Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Joj punce će pa mevem kako naj začnem sploh pogovor. Moram zbrati pomagum. Pa sploh nevem zakaj bi ga rabla. Saj mu bom rekla. In to čim prej.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Hely_3 napisal/-a:Joj punce će pa mevem kako naj začnem sploh pogovor. Moram zbrati pomagum. Pa sploh nevem zakaj bi ga rabla. Saj mu bom rekla. In to čim prej.

Dalj časa čakaš slabše je. Saj s tem ti trpiš. Torej, kaj čakaš. Reci takoj! :D
Vso srečno, držim pesti zate. :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

je nimam, sem se pa ful dobr zastopila z fantovo mamo.Sva ble ful dobre kolegice, in vedno mi je kaj kupila, pa čeprav se mi je sprva zdelo, da me mal podkupuje in sem ji to tudi rekla, pa je bila neki časa užaljena, a je potem tudi pozabila.
Zdaj ko s tem tipom več nisva skupi, pa se še vedno pozdraviva, ko se srečava u mestu, pa tut če je čas greva na kavo.Jo pa nič ne sprašujem, kako se ima zdej moj bivši, in ona to lepo spoštuje n tudi nič ne govori o njem!!
Res kul ..
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

Hely_3, ne smeš se pustit tko izkoriščat! Tud jz pa mislim, da se boš mogla najprej pogovorit s tipom, da se pol skupaj probejta z njegovo mt! Pač povej, da prideš k fantu, in ne prideš zato, da bi jim pucala bajto cel vikend, pa da ti ni težko pomagat, ampak da ne vidiš nobene logike, zakaj jo moraš stalno samo ti pospravlat in še to - ti tam preživiš vikend, ostali pa tam skoz živijo - mal jih pobaraj, da če bi vsak dan nekdo posesal, pa vsak druga dan prah pobrisal, ne bi blo treba ob petkih vse generalno pucat. Če ne pa predlagam, da za neki časa nehaš hodit za vikende k fantu. Povab ga k seb!
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
*n*i*n*c*h*y*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *n*i*n*c*h*y* »

Hely_3 napisal/-a:Joj punce će pa mevem kako naj začnem sploh pogovor. Moram zbrati pomagum. Pa sploh nevem zakaj bi ga rabla. Saj mu bom rekla. In to čim prej.

