prihodnost VS preteklost
prihodnost VS preteklost
Če bi le imeli možnost, kam bi raje potovali? V prihodnost ali v preteklost?
Vas torej premami radovednost kaj se bo šele zgodilo, mogoče vam čez 10 let (bližnja prihodnost), ali kaj se bo zgodilo čez recimo 10000 let, ko vas ne bo več?
Ali bi raje potovali v preteklost in še enkrat doživeli nek posebne trenutek v vašem življenju (bližnja preteklost) ali recimo 1000 let nazaj, ker vas zanima kaj je bilo takrat? Zakaj?
Vas torej premami radovednost kaj se bo šele zgodilo, mogoče vam čez 10 let (bližnja prihodnost), ali kaj se bo zgodilo čez recimo 10000 let, ko vas ne bo več?
Ali bi raje potovali v preteklost in še enkrat doživeli nek posebne trenutek v vašem življenju (bližnja preteklost) ali recimo 1000 let nazaj, ker vas zanima kaj je bilo takrat? Zakaj?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Absolutno v preteklost, obožujem zgodovino in bi najraj na svetu vidla, kako so se določene stvari v preteklosti res odvijale. No, pa tud kakih poznih šestdesetih oz. zgodnjih sedemdesetih se ne bi branila
No jst se lahko samo podpišem, pa tudi nasplošno bolj me privlači preteklost kot prihodnost!

Hkm....
Šla bi v preteklost, ampak ne ful nazaj. V čas hippijev, Janis Joplin, Jimija Hendrixa, Woodstocka.
To bi ful rada vidla in dožvela, sam sm se rodila mal prepozn pa na na tapravem kontinentu. To je pa res ena izmed mojih največjih želj.
Pol k bi bla že v preteklosti bi še mal pogledala kako kej Marlyin Monroe fura life, pol bi pa še vidla kkšen preformance od Abbe, u jaaaa pa Quennov.
hehe, freaky ane?
Sm pa tud radovedna kaj bo z mano, k bom ''velika'', tko da bi šla tud v bližnjo prihodnost. Tisto kar bo ful naprej me v bistvu ne zanima tko zelo, rajši bi šla pol še bl nazaj v zgodovino, v staro Grčijo al pa še rajši v Egipt.

Šla bi v preteklost, ampak ne ful nazaj. V čas hippijev, Janis Joplin, Jimija Hendrixa, Woodstocka.

Pol k bi bla že v preteklosti bi še mal pogledala kako kej Marlyin Monroe fura life, pol bi pa še vidla kkšen preformance od Abbe, u jaaaa pa Quennov.

Sm pa tud radovedna kaj bo z mano, k bom ''velika'', tko da bi šla tud v bližnjo prihodnost. Tisto kar bo ful naprej me v bistvu ne zanima tko zelo, rajši bi šla pol še bl nazaj v zgodovino, v staro Grčijo al pa še rajši v Egipt.

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...