Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

vsi likalniki po vrsti uničujejo lase
ne uporabljajte če jih že morate jih prepogosto
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

kko se imenuje kšn gel al pa spray za ravnanje las..da obdržii obliko..k men zadne ćase hitr skp skočjo :cry:
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Mislm, da ma Loreal eno stvar, da lasje ostanejo ravni. pomoje se mu reče Hot glatt, nism pa čist prepričana! pejt v drogerijo in mal poglej
The key is, never stop doing what you love!
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

ja jas mam tudi to, taka roza flaška je...vbistvu je bol za zaščito las pred likanjem...da jih ne poškoduješ, pa mehki so bol pa ful dišijo :D
as if.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

spet morm neki zatežit glede tehle likalnikov. nisem brala vse strani, sam bi rabla da mi nekdo opiše razliko med:
-keramični likalnik
-keramični likalnik z paro
-keramični likalnik z ioni
-stekleni likalniki

sem si ga zadnič hotla it kupit pa se mi je zmešal ko je tuk različnih. pa kiro firmo priporočate, sej vete trgovci rečejo vse sam da prodajo.
plis :?
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Točne razlike ti ne znam povedat, sam baje da je keramični z paro boljši za lase od samo keramičnega zato k para ful hitrej zravna lase, tko da ti ni treba dalj časa držat likalnika na laseh (kot pr samo keramičnem). tko mi je frizerka rekla...
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

mily napisal/-a:sem si ga zadnič hotla it kupit pa se mi je zmešal ko je tuk različnih. pa kiro firmo priporočate, sej vete trgovci rečejo vse sam da prodajo.

jaz mam od babylissa s keramicno ploscico pa sem sele zdaj ko ga bol redno uporablam vidla kak je to fajn....meni je ql cena tut ni pretirana... priporocam! :wink:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sej so tut po ceni nekok razvrščeni od 7000 do 12000, razn un z ioni je 22000. vrjetn se bom odločla za enga umes, sam bom mel še počakala (mam kmal rojstni dan :D )
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

mily napisal/-a:spet morm neki zatežit glede tehle likalnikov. nisem brala vse strani, sam bi rabla da mi nekdo opiše razliko med:
-keramični likalnik
-keramični likalnik z paro
-keramični likalnik z ioni
-stekleni likalniki

sem si ga zadnič hotla it kupit pa se mi je zmešal ko je tuk različnih. pa kiro firmo priporočate, sej vete trgovci rečejo vse sam da prodajo.

ne vem za steklen likalnik, pa za unga z ioni... jst mam keramičnega, priporočam ti, da nardiš tko kt jst. greš k svojemu frizerju in ga prosiš, da ti ga un zrihta. Men ga je naroču, ko je za salon naročvou, pa je še nega zame zrihtu.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

nutella h kirmu pa hodiš, ko vidim da si iz trbovelj? sm jst tut
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

*Ela* napisal/-a:
miss missy napisal/-a:Mislm, da ma Loreal eno stvar, da lasje ostanejo ravni. pomoje se mu reče Hot glatt, nism pa čist prepričana! pejt v drogerijo in mal poglej
ja jas mam tudi to, taka roza flaška je...vbistvu je bol za zaščito las pred likanjem...da jih ne poškoduješ, pa mehki so bol pa ful dišijo :D

miss missy pa *ela* a mi loh plis poveta kje sta jih kuple,ker te rozaste od l'oreala jz v navadnih drogerijah nism vidla!pa kok stane! hvala :)
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

jst sm si pa naročila likalnik znamke UKI,... je prou profesionalen,... :D
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

jst mam pa enga od babylissa s keramično ploščico na paro pa še zravn sta dva različna nastavke za kodrčke in sm dala 8 čukov, bla je pa ena akcija.
men je ena frizerka rekla, da ti para ful sfaka lase. jst je nkol ne uporablam pa tut gelov ne pa mi zmer fulll dobr zravna.
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

A katera pred toustanjem las uporablja ricinusovo olje za zaščito konic?
A to sploh pomaga ... ?
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

saarah napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:
miss missy napisal/-a:Mislm, da ma Loreal eno stvar, da lasje ostanejo ravni. pomoje se mu reče Hot glatt, nism pa čist prepričana! pejt v drogerijo in mal poglej

miss missy pa *ela* a mi loh plis poveta kje sta jih kuple,ker te rozaste od l'oreala jz v navadnih drogerijah nism vidla!pa kok stane! hvala :)

Do sedaj sm vidla da imajo samo v Milerju. Stane pa okol 1000k.
Odgovori