jzt sem že enkrat govorila o tem, ko sem bla na Lošinju z lubijem in je bla cela plaža prazna. Nakar se 2 metra od naju poči na plažo ena bejba. Da si dol kopalke, tut spodnji del, da ne govorim o zgornjem. In se sonči brez.... in se kopa brez kopalk v neposredni bližini naju. Razumela bi, če bi bla to ena peščena plaža, kamor se vsi nagnetejo, ampak ne.. bla je čist divja skalnata plaža in še to čist prazna, tko da bi šla lahko kamorkol. Ona pa direkt zraven naju.
To je zame razkazovanje pred mojim tipom in takrat sem bla tok razkurjena, da bi jo lahko utopila...
Zarad takih reči jzt mislm, da je brez kopalk bl razkazovanje kot pa sončenje. Verjamem pa, da niste vse take, kul mi je, če se na taki plaži sončite brez kopalk tko, da niste glih skor na brisači koga druzga, ampak ste npr. 30m stran. Če je plaža prazna. Če je pa polna kopalcev ki majo kopalke al pa bazen, je pa že tut stvar vljudnosti, da ne skačeš glih z razgaljeno piz.. okol....
ja no caki, tvoj primer je en tak ekstrem.... valda da ne gres na samotni plazi niti v trenerki zraven para lezat.... :