prihodnost VS preteklost
Re: prihodnost VS preteklost
roxy* napisal/-a:Če bi le imeli možnost, kam bi raje potovali? V prihodnost ali v preteklost?
v preteklost ni sans

zakaj? iz cite radovednosti kaj bo...

I love SISLEY& RW
Jaz sem si včasih full želela odpotovat v daljno preteklost, v čase gradov, dvorcev, kraljev, kraljic, ogromnih oblek. Bi rekla, da sem bla pod vplivom romanov kakšne Victorie Holt in njej podobnim. No ampak zdaj ko razmišljam bol realno in vem, da resnica ni samo v prelepi romantični ljubezenski zgodbi in lepih oblekah, gradove, ki me kljub vsemu še vedno navdušujejo, raje občudujem z današnjega časa in mi je čas v katerem živim čist všeč! Dejstvo pa je, da če bi že zbirala, bi šla raj na obisk v preteklost, kot v prihodnost. Prihodnosti nikakor nebi hotela vidt. Prihodnost se bo zgodila in to da bi vedla, kaj se bo zgodilo, bi me samo obremenjevalo, pa naj bo dobro al pa slabo. Mogoče bi šla mal v bližno preteklost podoživet kak lep trenutek, nikakor pa ne nič spreminjat. Tud tistga, kar se mi zdi, da bi spremenila v resnici nebi. V vsaki slabi stvari najdem nekaj dobrega.
pa pa
Dalila napisal/-a:Jaz sem si včasih full želela odpotovat v daljno preteklost, v čase gradov, dvorcev, kraljev, kraljic, ogromnih oblek. .
Hehe jaz tudi

sAdie napisal/-a:v preteklost ni sans, pol ce ze morm zbirat bi potovala v prihodnost
![]()
zakaj? iz cite radovednosti kaj bo...
Enako

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Uh, zbrala bi dva dni in bi enkrat šla v daljno prihodnost, enkrat pa v preteklost
ja js bi tudi šla v tisti čas ko so živeli na gradovih, pa ko so nosile ženske tiste hude obleke. Prihodnost pa ib pogledala kakšni bodo kaj izumi, potem bi pa prišla v sedanjost pa bi kej izumila, heh
Mogoče bi tudi šla v bližnjo preteklost pa spremenila nekaj stvari, ampak se ne da, potem že mora bit tako kot je.

Mogoče bi tudi šla v bližnjo preteklost pa spremenila nekaj stvari, ampak se ne da, potem že mora bit tako kot je.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Mimi_M napisal/-a:V bližnjo preteklost - svojo, da bi v nekaterih situacijah drugače ravnala in nekaj stvari popravuila, ki jih zdaj ne morem več.
Prihodnost me pa nekak ne zanima v taki meri, da bi si želela videt vanjo, bo, kar bo.
se podpišem!

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain