Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: tabletke

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

||MuCkAa napisal/-a:
a_nima_učk napisal/-a:
ad napisal/-a:Zanima me ali jima katera probleme z menstruacijo po prenehanju jemanja kontracepcijskih tabletk??? :(

ja baje se ti vse zmeša in da ni več tako redna :!:
moja kolegica jih je nehala jesti in je imela kar nekaj neprijetnosti :roll:

O ja, so neprijetnosti.. ravnokar jih imam... zelim si, da nikoli ne bi niti zacela s tabletkami.. :roll:

||MuCkAa, kakšne neprijetnosti? :? sm že tud pomisla da bi jih nehala jemat, ja... sam zaenkrat še ne. a je najbrž tud odvisn kok časa jih pred tem jemlješ, ne?
Uporabniški avatar
pikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: girl next door

Neprebrana objava Napisal/-a pikica69 »

kaj pa pomeni prekmal??? ker jst sm jih zacela jemat pri 16-17 letih... pa ne zarad zascite, ampak zarad tezav s kozo... pa sm se neki pogovarjala z ginekologinjo vmes, in ona ve, kdaj sm zacela in kolk casa jemljem.... pa je rekla, da to ne vpliva na zanositev (kasneje).... :wink:

me pa zanima neki druzga.... in sicer, tele yarina.... k naj bi mele manj hormonov... a to pomen, da je manj zascite? oz. da obstaja vecja verjetnost zanositve? :?
"well, that answers one question but arouses several others!"
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

jz sm jih isto začela jest zdej, pr 16h. mam pa Harmonet, k majo tud manj hormonov...
jah, valda da ne morjo tko nardit da če je mn hormonov, so mn zanesljive :? na škatlci Harmoneta piše: je zelo zanesljivo kontracepcijsko sredstvo...
Uporabniški avatar
Natassaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natassaa »

če majo manj hormonov ne pomeni da so manj zaneslive..so enako zaneslive kot tiste z več hormoni..
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

Jaz sem prenehala z Yarino pred 4meseci in je bilo vse ok 1. in 2. mesec,zdaj sem pa že 2 menstruaciji imela z zamudo in 13dni sta trajali.Res luštno!No vsaj upam,da so tabletke to krive,upam da ni kaj hujšega.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Novo vprašanje:

Ej zenske, jz jemljem Logest zdej ze 3 mesce.... Pa 2 mesca je blo use kul, zdej zadn mesec me pa skooooz boli trebuh .... ne ful, tko cist u izi, boli pa le..... A mislte da je to zrt tabletk ?? A bi jih mogla it zamenat ?
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

¤MiSsY¤, pomoje so tabletke vzrok. A si mela že prej težave s trebuhom?
Ker mene je pr Logest tabletkah tut zlo trebuh bolu, pa glava, pa vsee, tko da sm jih nehala jest in zdej sm vedno zdrava, nič me nikol ne boli. Sam lubiju ni lih ušeč tista guma, namest tabletk :D:D Kaj morm. :)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

nogica sej jz bi ji rekla nej mi da kke druge k me pol nebo trebuh bolel :cool: :cool: učas me tud glava, ampak res, nč posebno velik, sam tok da me, tok da razmišlam o tem, pa P***a kwa me boli tok trebuh....

Prej nikol nism mela nobenih problemov s trebuhom, edin pred menstro mal bolečin k jih pa zdej ni :!: :)
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Mene nasplošno ni nikol nč bolel, pa nikol nism zlo bolana (trk, trk, trk) sam po tabletkah je pršlo velik stranskih učinkov. Me je kr minil do njih, tut drugih za 1x nimam namena poskusit!

¤MiSsY¤, če boš že jemala nove tabletke, ti svetujem Yarino, baje so kul, ne zadržujejo vode v telesu ... sam za doplačat so.
Skratka ... glej da boš dobr zbrala :zustimm:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja pravjo da je z Yarino tko, da se pol ne zrediš...
Ampak jz s kilami nimam nobenih problemov, sm celo mal shujšala odkar jih jemljem....
Edin tole z bolečinami v trebuhu.... :( Sej bom se opogumla pa ginekologinjo poklicala pa se ene par stvari ji omenla :cool:
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

mja jst mam tut harmonet .... zredila sem se, pa še jajčniki me tko bolijo, kt me tut včasih niso nikol. Vse skup eno sranje ja.Po eni strani mi je žal da sem začela s tabletkami, sam po drugi pa bolj to, kot pa nezaželjena nosečnost.
Sam eno vprašanje, kolk je pa treba doplačat Yarino? ( kolk škatlc se dobi za to plačilo?)
Pa sory, če ste to že povedal :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Smejkica napisal/-a:mja jst mam tut harmonet .... zredila sem se, pa še jajčniki me tko bolijo, kt me tut včasih niso nikol. Vse skup eno sranje ja.Po eni strani mi je žal da sem začela s tabletkami, sam po drugi pa bolj to, kot pa nezaželjena nosečnost.
Sam eno vprašanje, kolk je pa treba doplačat Yarino? ( kolk škatlc se dobi za to plačilo?)

mal mjn kukr 2.000 na škatlco se mi zdi....
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Jest imam Logest in imam zadnje čase kr mal težav, bolijo me jajčniki k me prej niso nikol in dostikrat me tišči tko kot da bom dobila teteo na obisk in glavobole imam tud. Tako da jest jih bom definitivno zamenjala.
Uporabniški avatar
Natassaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natassaa »

Smejkica napisal/-a:mja jst mam tut harmonet .... zredila sem se, pa še jajčniki me tko bolijo, kt me tut včasih niso nikol. Vse skup eno sranje ja.Po eni strani mi je žal da sem začela s tabletkami, sam po drugi pa bolj to, kot pa nezaželjena nosečnost.

jaz pa nimam nekih težav z harmonet..zredila se še zaenkrat nisem..samo kaj se mi je menstruacija podalšala :roll: to je bed..mogoče zato ker sem jih komaj začela jemat..pravijo da se nekje po 3 mesecih vse uredi..pri meni je prejšna menstruacija trajala skoraj cel mesec :? zdaj ko sem jo pa ponovno dobila pa je že tud kak teden mimo in še jo zmeri imam :? upam da se bo nekak uredilo
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Novo vprašanje:

js bom zdele kmal čez moj prvi zavojček Logest tabletk pršla in me pri opisih težav nekaterih kar mal skrbi če sm se prav odločila :? čeprav zdaj bom počakala na menstruacijo če bo manj oz. brez krčev, ker mene je vedno ful mučlo to. upam da ne bo trajala tako dolgo kot ponavadi (8dni) :roll:
še eno vprašanje: kolk mescev ko ste začele jemat so se pojavljale vmesne krvavitve? tisto malo krvi ko pride...sj veste
hvala
Zaklenjeno