kraja

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

ste ze kdaj kradle??

ja to pocnem redno
3
3%
sem ze ampak drugace ne kradem
36
30%
enkrat in ne mislim vec
21
18%
nikoli nisem nikoli nebom
59
50%

Skupaj glasov: 119

Uporabniški avatar
padme6
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

kraja

Neprebrana objava Napisal/-a padme6 »

No mene pa zanima ce ste ze kdarkoli kdaj kaj vkradle iz trgovine ali kjer koli... :?: sej ne da bi jaz kradla ampak mam prijateljice ki to delaj na regularnih bazah in mi je ful cudno da jih nikoli ne dobijo.. :?
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Ne nisem, čeprov so ble že šanse da bi lahko kej kar tako vzela - pa nisem, ker se to ne sme delat :wink: in vem kako je če si okraden -> so mi že na troil ukradli denarnico :evil:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
Lejča
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lejča »

enkrat k sm bl amejhna sem v trgovini "ukradla" čokolado...sam potem je mami to vidla in sva šle nazaj v trgovino in plačale čokolado...tko mi je pokazala da to ni prov :)
drugač pa ne kradem...me niti ne mika
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Ne kradem!!
Vem kuko je, če si okraden, tut če ti ne ukradejo ne vem kakšnega bogastva, maš pa po tem tolk dela, da urediš vse zadeve glede dokumentov itd. ... :roll:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Ne ker ni prav. Vsi si moramo zaslužiti dobrine! Zato ne kradem. Če nimam dovolj denarja pri sebi,si tega enostavno ne bom kupila,dokler ne bom imela dovolj denarja.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

nikol nisem in tud ne nameravam.......nisem tak človek....bi me preveč vest pekla
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ko sem bila majhna sem okradla ene bombončke in na poti domov je mami slišala šumenje v mojem žepu in me je prsilila da sem jih nesla nazaj. jao sramote, ampak me je očitno izočil, ker nikoli nisem nič več vzela
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

:embarrassed: Pri 5 letih sem ukradla liziko, ampak sem jo potem nesla nazaj! Drugače pa ne bi mogla ukrasti ničesar, ker mi ni do tega, poleg tega ni prav! :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ja sem!
Danes mi je čikov zmanjkalo,pa se mi ni dalo v trgovino,pa sem ga babici ukradel! :oops: ...saj me zdaj ful vest peče...ji ga bom zdele vrnil nazaj!
Aja...no to ni kraja sposodil sem si njen cigaret za nedoločen čas! :D

Drugače sem,pa včasih kupoval ukradene stvari za majhen denar...zdaj pa že nekaj časa ne...ni prišlo nič takega naproti!Pa tudi bad bi mi bilo,ker vem,da je nekdo nekaj nekomu ukradel in meni prodal za majhen denar...to je v bistvu skoraj isto kot,da sem jaz ukradel,samo da sem plačal nokomu,da ukrade zame!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

hm ne...nisem mela nikoli potrebe po tem, nikol nic, niti kaka milca iz hotelov aL pa kaj.
mi je blo ful neumno, ko so sosolke v drugem letniku ful kradle,pa ko se ene hvalijo kak si nikoli nic ne kupijjo za oblect pa kak satrategije razlagajo. al pa en x ko smo sli v munchen s solo, ko so ene poune nahrbtine nabasale. pol pa si druga dugi kazale ulov. omg mene bi blo taaaaak sram tega.
nikol mi ni nic mankalo, pa menda rajsi nimam ko da pa morem ukrast. bleeek.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

waaaaaa...js sm pa 1x eeem...uzela :oops: čokoladico ko sm bla mejhna....pa jo nism kt vsi vi vrnla ampak popapala :razz:
Drgač pa...ne, ne kradem :)
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Nikol nism še nč ukradla ... ker mi je to preprosto nesprejemljivo ... pa tut nikol ne bom ... ker mi je to pač neki zelo prepovedanega ... pa tut če bi se že namenila to počet bi pomoje tok sumljivo zgledala, da še preden bi kej vzela, da bi me odkrili, k bi bla pomoje tok prestrašena k pr norcih ... uglavnem mi na kraj pameti ne pade ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Ne nisem in kraja se mi zdi res podlo dejanje... Sem pa kot majhna punčka v trgovini zasačila enega gospoda, ki je kradel in sem šla do njega in ga pred celo trgovino in strankami vprašala, če mu mami ni povedala, da krasti ni lepo... Je letel iz trgovine, da se je kar kadilo.... No, upam, da ga je izučilo :wink:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

@ jssza sem tudi enega gospoda dobila,pa sem ga zašpecala :oops: sej vem d špecanje ni lepo,še grše je nekomu krast
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

@ :lol:
jest tud ne kradem
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Odgovori