* V odnosih mi gre kar bolje, recimo:
* Imam žensko prijateljico oz. vsaj kolegico s katero niti ne preživiva tako malo časa.

Pa včasih tega ne vidim

^
* Z "wish-list" prijateljem, ki je vmes bil 5 let v tujini s prva ni kazalo, da se bova pobondala, pa nama kar gre
* Prijetno presenečen, ker me je en bolj kolega kot prijatelj povabil nekam, kamor me do sedaj še ni
* Še kake 3 nove kolege pridelal...
* To vse v nekaj mesecih, a pomaga fitnes ali psihoterapija ali imam samo srečo?
* Ne vem če psihoterapija direktno mi karkoli pomaga, a mogoče je vseeno nekaj na tem, da sem pameten, in že da sploh razmišljam o teh stvareh, in zgleda da ženska me vseeno kar dobro usmerja, se mi stvari potem same odpirajo, tudi če neposredno ne govoriva o tem.
---
^ Ker po drugi strani na dejting sceni nič novega. Mi glih on "wish-list prijatelj" pravi, da naj si že neham delat "iluzije" glede
bivše šugar. Zakaj sem vsiljiv, že 100x me je zavrnila, pač bi se pa šla z mano še naprej, da bi imela ekonomsko korist. Da mi je to tudi zelo jasno povedala in me nikjer ne zavaja.

Ampak jaz vseeno
upam, njega to moti, današnji evangelij pa govori o Petrovi hoji po vodi dokler je veroval
* Bom pri psihologinji (kmalu?) odprl temo med upanjem, vero in mojo karakterno vsiljivostjo, ki sigurno izhaja iz primarne družine...
* Potem sem bil zunaj in nisem vedel al sem srečal svojo zadnjo "redno" loverko. Ja, sem se zamislil:
1) nad svojimi sposobnostmi prepoznave ljudi
2) nad svojo podzavestjo oz. kaj si zdaj domišljam oz. travmatiziram... ker če bi bila to ona, pol ful stvari, ki mi jih je rekla o sebi, ne bi držalo
3) nad tem kako dobro jo poznam. In kako dobro si zapomnim pomembne stvari. Ker niti ne vem kako točno zgleda očitno, ne katero barvo oči ima... skratka, precej malo vem o njej
3.1) Pa sem že mislil, da mi edino prepoznavanje žensk gre
4) moje energijske sposobnosti. Valda da bi začutil, če bi to bila ona. Kje so zdej moje "new-age" duhovne sposobnosti...
4.1) Očitno je psiha močnejša
* Bistvo pa je, ker ker se mi je tako odprla - ravno zato - sem se tudi jaz ful navezal nanjo, saj tudi jaz sem se ji odprl. Hkrati ni niti malo moja, in podobno kot pri
bivši, verjetno si tega ne želi. Torej, psiha se je poigrala z mano oz. mi sporočila, da grem v
bullshit tudi z njo, čeprav sem v eno bojda še bolj zaljubljen
* Potem oglasila se mi je "rezerva" po nekaj mesecih. Z njo sem seksal, ko sem prišel v neko obupano stanje (pač najboljše so (mi) šle (in nasploh je bila moja prva redna, čeprav se nisva niti tolk redno dobivala, ker sem jaz šparal) in takrat mi je bilo ql se z njo dobivati). Naposled mi pripelje kolegico na trojčka, jo izrine ta kolegica, potem pride v igro "bivša" in izrine tudi kolegico, čeprav mi je kolegica bila (seksualno) bolj všeč; in nasploh nekaj časa domov k meni ni bilo več nobene razen "bivše". Seveda sem jo (kdaj; pa niti ni bilo tako malokrat sem naknadno opazil

