Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

jst ga mam že 8let. šla sem ga delat takoj k sm bla stara 18. nrdila sem ga z minimalnim št. ur, zaradi česar me je un kreten na roški hotu vržt, sam ni mel razloga :D

vse je šlo kot po maslu (sploh so bli vsi navdušeni nad mojim bočnim parkiranjem :D )

to je to :D
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

Ljudje, prosim, da čestitke ob narejenem CPP-ju, prvi pomoči oz. izpitu in vzpodbude pred CPP-jem, prvo pomočjo oz. izpitom izrekate IZKLJUČNO IN SAMO preko ZS.

Za vse čestitke in vzpodbude v tej temi je izrečen NACI! Kdor ne ve, kaj je naci naj uporabi Slika iskalnik.
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

jst sm pa lih včeri nrdila izpit :D :D :D :D
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

sploh ni problem če prej nisi nič vozu. mogoče se prve 2 ure ali pa kakšno več učiš speljevati. pol gre pa naprej pač odvisno od tvojih sposobnosti pa tud od inštruktorja!
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

mala punci napisal/-a:Pr men je pa dans glih 3 mesce ko sem nardila izpit, pa sm tak vesela da ga mam. Kr sem se skoz trudla za zdravniškega pa so me vedn vrgli kao da ogrožam ostale udeležence v prometu, mislim haloooo a tist k je pa koma pijan pa ne?! No in mi je ratal dobit zdravniškega, pol pa še odpravt strah pred vožnjo, ker sem imela tudi jaz strašne pomisleke al sem ali nisem sposobna za na cesto. Nardila sem z 43 urami in v drugo. Pa sem prvo izpitno vožnjo odpeljala brez napak pa sem padla, v drugem poiskusu sem pa počela totalne bedarije da mi je dons kr nerodn ko se spomnem pa sm nardila. Tak da po mojih izkušnjah čist odvisn kake volje je glavni v komisiji. Mamo pa na Štajerskem bolj zaj....... kot v drugih regijah, ker baje zahtevajo največ ur(sem brala v cajtngah), čeprav mene še parkiranja niso naučil z razlogom da ga na izpitni ponavadi ne zahteva. Tak da sem zdaj samouk:)

Zdravniško potrdilo pa ja praktično vsak dobi.
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

jzt mam izpit 3 leta... sm ga šla letos podaljšat ( morš met zdravniškega narejenga - imam očala) in so mi ga podaljšal do 80 leta :D
Uporabniški avatar
a+a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a a+a »

Spelina, kok si stara?
Sprasujes na kaj je treba bit pozoren in podobno! Bemu boga, sej mas ze kr nekaj ur, ani tko?
Pazt morš na pešce, ostale avte, drevesa, prometne znake, hiše na vseee. :roll: Ne smeš ovirat drugih na cesti.
Med drugim morš pazit, da te nebo un južnjak k bo v komisiji zašlatu :D
Uglavnem, velik sreče pa ne več takih bedarij spraševat- take stvari so samoumevne no!
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

pač na tisto bolj paziš kaj te najbolj jeb*. mene npr. enakovredna križišča. :D
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Piglet
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Piglet »

