a to pol pomeni, da ga majo največ geji al da je najbolj všeč gejem.....?.....
men je pa ful všeč....
no js pa vozim 206 (sam ne cc-ja) v avto šoli pa mi je ful fajni car.....
ne vem kaksni so bili kriteriji, mogoce so geji izbirali naj avto...hihi, ne bi rekla da so naredili analizo kupcev...le kdo bi povedal po pravici... mogoce kje na netu pise se kaj o tem. Mene je dejstvo presenetilo, se hujse je bilo to, da ga je vozil tip, ki mi je bil vsec pa nisem vedela ali je straight ali ni...se dans mi ni jasno...hehe me je avto se dodatno zmedel...
Meni je 206 tako tako... primeren zenski avtek, za moskega pa ...hm...ne glih prevec. Ampak vsak ima svoj okus. Meni je bolj pomembno kaj je pod havbo...
moj stil so pa bol športaki, ampak športaki pod pokrovom motorja! se hitro naveličam in vsako leto menjam avto. zaenkrat sem se malo umiru in nabavil mondeota me pa čez sezono poživlja moj cestak na dveh kolesih
Jaz sem pa bolj na limuzine vržena, zato kakšen Peguet 407 al pa 406, al pa kakšen Audi.
Sicer je lepih avtov ogromno, ampak glavno da gre, pa da te ne pušča nonstop na cedilu , zato neka zlata sredina, ne najboljše ne najslabše
*Jessy* napisal/-a:Trenurtno BMW 330 cupe Sanjski pa Aston Martin...
teb je pa hudo vozis auto k je marsikomu sanjski, da o tvojem sanjskem niti ne govorim.
js trenutno mam cliota
sanjskih autou pa je malo morje...
od takih mal bl realnih mi je dost hud Porsche Cayenne, al pa njegova predelana razlicica z 600konji ze od nekdaj so mi pa usec take zadevce
Ko enkrat nekaj imaš so cilji vedno boljši in višji. Sicer se je pa tudi pri meni začelo od majhnega k večjim in boljšim in sicer: katrca-clio-peugeot 206-audi A3. Za sedaj je pa že znano.
Dajte folk, kdao pa ma dnar za take avte, kvečemu kakšen direktor, ki uniči kako firmo.
Jaz bi bla zadovoljna že z Volvo vseh vrst in modelov. Prvi avto: Fičko( ta mladi sploh ne veste kakšen avto je to!), Trenutno Jugo, Nagledan ker kupujem: ali Kangoo, ali astra karavan ali kakšen drug karavan.