Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

bejbika napisal/-a:... me pa zanima, če kdo ve za ker notranji bazen, razen tivolija :?

bejbika, ne vem, kje so še notranji bazeni, mogoče ti bi prav prišle temre Snovik, samo je pa res, da so to terme (sej voda ni nevemkolk topla, morš mal migat), tko da ne vem, al ti to odgovarja, al ne, mogoče je tud predaleč, za ktere druge bazene v bližini, razen ljubljanskega tivolija pa ne vem .....
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Snow flake napisal/-a:
bejbika napisal/-a:... me pa zanima, če kdo ve za ker notranji bazen, razen tivolija :?

bejbika, ne vem, kje so še notranji bazeni, mogoče ti bi prav prišle temre Snovik, samo je pa res, da so to terme (sej voda ni nevemkolk topla, morš mal migat), tko da ne vem, al ti to odgovarja, al ne, mogoče je tud predaleč, za ktere druge bazene v bližini, razen ljubljanskega tivolija pa ne vem .....

hvala :D ... sm bla že v termah in mi je voda ful pomagala in se mi je mišica začela nazajk razvijat, ker mi je pr el.šoku "umrčkala" in jo morm res tok krepit, da nazaj pride :? ...
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Lahko prideš pa tud v savno(na dif-u) in združiš prijetno s koristnim, tam mamo namreč topel bazen, pa se greš mal posavnat, pol pa še zaplavat. POl greš pa še mal se sprostit v jakuzi, ki bo po tanovem zuni. Ja no mal reklame sem zdaj nardila, če je pa res tko fajn. Idin tko je da je to pa mal draži, ker za to cene ti lahko povem pa že zdaj, da je savna(+mali bazen)2800, pol morš pa kot zunanji obiskovalc še kaj zraven vzet npr. solarij, al pa fitnes, al pa aerobiko, ker je bol za člane rezerviran. Karta je pa sam letna ni mesečna.

No za ta velik bazen ceno ti pa zvečer napišem.
pa pa
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

ne ne smem v savno :oops:
ej ful hvala :bussi:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

Snow flake napisal/-a:

kodeljevo
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

nemaram fitnesa :? raje pilates al pa joga
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

jutri majo v soncnih studijih moj fit zastonj 10minutno soncenje, ce bi katera sprobala ;)
keep on smiling:)
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Evo Bejbika...

Enkratni obisk -teden:1300, študent:1200
-vikend:1500,študent:1300
Mesečna:6800
Študentje majo nek popust 950 sit, sam nism čist dobr dojela na kaj pa kdaj, mogoče na mesečmo karto, mogoče za novlet, ne vem.

Veselo plavanje, pa če boš šla tja plavat povej tim povedala kje me lohk najdš, pa me lahko prideš kaj pogledat :wink: :cool:

ni kej :bussi: kontra
pa pa
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objava Napisal/-a Heart »

Jaz sem tudi hodila na fitness in bom po 2mesečnem premoru spet začela. Sem najprej šla na kolo za 20 minut, potem pa na vse naprave, pa za 10 minut vadit z ročkami in na koncu za 15 minut na tekoči trak. Važno je kombinirat aerobni trening z vajami za mišice.
Use your imagination...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

heart, mava kr isti trening... tud jz isto pocnem... :D
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Cool, ne? Pa verjetno tut nisi nekih hudih mišic dobila, ne? Jaz jih vsaj nisem. Pa celo telo lepo razmigaš, učvrstiš in kondicijo dobiš. Pridni sva, hehe :D
Use your imagination...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

ma nc nism razbacena, vse je lepo normalno... ma nakonc mi je res kul k vem da sm neki nardila.. :D
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, jaz grem tut pol domov čist happy in se mi zdi, da je vse tako kot mora bit, pa se ne sekiram tako hudo, ko pojem malo čokolade, ker vem, da jo bom pokurila. Pa nekako ti to rata stil življenja, pa folk spoznaš, ga opazuješ, dobiš kak pameten predlog za boljšo postavo, zdrav način življenja... V glavnem cooooooooool!
Use your imagination...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

A kdo ve, kaj bo to zaena zadeva v Kranju? Tisti, ki poznate - pri bivši Trenči v industrijski coni gradijo kao "največji wellness in fitness center na Gorenjskem" - vsaj tako so napisali na tabli. Pa otvoritev naj bi bila mnde že v septembru. Če kdo pozna, kdo to dela, kak bo to res veliko, pa predvsem, kolk bo drago ...
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

bejbika napisal/-a:ja dalila prosim te ... ful bi ti bla hvaležna, ker morm zarad rame ful trenirat pa mi plavanje ful sede :D

Ej jst tudi, lahko bi šle kdaj skupaj se malo razmigat na plavanje :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Odgovori