Likalniki za lase
-
- Komunikatorka
spet morm neki zatežit glede tehle likalnikov. nisem brala vse strani, sam bi rabla da mi nekdo opiše razliko med:
-keramični likalnik
-keramični likalnik z paro
-keramični likalnik z ioni
-stekleni likalniki
sem si ga zadnič hotla it kupit pa se mi je zmešal ko je tuk različnih. pa kiro firmo priporočate, sej vete trgovci rečejo vse sam da prodajo.
plis
-keramični likalnik
-stekleni likalniki
sem si ga zadnič hotla it kupit pa se mi je zmešal ko je tuk različnih. pa kiro firmo priporočate, sej vete trgovci rečejo vse sam da prodajo.
plis

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
mily napisal/-a:sem si ga zadnič hotla it kupit pa se mi je zmešal ko je tuk različnih. pa kiro firmo priporočate, sej vete trgovci rečejo vse sam da prodajo.
plis
jaz mam od babylissa s keramicno ploscico pa sem sele zdaj ko ga bol redno uporablam vidla kak je to fajn....meni je ql cena tut ni pretirana... priporocam!

Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
mily napisal/-a:spet morm neki zatežit glede tehle likalnikov. nisem brala vse strani, sam bi rabla da mi nekdo opiše razliko med:
-keramični likalnik
-stekleni likalniki
plis
ne vem za steklen likalnik, pa za unga z ioni... jst mam keramičnega, priporočam ti, da nardiš tko kt jst. greš k svojemu frizerju in ga prosiš, da ti ga un zrihta. Men ga je naroču, ko je za salon naročvou, pa je še nega zame zrihtu.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
*Ela* napisal/-a:ja jas mam tudi to, taka roza flaška je...vbistvu je bol za zaščito las pred likanjem...da jih ne poškoduješ, pa mehki so bol pa ful dišijomiss missy napisal/-a:Mislm, da ma Loreal eno stvar, da lasje ostanejo ravni. pomoje se mu reče Hot glatt, nism pa čist prepričana! pejt v drogerijo in mal poglej
miss missy pa *ela* a mi loh plis poveta kje sta jih kuple,ker te rozaste od l'oreala jz v navadnih drogerijah nism vidla!pa kok stane! hvala

-
- Komunikatorka
saarah napisal/-a:*Ela* napisal/-a:ja jas mam tudi to, taka roza flaška je...vbistvu je bol za zaščito las pred likanjem...da jih ne poškoduješ, pa mehki so bol pa ful dišijomiss missy napisal/-a:Mislm, da ma Loreal eno stvar, da lasje ostanejo ravni. pomoje se mu reče Hot glatt, nism pa čist prepričana! pejt v drogerijo in mal poglej
miss missy pa *ela* a mi loh plis poveta kje sta jih kuple,ker te rozaste od l'oreala jz v navadnih drogerijah nism vidla!pa kok stane! hvala
Do sedaj sm vidla da imajo samo v Milerju. Stane pa okol 1000k.
The key is, never stop doing what you love!