Ma glej tasci drugic reci, da ji bos z veseljem pomagala pri opravilih. Vendar samo pomagala! Da ne bos ti edina ki bi kaj delala.
Poskusi ji najprej cist na izi dopovedat, da bi pomagala ze ampak to je tudi vse.
Njemu pa tako ali tko lahko ze prej poves, da prides na obisk in upas, da bos lahko sama z njim in da bos lahko celi cas z njim, brez da bi kaj delala. :wink:
U m4k3 m3 WiLD!
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Ne bom odpirala nove teme, ker vem, da bom takoj kregana in bo zadeva zaklenjena, zato bom tole kar tle napisala ........
Tašče oz. matere našin fantov so tako močno vplivne nanje, da je to že v podzavesti marsikaterga fanta, da tko kot one delajo, je prav in tko more bit in one so vse in oh in sploh .......
Kar bom napisala, ne gre za požrtnost, ampak za princip, za odnos, ljubezen, pripadnost ......
Namreč v soboto sva šla z njegovim kolegom in kolegovo punco v ene hribe nevem kolk delč gobe nabirat ..... ona je zvedela, da je tam pač dober teren itd. ...., in jaz nikol ne najdem nobene gobe, pa če je zravn mene ..... in gej ga vrageca najden verjeli ali ne prvič v življenju dvajset jurčkov, takih malih par centimetrčkov velikih .... on pa tud neki takega ..... vsa vsela, srečna sva šla domov ..... in predem sva prišla domov, je enostavno moral zaviti še k njemu domov in zlati mamici dati pet jurčekov .... ok, no, sej je le mamica ne? .... in potem jaz pokličem mojo mami "mami ne znam še vlagat, a mi lahko poveš, kako to naredim" .... v pol ure je bila pri meni, mi pomagala očistiti, prati in vlagati te male gobice ..... srček mi je kar igral .... in (ker gredo gobe itak ful skup pri obrajanju), jih je nakoncu ratalo za dva litrška kozarca in za enega malega (dober deci) ....... mmmm kolk bo fajn za zimo .....
ampak ne, glej ga vraga zagamanga .... pride takoj naslednji dan njegova zlata mamica, in prinese en mali kozarček vložene nasekane in prekuhane zelenjave kot "dodatek jedem"ne, česar pa jaz niti podrazno ne uporabljam (ne bom jaz dajala že kuhane zelenjave v hrano še enkrat kuhat, rajš sprot svežo dodajam) .... in moj "zlatek" ni pokapiru, zakaj je to prvlekla (k je itak raztrobu, da sva vlagala gobe) in reku "ja zdej morm pa tud jest teb neki dat" in hitr kokr je le mogu prnesu en ta vlki kozar gobic ...... ma kot nož v srce mi je blo .... je***** moja mami mi je pomagala, una bo pa požrla vse skup ..... "zamenjava za en klinčevi kozarc naribane prekuhane zelenjave" ...... men pa prejšnji dan srček špilu kot orgelce ....
sej pravm, ne gre za požrtnost, gre se za ot, da ma že v podzavesti ta baba tolk velki vpliv nanga, da ga nebi npr. tud čist nč motl, če bi bla cela bajta tko opremlena, kokr bi ona rekla ....... pol pa še reče (vpričo mene) "jutr pa prid po mal paradajska, da ti ga bo ona v solatki nardila" ..... dons me pa pokliče "ja je reku, k sem ga poklicala, da bo dolg delu, a mu boš mal mojih kumarc zravn kosila nardila, a mu boš kar pšanca spekla .... " .... ma ne morm verjet, kaj se zdej dogaja ......
... pa eno dvajset let staro omaro je nek vidla "ja to bi blo pa glih za k teb v dnevno" (pa nova hiša je) ...
sorry za tko dolg post, ampak odkar sva na svojem, v svoji hiši, bi una najrajš spala med nama v postli (sej še mal, pa bo res, ne dejansko, ampak v psihi ...) :?
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ČrnaSenca »

Joj Hely_3 kako te jaz razumem!!! Imam podoben problem. Moja tašča je namreč gospodinja, se pravi je doma in skrbi za družino na nek način. Moram reči, da je zelo lena kar se tega tiče. Stalno si izmišljuje neke bolezni - kako jo boli to, kako ono. Ja sej bi mene tud, če bi samo sedela, kadila in reševala križanke cel dan. Se pravi ženska skuha in to s težavo, opere cunje (ne lika) in mogoče 1x na leto na vrtu pospravi plevel in pol jamra kako njo vse boli. Prvi dve leti sem ji delala čisto vse pa čeprav sva bila pri fantu samo v soboto in nedeljo - ravno priročno za njo. Potem sem pa spoznala kako ona nateguje svojo družino. Aja pozabila sem povedati, da pri njih praktično ne poznajo čistoče, saj ženska ne pospravlja hiše. Moral jo je pospravljati moj fant, seveda dokler nisem jaz prišla, sedaj pa jo pospravlja njegov mlajši brat, ki je star 13 let. Moj fant je pospravljal že celotno hišo od 5 leta starosti dalje.

Meni sej je po parih letih totalno vse zagabilo in čeprav živim pri njemu med tednom, se ne dotaknem pritličja, ker si preprosto mislim, da take lenobe pa že ne bom podpirala. To leto je bila tudi en mesec sama na dopustu, ker se mora ženska spočiti in sem seveda jaz morala skrbeti za vso družino - kar me niti ni motilo, smo imeli vsaj mir v hiši pa še vadim gospodinsjka dela, ko bova enkrat na svojem. Najbolj me pa seveda moti nečistoča - še dobro, da sta dva nadstropja in je vsaj zgornje čisto po moji zaslugi. Si predstavljate kuhinjo, ki ni bila očiščena znotraj že vsaj 10 let, ali kopalnico, ki ni bila umita že skoraj 3 leta oziroma je bila zelo površno. Okna so mogli zamenjati, ker se jih ni dalo umiti. Zavese sem oprala po 10 letih - pokadi pa 3 škatle cigaretov na dan in si lahko predstavljate kakšne so bile. Lahko bi naštevala in naštevala. Saj ni slaba oseba, ampak kot gospodinja je pa obupna, čeprav je to edino delo, ki ga opravlja. Seveda do nesoglasij pride takrat, ko pravi, da bi jaz lahko spucala celo bajto in tudi skuhala, čeprav se to zalo velikokrat v letu zgodi oziroma vedno večkrat. Sej ni problem nekaj narediti, če kdo to ceni.

