nekje na internetu. Kaj si mislite o tem?

tema je bila združena ... hvala snow flake za linke :bussi: ... bejbika
Uporabniški avatar
someone
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trbovlje

Re: Urgentna kontracepcija

Neprebrana objava Napisal/-a someone »

Novo vprašanje:

hej
mene pa zanima, če je normalno da šele po 4 mesecih rednega jemanja logesta pride do vmesne krvavitve? do sedaj namreč nisem imela nobenih problemov s tem, edino menstra se je prej pojavila.
a mislite da je kaj narobe?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Novo vprašanje:

rada bi čimveč informacij o tabletkah Yarina. Res nimajo stranskih učinkov? Če jih katera že jemlje, naj mi, prosim, pove kaj o njih.
Uporabniški avatar
sovica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sovica »

ženska napisal/-a:rada bi čimveč informacij o tabletkah Yarina. Res nimajo stranskih učinkov? Če jih katera že jemlje, naj mi, prosim, pove kaj o njih.

Meni so zelo uredu.Do sedaj sem imal že ene par različnih, pa sm se vedno slabo počutila, bila napihnjena, prsi so me bolele, depresivna...
Te mam zdej 5 mescev, pa se mi je koža popravla, nimam več bolečih pa obilnih menstr, pa še joške mam kt da bi ble silikonske-ful dobr :razz:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Pa yarina tudi ne povzroča nastanka celulita?
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

yarina? ka so to kake nove??? tud za kožo so? to pa dobr. ka so zastonj al jih je treba plačevat?
Uporabniški avatar
sovica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sovica »

Yarina so prve nizkodozne KT in trenutno edine na tržišču, ki ne zadržujejo vode in zato tudi ne povzročajo celulita. Podobno kot Diane tudi te ugodno vplivajo na kožo. :) Najnovejše študij so tudi dokazale, da povečujejo libido :knuddel:
Dobiš jih na recept in so za doplačat in sicer 1890 SIT na mesec, s tem da dobiš na začetku starter paketek-kot darilo, kjer je notri knjižica z navodili, ter manikirni set-tak prou kjut z na potovanje :freude: .
Včlaniš se lahko še v Yarina klub, kjer te vsak mesec opomnijo na nov paketek in dobiš kakršnokoli inf. ob morebitnih težavah.
Mislim, da se vsekakor splača dat tista 2 jurčka (=1 coctail) na mesec :)
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a smehec »

Novo vprašanje:

a je mogoče da se zaradi jemanja tabletk poveča poraščenost? jaz sem opazla,da od kar jemljem logest so se mi vse dlake na telesu potemnile, najbolj me to moti na rokah in pod popkom (prej so na rokah ble čisto malo vidne, pod popkom pa samo če si res dobro pogledal, zdaj pa so prav črne :( ) ko sem prebrala stranske učinke tega ni pisalo. a je možno,da je to od tabletk? pred logest sem jemala minolet, pa nisem mela teh problemov, samo me je pa glava dosti bolela...
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

smehec napisal/-a:a je mogoče da se zaradi jemanja tabletk poveča poraščenost?

Ja pomoje je možno.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

načeloma nej bi se poraščenost zmanjšala, ampak jst mam tut logest, pa se mi zdi, da je prej obratno. sicer ni neki ful razlike, ampak vseeno.

aja, pa nekej strani nazaj je ena deklca govorila o vplivu lekadola na tabletke in men to ni dal miru, tko da sem šla prašat prjaznoi teto v lekarni. povedala mi je, da ni vpliva, razen če maš res neko silno temperaturo, takrat pa itak ponavadi dobiš antibiotike (te pa v večini vplivajo).
...just breathe...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Novo vprašanje:

Ej zenske, jz sm mela 1 mesc k sm jemala tabletke 5 dni menstro, pa pol do ene 3ga mesca tut, pol je blo ze 4 dni, zdej mam pa 2 dan pa je ni skor nc vec... a me more bit strah ????
Zaklenjeno