Jst sm teoretičnega na Roški nardila u prvo, inštruktorca ( živa frajerka ) me je pr 25 urah prjavla direkt na izpit ( društvenga sploh nism mela ), sm padla, ga delala 4x ( brez voženj vmes razen eno uro pred izpitom ), delala še enkrat teoretičnega, ga spet takoj nardila, no u peto sem pa potem tut glavno vožnjo nardila ( pri 35 urah ). Na glavni vožnji je treba ful pazit, da koga ne izsiliš, da ne zapelješ v ugasnjeno rumeno puščico, kar se zlo hitr zgodi btw, da slučajno pri tvoji rdeči ne obstojiš kje sred križišča al pa na prehodu za pešce, to so vse avtomatični padci in verjemte mi, tut če se vam še nikol ni kej tacga zgodil na vožnjah, izpitnik že zna tko zapelat okoliščine, da se vam bo. Pa OPAZOVAT skos, skos gledat u špegle, mrtve kote ipd. pri vsakem najmanjšem premiku. Pa če ste u lj, je tm blizu kliničnega, kjer je prehod čez železniško progo in železen most čez reko, eno svinsko križišče, zlo kaotično, zabasano z avtomobili, kolesarji in pešči, SEMAFORJI PA NE DELAJO! Vedno sm šla tm in se vedno štrikala s tem, kdo ma prednost, ker sem vedno prišla iz druge strani pa še noben ne upošteva ničesar, vsi kr neki en čez druzga plezajo. Bog ne dej, da se vam zgodi, da to križišče prvič vidte na izpitu! Hja, to je to, pa čimmanj živcev, če vam rata. Men ni!
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Jaz imam izpit že pet let, od tega vozim komaj dve ali tri leta. Oba izpita(tako za teroretični kot tudi praktični del) sem naredila v prvo. se da. Je pa seveda res, kakšnega ocenjevalca imaš in kakšne volje je. Včasih prav zanalašč zafrkavajo, včasih pa tudi spregledajo kakšno malenkost.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz sem vse nardila v prvo, vozila sem pa v Ljubljani. Mam ga pa 3 leta. Čeprav moram povedat, da mi je človek v komisiji na izpitu fuuuul čez prste pogledal. Sem nardila kar par idiotskih napak. :)
Dela pa od mojga brata punca zdaj izpit in je že trikrat padla... Izkaže se, da jo inštruktor sploh ni naučil vozit tko kot je treba, tko da jo zdaj še brat zraven malo uči. BTW, ur še 40 nima, pa je bla že 3x na izpitu. Ok, jaz sem ga nardila pri 32 urah, sam kakor jaz vem naj bi šel šele pri 40 urah na izpit. Sam keš ji zapravla...:roll:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

jst mam zdej pa 14 ur..pa kr gre.. :D ..upam da bo hmal mim ker res rabim ta pof*** izpit :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala punci »

Valeria napisal/-a:
mala punci napisal/-a:Pr men je pa dans glih 3 mesce ko sem nardila izpit, pa sm tak vesela da ga mam. Kr sem se skoz trudla za zdravniškega pa so me vedn vrgli kao da ogrožam ostale udeležence v prometu, mislim haloooo a tist k je pa koma pijan pa ne?! No in mi je ratal dobit zdravniškega, pol pa še odpravt strah pred vožnjo, ker sem imela tudi jaz strašne pomisleke al sem ali nisem sposobna za na cesto. Nardila sem z 43 urami in v drugo. Pa sem prvo izpitno vožnjo odpeljala brez napak pa sem padla, v drugem poiskusu sem pa počela totalne bedarije da mi je dons kr nerodn ko se spomnem pa sm nardila. Tak da po mojih izkušnjah čist odvisn kake volje je glavni v komisiji. Mamo pa na Štajerskem bolj zaj....... kot v drugih regijah, ker baje zahtevajo največ ur(sem brala v cajtngah), čeprav mene še parkiranja niso naučil z razlogom da ga na izpitni ponavadi ne zahteva. Tak da sem zdaj samouk:)

Zdravniško potrdilo pa ja praktično vsak dobi.

Če imaš zdravstvene težave pač ne gre tako na lahko. So potrebna dodatna mnenja strokovnjakov, določeno obdobje mirovanja bolezni....
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

jaz pa sem vse naredila v prvo...v začetku maja sem naredila prvo pomoč...malo kasneje pričela vozit...v prvo naredila društvenega...nato še v prvo teorijo...v začetku junija sem že imela vozniški izipt...od tega je zdaj že tri leta in pol...prevozila pa sem že ogromno kilometrov.... :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

jao..js pa zj delam izpit....pa ne vem ne vem....nism še čist sposobna za vožnjo sj to sama vem..pa sj upam d to čimprej nardim pa je....pa d mam pol za cev lajf gmh :D sam še društveni pa pol izpit k se pa zj itaq čaka max 1 tedn...

pa držim tut za ostale k ga delate...d bi ga čimprej naredle... :!: pa glavo gor tiste k ubupavate..js tut učas kr voljo zgubim..pa sj bo!!!
Zaklenjeno