Je še veliko stvari, vendar bi bil post predolg. V glavnem punce resnično vam želim, da bi se razumele s svojimi taščami in upam, da vas ni veliko s takimi taščami.
dwarf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dwarf »

O groza! :eek: Vidve mata pa prov smolo! Boge!
Snow flake povej babnci zmešani da nj vaja pusti pr mir! Moja "tašča" je tud sicer ful skrbna da nau sinko lačn, tko da naju velikrat na južno povab. Ampak to j pa že čist preveč. A tipčku si povedala, kako ti doživljaš vse skup?
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Z njim se morm itak še vse pogovort (sej sem že tle gor tud razlagala, da se noče pogovarjat ....), sam ej, zdej odkar sva na svoje, bi bla ona rada big boss, da ja nou njen sinček kej prkrajšan, da ne bo trpel ...... mater me je vse razpizdl (se globoko opravičujem za izraze, sam tle lohk vsaj mal jeze stresem) .... sej ona naja tud na južno povab, sam zadnje cajte je to sam al sladko zelje al pa ješprenj (k že vnaprej vem, česa se ji je preveč nakuhal) .... sam kaj ko deci trapasti ne ukopčajo, konc koncev jim tud tko paše ..... če bi pa moja mami kaj rekla, bi pa pribil z izjavo "nč ne znaš sama razmišljat, pa mat sprašuješ" ...... o bemti sej ona zna svetovat, njegova pa ma nonstop ene ideje, prvlečene še izpred dvajset let nazaj ....... če moji mami kaj dam, je vse narobe (pa zdej sama živi), pr njemu doma so pa štirje, pa bi jih mogla na debel zalagat ....
dwarf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dwarf »

Ja hudo a ne! Men se res prov smilš! Pa ti kr strešj jezo, sj pomoje vsi štekajo! Upam da ti bo uspel rešt težave. Ja sj tipm pa res paše mamina pozornost, no ne vsm ampak....... Mogoče bi se mogl z njimi užent :D
dy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dy »

no jst mam tut take podobne probleme kot smow flake,svojo drago tasco sem na zacetku lepo sprejela se z njo normalno pogovarjala,vendar je pokazala svoj pravi obraz je največja koza kar lah obstaja gre se ji sam za dnar pa njeno rt boh nedaj da bi ona kaj pomagala nama v zvezi z nakupom lastnega stanovanja ,če si kaj kupiva jo razjeda od zavisti ,ona prav da od najine zveze ne bo nič in da je ona ta ki odloča o usemu,po je pa kr dobre vole pa darila kupuje mislm k vreme, k da je mau otrgana -no sj u to ne dvomm.jst nebi mogla bit taka do svojega sina in bodoče snahe nevem no. no jst sem tut kr jezna pa usaj vidm da nisem sama ki kaj takega dozivlja ,sam sj bo :more bit :o
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tessa »

Jaz se z mamo mojega fanta čist fajn razumem. Vedno, ko prideva se mamo fajn. Ne vem pa kako bi bilo, če bi živeli pod isto streho. Rajš ne bi probala, ker mi je tako, kot je zdaj prov všeč.
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

midve se full štekava, čeprav moram rečt da mava občasno svoje dneve
norma
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a norma »

lepo da imate zelo dobre tašče toda kaj bi rekle oz.to velja bolj za fante-može če bi ga tašča zalotila da vara svojo ženo in bi se kljub vsemu videnemu trudila da bi bila z njim si v dobrih odnosih kot pred tem.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

norma napisal/-a:lepo da imate zelo dobre tašče toda kaj bi rekle oz.to velja bolj za fante-može če bi ga tašča zalotila da vara svojo ženo in bi se kljub vsemu videnemu trudila da bi bila z njim si v dobrih odnosih kot pred tem.

ta ženski lastna mati zamolči,. da jo mož vara?!? Raj ne komentiram. Bolano! Grdo! Nagnusno!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Odgovori