) "varal", samo doma ne
* "Rezervi" sem se jaz prvi oglasil, ampak hotel sem predvsem ono kolegico, od katere več številke nimam... pol sva se malo dala on-hold, zdele sem bil prav vesel, da mi je pisala.
Naenkrat mi je (bolj) seksi...
* Ker vmes sem opazil še eno na Tindru (pač jaz sem s drugje dogovoril, ampak nekatere dejtajo tudi (zares) na Tindru), s katero je prvič bilo ful dobro, celo popust mi je ponujala sama od sebe za drugo srečanje, vidim iz zgodovine chata, malo presenečen, ker to se mi redko zgodi; drugič neki ni bilo OK, še bolj njej ne kakor meni... in me je po 2+ letih zamikala, ko sem jo videl na Tindru, sem ji pisal, ne odgovarja, čeprav vidim da je aktivna.
* Tko da z ono študentko je complicated, drugih ni, z
bivšo mi pravijo da ne smem več seksat, ker je še nisem prebolel...
* Ful sem vesel, da me v takih težkih časih "spodbudi" rezerva... in me vpraša v svojem stilu... "Oj" in potem "kako si?"
* Čeprav nazadnje je verjetno blo tolk pavze tud zato, ker sem ji ful manj nagrade ponujal kakor ko sva nazadnje se dobila...^^
* Mi gre ful na k**** to za nagrado... je pa po drugi strani "varno", ne rabim se trudit v seksu, in tudi se ne, ker itak nimam energije za to

...pa saj vem, da se tud one šparajo na meni
-----
* No glavno, ko že razmišljam, da glede žensk nič novega, moj edini dejt in match je to za nagrado kar opisujem zgoraj, še to sem "zgubil" kontakt(e) tistih, ki so mi bile najbolj všeč (jah pač, to ženske večinoma imajo eno (niti ne tako dolgo) obdobje, ko se malo preizkušajo; ali pa kake napreduje bolj na
high-class in ne pašem več zraven - tista najlepša mogoče celo je)... sem se potem spomnil, da mi vseeno ne gre tolk slabo v prijateljskih odnosih
* Ampak vseeno. Vidim(o) iz tega pisanja, da je še vedno ful (pre)okupacije s temi plačljivi odnosi.
* My sex addiction
* Pa tudi s tem, da bi imel punco/žensko
* In ne vem kaj mi je blo, da sem tolk časa odlašal s psihoterapijo, hvala Bogu, da se je končno začelo...
** Aja še to, eno pa sem jaz dal on-hold. Sam tko, ful je bila prijateljska do mene, mi je zatrjevala, da je korektna. Hkrati pa ji je na živce šlo, da sem njeni prijateljici dajal višjo nagrado nekoč in u bistvu, tudi če mi je z besedami predstavila kaj vse počne zame, u bistvu niti ni bila (tolk) dobra do mene. Ker za manj denarja pa se ne bi dobivala, ker bi bilo žaljivo do nje. Bullshit.
* Glavno, nekoč nisem bil tak, ampak preprosto jo ignoriram. To je verjetno tudi napredek. Nekje pristopi ena punca do mene, ki mi pač ni seksi, pa tud pač rečem NE. Če to meni v klubih nonstop ženske delajo (na tak ali drugačen način), zakaj pa jaz ne bi rekel. Sem imel malo še slabo vest, ampak hkrati pač tko je kruto. Zakaj bi zgubljal energijo. Nekdo hoče seksat, pač ti ni, rečeš NE. (Ne pa na dolgo in široko razlagat zakaj ne al pa bit prijazen in iskat izgovore.)
^^Zakaj ponujam manj nagrade
Ker vem, da mi nič ne manjka in ker rabim potrditev nazaj, da sem tudi jaz OK.
Počnem pa glede na mnenje "wish-list" prijatelja to na napačnem mestu, no to zdaj sam razmišljam... pač dejstvo je, da te tukaj so zaradi nagrade. Ampak ja, po eni strani pa vidim(o) tudi, da so pripravljene popuščat...

(samo to, da popusti(jo) to za čustva nič ne pomeni; tukaj nimam ravno najbolj jasno postavljenih mej; čeprav psihologinja ipak pravi, da čistega
fwb odnosa itak ni... da vedno je nekje nekaj drugega še zraven) no "bivša" ni, če bi fakin bivša bila prilagodljiva, bi še zdej bila "skupaj" oz. sploh ne bi vedel v kakem podnu sem (bil) z njo
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)