- ja zdej jih imas pa res kar nekaj manj kot jaz. Jaz sem pa ze navajena na mojo zdajsnjo postavo in se bolj cudim starim slikam, kako sem bila drugacna in suha.. sicer kr neki teze mam zdej samo od josk se mi zdi, no sigurno tud od drugie, samo se niti ne zavedam tolk… zdej to porodnisko se mi bojo pa verjetno res povesle, ker imam tolk polne. Prvi otrok se je dojil na eno uro celi dan skor do 1 leta in sem do 6 m imela non stop prazne, ceprav polno dojila in se mi niso tako napolnile, da bi se mi kaj raztegnile ali povesile..
- imam mislim, da najboljso kozo na obrazu odkar sem prisla s prve porodniske. Sem zacela nazaj rabit kremo od kozmeticarke in malo drugacne kolicine si dam, vec kot prej, pred nosecnostjo, sem si je takrat v bistvu premalo nanesla. Se je vsaj nekaj izboljsalo, vizualno.
- mali lepo pridobiva tezo, je imel danes pri 3 tednih 4120g, 340g dobil samo v zadnjem tednu, pa nekje 665g od odpustne teze, ob tem, da je samo dojen in skor vsak podoj ali vsak dnevni podoj in en nocni po novem, dojim se starejsega zraven.
- je imel danes prvo kopanje in je celo kopanje prespal
- bom jutri prvic do zdaj, nekaj ur vec kot 24 ur sama doma z obema.
- zelo fajn patronazno sem dobila tukaj, je bila danes zadnjic
- ah pogresam malo druzenje, se ta obisk na primorskem nisem z nobeno prijateljico se dobila, ker nismo vzeli vozicka s sabo.. moj ze mislil, da gremo na praznovanje njegovega bratranca ta vikend, okroglo, zdaj videl, da je sele cez dva tedna, ne ta vikend, tako, da ni planov ta vikend..
- ne zelim imet opravkov z njegovo mamo ta vikend, se nam misli nekaj prilepit ocitno
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?