Dnevnik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali pišete osebni dnevnik?

da
69
30%
ne
32
14%
nič več
109
47%
ga nisem nikoli
21
9%

Skupaj glasov: 231

shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

ja sj jst k sm bla mejhna sm tud neki enkat poskušala pisat....jooooj k sm to najdla kok sm se presmejala :D kašne sm mela to :lol:
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tessa »

Sem ga kot najstnica ene 3x začela pisat, pa več kot teden nisem zdržala. Morm rečt, da mi je zdej žal, ker mi je tist kar sem uspela napisat ful zanimiv, v detajle se spomnim žuranja, fantov,.... Tok sem se nasmejala.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Bulma napisal/-a:Eden je celo iz leta 1998,ko sem bla v sedmem razredu. Za počit od smeha kaj sem pisala :D :D

iz leta 1998 :eek: ... celo :eek: :D ... kolk so pol šele moji antikvariatni... nazgodnejši so namreč iz daaaavnega leta 1986 :? :wink:
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

Jaz sem zacela pisat dnevnik tam okrog leta 1994..
Pol pa nekaj let nazaj sem nehala. Pa pred dvemi leti nazaj zacela.
Zdaj pisem le vcasih,ko imam casa.
Glede na to da nimam nobene kolegice kateri bi lahko zaupala 100%, pride praw tudi dnevnik :)
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Ja, itak ... :) Tudi jaz sem ga pisala nekaj časa; in največkrat je bil prav ta problem, da se mi vsak dan ni dalo pisati potem pa se več nisem zraven spravila. Čeprav nekaj pa le imam ... da se od časa do časa lahko nasmejem ...
Sva pa z najboljšo prijateljico pisali ene vrste dnevnik; 1 teden ga je imela ena, pa notri zapisovala kaj vse se ji je pripetilo ipd. in potem naslednji teden spet druga. Ampak na žalost sva tudi midve nehale s pisanjem. Je pa nastalo več knjig, v katerih so vsemogoče skrivnosti. :) Zdaj sem dobila spet voljo; upam, da me ne mine in kaj spet napišem ... :)
Aja, pa še razdredni dnevnik smo imeli ... v 1. letniku ... torej lansko leto ... Vsak dan si je drug sošolec domov odnesel dnevnik in vanj zapisal kaj vse se je dogajalo tisti dan ... to je bilo fenomenalno, samo mi ne bi bili mi, če ga ne bi izgubili ... :cry: Preprosto ga več ni bilo ... Upam le, da ga ni našel kakšen profesor ... že kar na začetku je bilo namreč zapisano, kako smo med uro slovenščine (prof. je bila v sosodenjem razredu, ker je morala na oba paziti) šli v trgovino (jasno sošolka, ki je izgledala 18 let) po pijačo in potem v učilnici & na wc-ju pili ... :rofl: :lach: :D
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

jaz pa preprosto ne morem več brez tega da ga ne pišem....sem full hapy ko ga pišem pa ne vem zakaj.....hehe,
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

sicer se zgodi da kdaj pozabim/oz. niam cajta...pa pol naslednjič nadoknadim :razz:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

sem ga pisala do 1. letnika, pol sem 1x prebrala v novicah, da je kao dokazan da majo tisti ki pišejo dnevnik več problemov z zdravjem pa tko v življenju kot ostali...ne vem kolk je to res ampak takrt sem ga nehala pisat- :D
zdj me morjo pa frendice poslušat k se morm izpovedat :P
to infinity and beyond!
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Jst ga tut pišem, sicer ne ravno pogosto, pač na vsake tolk časa, ko se zgodi kej pomembnega, al pa kej tazga, kar me muči ... Notr mam napisano kšno stvar, za katero ne ve čist nihče ... nism mogla nobenmu povedat svojih občutkov, sem jih pa zapisala ...
Fajn mi je brat za nazaj, kaj se je vse dogajal ... lepe, in na žalost, tut kšne grde stvari ...
Smo pa tut mi s frendicam pisale, uff folk zvezkov bi se našlo ... če bi šla zdej brat, o joj, kakšen smeh bi bil to :D :wink:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

ful je to hudo res, brt stare zadeve, kok sm bla glupa u 8. klasu :lol: :lol: :lol: nemors vrjet :schaf: al pa bols recen naivna :P se zdej ga pisem in je zakon.....
Uporabniški avatar
˝DiDi˝
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ˝DiDi˝ »

jaz ga pišem, sem pa res še najstnica :oops: :)
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

punchka napisal/-a:sem ga pisala do 1. letnika, pol sem 1x prebrala v novicah, da je kao dokazan da majo tisti ki pišejo dnevnik več problemov z zdravjem pa tko v življenju kot ostali...ne vem kolk je to res ampak takrt sem ga nehala pisat- :D

to pa teško vrjamem.....men se zdi da je prj koristn k pa da bi biv škodliv......to je neke vrste terapija
Uporabniški avatar
Moonlightglow
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Žalec

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlightglow »

No, jaz pišem Dnvnik že tam nekje od 4. razreda. Napisala sme že 4 dnevnike, eden pa se že počasi zaključuje. Priznam, da zdaj pišem Dnevnik redkeje, kot sme ga prej in včasih sem jezna nase zaradi tega, pa vendar... res je, Dnevnik je terapija. Vse izliješ na papir in solze se morda zaustavijo, veselje pa je morda lahko še večje. V vsakem primeru pa se mi zdi, da je dnevnik velike vrednosti za prihodnost. Kar pomislite, ko bote že starejše/starejši, pa ga boste vzeli v roke... poplava sopominov. ;)
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Pisala sm ga 7, 8 razred OŠ, pa 1,2 letnik SŠ...ampak kasneje je blo vse bolj poredko... Jo...sm se zmeri nasmejala, ko sm tisto brala. Kriza...še posebj, ko sm v wanna be angleščini pisala..joooooooooj! al pa o kakih tipih... :lol:
Sm jih pa pred kakšnim letom zažgala...k so bli kr neki...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

shy_grl napisal/-a:
punchka napisal/-a:sem ga pisala do 1. letnika, pol sem 1x prebrala v novicah, da je kao dokazan da majo tisti ki pišejo dnevnik več problemov z zdravjem pa tko v življenju kot ostali...ne vem kolk je to res ampak takrt sem ga nehala pisat- :D

to pa teško vrjamem.....men se zdi da je prj koristn k pa da bi biv škodliv......to je neke vrste terapija

kr.ena napisal/-a:Ja, no, to pa lahko samo v Novicah piše. Prej bi rekla obratno. Mogoče pišejo dnevnik bolj tisti, ki imajo težave v življenju. Da bi imeli zaradi tega težave, pa je bulšit.
Sama se včasih zabavam ob branju svojih dnevnikov- tam nekje od leta 84 do 90, pa še nekaj zapisov kasneje. Včasih je prav koristno, vidiš, kako si včasih razmišljal.

ne vem sej možno da ni res...ampak men nič ne fali, odkar ga ne pišem več :D
celo se mi zdi, da sem čist druga oseba...ok, mogoče pretiravam in LAHKO da je naklučje...samo dokler sem pisala dnevnik sem bla ful bolj vase zaprta...čist preveč sem razmišljala o sebi in problemih...če sem mela kaj za povedat sem "povedala" dnevniku...ko sem ga pa nehala pisat,sem pa sčasoma postala bolj družabna in samozavestna...še enkrat ČIST MOŽNO da je naklučje! samo dnevnika raj ne bom več pisala,ker ga čist nič ne pogrešam :D :D
to infinity and beyond!
Odgovori