Ja, itak ...

Tudi jaz sem ga pisala nekaj časa; in največkrat je bil prav ta problem, da se mi vsak dan ni dalo pisati potem pa se več nisem zraven spravila. Čeprav nekaj pa le imam ... da se od časa do časa lahko nasmejem ...
Sva pa z najboljšo prijateljico pisali ene vrste dnevnik; 1 teden ga je imela ena, pa notri zapisovala kaj vse se ji je pripetilo ipd. in potem naslednji teden spet druga. Ampak na žalost sva tudi midve nehale s pisanjem. Je pa nastalo več knjig, v katerih so vsemogoče skrivnosti.

Zdaj sem dobila spet voljo; upam, da me ne mine in kaj spet napišem ...
Aja, pa še razdredni dnevnik smo imeli ... v 1. letniku ... torej lansko leto ... Vsak dan si je drug sošolec domov odnesel dnevnik in vanj zapisal kaj vse se je dogajalo tisti dan ... to je bilo fenomenalno, samo mi ne bi bili mi, če ga ne bi izgubili ...

Preprosto ga več ni bilo ... Upam le, da ga ni našel kakšen profesor ... že kar na začetku je bilo namreč zapisano, kako smo med uro slovenščine (prof. je bila v sosodenjem razredu, ker je morala na oba paziti) šli v trgovino (jasno sošolka, ki je izgledala 18 let) po pijačo in potem v učilnici & na wc-ju pili ...