sej ne da bi jaz kradla ampak mam prijateljice ki to delaj na regularnih bazah in mi je ful cudno da jih nikoli ne dobijo.. kraja
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
- Kofetarica

- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Ja sem!
Danes mi je čikov zmanjkalo,pa se mi ni dalo v trgovino,pa sem ga babici ukradel!
...saj me zdaj ful vest peče...ji ga bom zdele vrnil nazaj!
Aja...no to ni kraja sposodil sem si njen cigaret za nedoločen čas!
Drugače sem,pa včasih kupoval ukradene stvari za majhen denar...zdaj pa že nekaj časa ne...ni prišlo nič takega naproti!Pa tudi bad bi mi bilo,ker vem,da je nekdo nekaj nekomu ukradel in meni prodal za majhen denar...to je v bistvu skoraj isto kot,da sem jaz ukradel,samo da sem plačal nokomu,da ukrade zame!
Danes mi je čikov zmanjkalo,pa se mi ni dalo v trgovino,pa sem ga babici ukradel!
Aja...no to ni kraja sposodil sem si njen cigaret za nedoločen čas!
Drugače sem,pa včasih kupoval ukradene stvari za majhen denar...zdaj pa že nekaj časa ne...ni prišlo nič takega naproti!Pa tudi bad bi mi bilo,ker vem,da je nekdo nekaj nekomu ukradel in meni prodal za majhen denar...to je v bistvu skoraj isto kot,da sem jaz ukradel,samo da sem plačal nokomu,da ukrade zame!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
hm ne...nisem mela nikoli potrebe po tem, nikol nic, niti kaka milca iz hotelov aL pa kaj.
mi je blo ful neumno, ko so sosolke v drugem letniku ful kradle,pa ko se ene hvalijo kak si nikoli nic ne kupijjo za oblect pa kak satrategije razlagajo. al pa en x ko smo sli v munchen s solo, ko so ene poune nahrbtine nabasale. pol pa si druga dugi kazale ulov. omg mene bi blo taaaaak sram tega.
nikol mi ni nic mankalo, pa menda rajsi nimam ko da pa morem ukrast. bleeek.
mi je blo ful neumno, ko so sosolke v drugem letniku ful kradle,pa ko se ene hvalijo kak si nikoli nic ne kupijjo za oblect pa kak satrategije razlagajo. al pa en x ko smo sli v munchen s solo, ko so ene poune nahrbtine nabasale. pol pa si druga dugi kazale ulov. omg mene bi blo taaaaak sram tega.
nikol mi ni nic mankalo, pa menda rajsi nimam ko da pa morem ukrast. bleeek.
Nikol nism še nč ukradla ... ker mi je to preprosto nesprejemljivo ... pa tut nikol ne bom ... ker mi je to pač neki zelo prepovedanega ... pa tut če bi se že namenila to počet bi pomoje tok sumljivo zgledala, da še preden bi kej vzela, da bi me odkrili, k bi bla pomoje tok prestrašena k pr norcih ... uglavnem mi na kraj pameti ne pade ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Ne nisem in kraja se mi zdi res podlo dejanje... Sem pa kot majhna punčka v trgovini zasačila enega gospoda, ki je kradel in sem šla do njega in ga pred celo trgovino in strankami vprašala, če mu mami ni povedala, da krasti ni lepo... Je letel iz trgovine, da se je kar kadilo.... No, upam, da ga je izučilo 

Pri 5 letih sem ukradla liziko, ampak sem jo potem nesla nazaj! Drugače pa ne bi mogla ukrasti ničesar, ker mi ni do tega, poleg tega ni prav!