Bageera napisal/-a:in kaj piše v novi? k piše na naslovnci, da je neki jokala...
ma da se je ujela v ljubezenski trikotnik, in da je bil ata Mitja samo zato z njo, da je lahko sebi in drugim dokazal, da lahko dobi Špelo iz atomik harmonik...kr neki
ja men so pa dobri saj ful zažgejo kamorkoli pridejo njihove zgoščenke si sicer nisem in si jo tudi ne bom kupila, če joh pa slišim me pa spravijo v dobro voljo
a_nima_učk napisal/-a:ja men so pa dobri saj ful zažgejo kamorkoli pridejo njihove zgoščenke si sicer nisem in si jo tudi ne bom kupila, če joh pa slišim me pa spravijo v dobro voljo
js sm pa spelo prejsen teden vidla pred jurmanom, ko sta se s tem mitjom skrivala za smetnjakom in lubckala, cim je kdo mim prisu sta pa narazen skocila in ja, ta mitja ima drugace punco-mislim da je mateja al kako ze.
Dančy napisal/-a:špela ma čist kul postavo, rada bi vidla tebe
Ma dej, jo poznam, če si njena fenica je tvoja stvar, ma uredu postavo, sam ta slika je grozna. Moja postava je pa skrita za javnost, ker se ne izpostavljam, zato je taka kot je. Se nč ne kregam, samo povem.
kaki mitja pa je to? kdo je on? kaj pa špelca še je z unim skupaj? res ne razumem zakaj so postave tako pomembne....saj pa nikogar nebi smelo motit...pa dobro zgledata...kak te naj bota kot pamela anderson...veliki joški pa brez enga para reber...glavno je da naredijo žurko, pa da se uživa.
[quote="PlayLejdi"]kaki mitja pa je to? kdo je on?
kaj pa špelca še je z unim skupaj?
res ne razumem zakaj so postave tako pomembne....saj pa nikogar nebi smelo motit...pa dobro zgledata...kak te naj bota kot pamela anderson...veliki joški pa brez enga para reber...glavno je da naredijo žurko, pa da se uživa.[/quote
Špela se je zapletla z nekim Mitjem, s katerim sta se spoznala v ljubljanskem fitnessu...tipček pa ima dekle Tadejo
Dančy napisal/-a:špela ma čist kul postavo, rada bi vidla tebe
Ma dej, jo poznam, če si njena fenica je tvoja stvar, ma uredu postavo, sam ta slika je grozna. Moja postava je pa skrita za javnost, ker se ne izpostavljam, zato je taka kot je. Se nč ne kregam, samo povem.