vse je šlo kot po maslu (sploh so bli vsi navdušeni nad mojim bočnim parkiranjem

to je to

mala punci napisal/-a:Pr men je pa dans glih 3 mesce ko sem nardila izpit, pa sm tak vesela da ga mam. Kr sem se skoz trudla za zdravniškega pa so me vedn vrgli kao da ogrožam ostale udeležence v prometu, mislim haloooo a tist k je pa koma pijan pa ne?! No in mi je ratal dobit zdravniškega, pol pa še odpravt strah pred vožnjo, ker sem imela tudi jaz strašne pomisleke al sem ali nisem sposobna za na cesto. Nardila sem z 43 urami in v drugo. Pa sem prvo izpitno vožnjo odpeljala brez napak pa sem padla, v drugem poiskusu sem pa počela totalne bedarije da mi je dons kr nerodn ko se spomnem pa sm nardila. Tak da po mojih izkušnjah čist odvisn kake volje je glavni v komisiji. Mamo pa na Štajerskem bolj zaj....... kot v drugih regijah, ker baje zahtevajo največ ur(sem brala v cajtngah), čeprav mene še parkiranja niso naučil z razlogom da ga na izpitni ponavadi ne zahteva. Tak da sem zdaj samouk:)
Valeria napisal/-a:mala punci napisal/-a:Pr men je pa dans glih 3 mesce ko sem nardila izpit, pa sm tak vesela da ga mam. Kr sem se skoz trudla za zdravniškega pa so me vedn vrgli kao da ogrožam ostale udeležence v prometu, mislim haloooo a tist k je pa koma pijan pa ne?! No in mi je ratal dobit zdravniškega, pol pa še odpravt strah pred vožnjo, ker sem imela tudi jaz strašne pomisleke al sem ali nisem sposobna za na cesto. Nardila sem z 43 urami in v drugo. Pa sem prvo izpitno vožnjo odpeljala brez napak pa sem padla, v drugem poiskusu sem pa počela totalne bedarije da mi je dons kr nerodn ko se spomnem pa sm nardila. Tak da po mojih izkušnjah čist odvisn kake volje je glavni v komisiji. Mamo pa na Štajerskem bolj zaj....... kot v drugih regijah, ker baje zahtevajo največ ur(sem brala v cajtngah), čeprav mene še parkiranja niso naučil z razlogom da ga na izpitni ponavadi ne zahteva. Tak da sem zdaj samouk:)
Zdravniško potrdilo pa ja praktično vsak dobi.