Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Barbarra
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Posavje

Neprebrana objava Napisal/-a Barbarra »

Novo vprašanje:

Kakšne so pa DIANE 35?Jst grem namreč v pondelk k ginekologinji, ker sem se odlocla da jih bom spet jemala in mi je nekaj kolegic svetovalo pac te tabletke, pa me zanima ce ima katera slabe izkusnje z njimi?

papa
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

jah, mela ms Diane 35 pa sm jih nehala jemat, boleče prsi pa to, tak da ni blo za zdržat. zdj mam Logest pa je bedno k mam nazaj vse polno mazoljev pa še prvi dan mesntruacije je preveč boleč k pr Diane ni bil. zdj sm pa v precepu al nej ostanem pr teh in počakam da mozolji zginejo(čeprov ne vem kako) al nej se vrnem na Diane in potrpim z bolečimi prsmi.
mi je ginekologinja svetovala ene druge sam se pa plačujejo in se mi bedno zdi vsak mesc dat 2 jurja za te tablete.
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

am jaz sem tudi jemala diane.. glede boljse koze- definitivno +
, pa tudi menstruacije nebololece in kratke... samo vse ostale stvari ( depresija, menjanje razpolozenja, prevelika obcutljivost, jokanje... ) pa velik -..

nehala sem jih jemat.. mazoljcki so se pokazali, ampak kmalu s5 zginili, je pa res da sem ze iz pubertete ven :)
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

ja prov maš, tet tableti so ful na hormone vplival. in s tem na počutje. jah, glede na to da sm 19 let stara bi tud jz mogla bit vn iz pubertete, se ti ne zdi?
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka

amyZ napisal/-a:ja prov maš, tet tableti so ful na hormone vplival. in s tem na počutje. jah, glede na to da sm 19 let stara bi tud jz mogla bit vn iz pubertete, se ti ne zdi?

pocakaj malo...

da se vsi hormoni izlocijo iz tebe potrebuje telo 2-3 mesece...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

ja, jz pa že logest pol leta jemlem. in nimajo diane nubenga učinka več. če seveda to misliš. jah, hormoni vem da ne zginejo kr tako, in tud niso. ampak zdj je vse drgač. po tolkm cajti pač.
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka

najbrz sem se prevec zagovorila dva dni nazaj... danes sem namrec odkrila kar nekaj novih mazoljckov :D

jaz se zaenkrat brez tabletk super pocutim (razpolozenje in telesno), tko da jih zaenkrat ne mislim spet zacez jemat...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Novo vprašanje:

Men ful lasje izpadajo, in pomoje je to zrt tabletk, kaj ve mislte :cry: :cry: :?: a so keri tud? pa se je pol popravl..........
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

¤MiSsY¤ napisal/-a:Men ful lasje izpadajo, in pomoje je to zrt tabletk, kaj ve mislte :cry: :cry: :?: a so keri tud? pa se je pol popravl..........
meni se mi zdelo...al pa nisem bla pozorna...možno da je zarad tablet, kolk časa pa jih jemlješ? kr mogoče se bo popravlo :)
as if.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*Ela* napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:Men ful lasje izpadajo, in pomoje je to zrt tabletk, kaj ve mislte :cry: :cry: :?: a so keri tud? pa se je pol popravl..........
meni se mi zdelo...al pa nisem bla pozorna...možno da je zarad tablet, kolk časa pa jih jemlješ? kr mogoče se bo popravlo :)

zdej mam že 4tablco.... se mi zdi da se je začel mal po tem ko sm jih začela jemat... Lih dons sm šla dt kri v laboratorij pa sm kr uno sestro vprašala zarat česa bi lahko to blo - pa je rekla da sm v taki starosti, da so to lohka hormoni - in hormoni so tabletke....
tko da upam da se pozdrav, k drgač bom kmal plešasta :?
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

¤MiSsY¤ napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:

zdej mam že 4tablco.... se mi zdi da se je začel mal po tem ko sm jih začela jemat... Lih dons sm šla dt kri v laboratorij pa sm kr uno sestro vprašala zarat česa bi lahko to blo - pa je rekla da sm v taki starosti, da so to lohka hormoni - in hormoni so tabletke....
tko da upam da se pozdrav, k drgač bom kmal plešasta :?
pomoje pa bo nehalo, čaki da se navadiš...nemorš se takoj po 1 škatli :wink:
as if.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja sej so že 4 mim, zdej mam še tri doma, če nebo nič bolš (pa če nebom že pleško umes) pol jih valda zamenjam, drgača pa bom prezivela, sej bo kk nov zrastu :lol:
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

¤MiSsY¤ napisal/-a:ja sej so že 4 mim, zdej mam še tri doma, če nebo nič bolš (pa če nebom že pleško umes) pol jih valda zamenjam, drgača pa bom prezivela, sej bo kk nov zrastu :lol:
sicer pa moja babica vedno govori da ti jeseni lasje bol izpadajo, in mogoče to pripisuješ tabletkam :D haha, samo primer :wink:
as if.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*Ela* napisal/-a:
¤MiSsY¤ napisal/-a:ja sej so že 4 mim, zdej mam še tri doma, če nebo nič bolš (pa če nebom že pleško umes) pol jih valda zamenjam, drgača pa bom prezivela, sej bo kk nov zrastu :lol:
sicer pa moja babica vedno govori da ti jeseni lasje bol izpadajo, in mogoče to pripisuješ tabletkam :D haha, samo primer :wink:

že, že, ampak men izpadajo od maja, niso se tud ustavl z izpadanjem....... -> se pravi maj, junij, julij, avgust, september... to se pa ze kr vleče ane ? :cry:
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

¤MiSsY¤ napisal/-a:že, že, ampak men izpadajo od maja, niso se tud ustavl z izpadanjem....... -> se pravi maj, junij, julij, avgust, september... to se pa ze kr vleče ane ? :cry:
ja, počakaj še malo pa boš pol vidla...če nebo bolše pa se posvetuj z ginekologinjo če te res tak moti :wink:
as if.
Zaklenjeno