Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- jeii, samo se jutri v sluzbo ta teden
- pa zadnja 2 tedna sem toliko nadur naredila, da mi zdaj se par min manjka do tega, da lahko koristim 1 dan dopusta iz nadur
- jeii, ce vzamem se ene 2 dni dopusta pred porodnisko, kot trenutno nameravam, potem grem od tega dneva naprej se manj kot 1 mesec v sluzbo do porodniske :hearts:
- mi njegova mama tezi, ker meni pisari, da moreva otroka odjavit iz vrtca v maju in odjavit najemnino in se preseliti na drug konc slo, da bova prisparala. Itwk samo moj odloca o takih stvareh, je pa on se manj za sparat in bolj na komot od mene. Sem ji pisala, da ce bi hotel in zategnil pas in ne bi zapravljal in zivel na komot kot zivi, bi lahko vsak mesec za najemnino ali vec prisparal, ker ne vidi v pravi luci stvari.. se ko ji zacnes pisat zacne neki po svoje bluzit nazaj in se ne ustavi… jaz zelim imet mir ob zacetku porodniske in otroka v vrtcu, da koncno po celem letu in pol utegnem kaj ustimati stanovanje…ker prej nisem imela nikoli varstva od nobenega
- si ta teden jemljem en dan dopusta, ko bo otrok v vrtcu, da bom lahko v miru kaj pospravila in cistila ali pa se za odhode do upravnih enot porabila ta dan…
- jeii koncno prisel moj paket iz HM, ugotavljam, da imam za doma ene pajkice m HM, ki sem jih ta vikend nosila, ki so mi malo majhne , ceprav jih upam oblect, niso niti priblizno toliko velike in komot kot calzedonija M, bom vidla kako bo s hlacami, ki sem jih narocila m…
- sva ta vikend s tamalim prvic jedla cesnje
- ta bolnica, kamor grem zdaj, nima smejalnega plina, zdaj se je moj pozanimal, ga baje imajo samo ne reklamirajo, zaradi slaboh izkusenj… mah mislim, da sama ker sem kadila in travo in cik, sem toliko pri pameti, da vem, da mores postopoma inhalirat neko ucinkovino, da vidis koliko zadane in ne na ful v prvo… nisem imela nobenih tezav s smejalnim plinom v Lj, ne vem tocno kdaj sem ga vzela, se mi zdi da po ene 2 urah porodne, je bil filing, da se mi je prikazala marija, ze samo po tem plinu, ki sem ga vzela prvic po vec urah bolcin ze…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- nisem vedla kako zelo sva spet rabila eno dopoldne zase stran od običajnega dela. kljub temu da sva v resnici skupi šla po opravkih sva se mela tako fajn in spet kot dva najstnika :D
- zdej stojimo v gužvi na ac in bomo zamudili frizerja, ker moramo še po mularijo 🤡
- dež ❤️
- dela napredujejo za en 💩
- se en od kolegov zadnje čase neki čudno obnaša, celo njegova mama nas je spraševala če vemo kaj več, ampak se nas prav izogiba že nekaj časa, tako da legit nimam pojma kaj se z njim dogaja
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:ja: - sem vedela, da mojemu ne bo vsec ta vzorec horizontalnih crt na oblekah( crno belih), baje, da meni ne pase. Je pa pohvalil krem barvo majice- navadne T- shirt za dojenje in bez barvo lanenih hlac nosecniskih. Je pokomentiral, ko sem mu kazala, kaj sem narocila.
Sem narocila od tega vzorca ( horizontalne crte)t-shirt obleko, majico s kratkimi ohlapnimi( kao za dojenje) in eno obleko dolgo oprijeto brez rokavov, ki je sicer on ni videl in se mi zdi se najbolj kjut nakup- dolga ali malo bolj na 3/4 obleka z izrezi pri strani z malo bolj nizkim izrezom zgoraj, da je se malo josk videt na vrhu obris… sej mi ocitno daljsa obleka najboljse stoji na postavo, te pajkice do kolen, narocila 2 kompleta ( rjave barve- ta barva mu tudi ni vsec)hlace+ majica niso najbolj, ker stisnejo tam speh nas kolenom, so pa se vedno komot, kar sem probavala, po drugi strani mogoce se vedno bolj okusno za nosit , kot sirse krajse hlace pri par kg viska…
- sem si kupila koncno se ta 3. Dolge nosecniske hlace -Bež- delno iz lana/ delno viskoza, ker zdaj ze od 14 tedna skos menjujem samo 2 crne nosecniske pajkice iz calzedonije, sploh v sluzbi, kjer norem imet dolge hlace…
- so stevilke vse prav, h& m ima gromozanske stevilke m, ena majica za dojenje, oprijeta, ki sem jo vzela s, je pa tudi prav…
- kupla se 2 kratka pajacka oz kratek in en dolge hlace + brez rokavov, danes v babycentru 56, zdej imam ze malo slabo vest, da prevec zapravljam za te oblekice…

- se vedno nisem narocila nobenega ciscenja, zdaj ne vem, a bom na koncu le vse sama pocistila, ko zacnem porodnisko
- tamalega je ta vikend ostrigla moja mama, tako, da ocitno ne bo prav nujno iskati frizerja zanj, sicer js bi ga tud kar z masinco na ful kratko, ma moj ne pusti…
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bilo super fajn. Super lušno. Smo podaljšali za en dan ;D :lach:
- full dobro, da sva se odločila za spremembo datumov, ker smo res zadeli terno z vremenom. Sonce, čez 20 stopinj, brez vetra… :zustimm:
- sem bila na začetku malo skeptična, kako se bodo razumele punce med sabo, pa ni bilo težav
- smo obiskali tudi en zabaviščni park, tamale so uživale na polno
- sem totalno utrujena. Samo naspat se moram, pa bo…
mayaeb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

- mi je prav pasalo tole vreme, lahko smo cel dan zabušavali. Drugače nonstop akcija zunaj.
- ugotovila, da sem od kolegice, dobri dve leti staro punčko videla v živo komaj 3x. Z njo se slišiva na tedenski bazi, greva večkrat ven, da bi se vsi skupaj dobili pa enostavno ni časa. Imam kar malo slabo vest.
- smo tako konkretno zmanjšali druženja z drugimi. Že vsak vikend je nekaj bilo. Paše druženje ampak včasih enostavno potrebuješ svoj mir.
- so se zaenkrat vse skrbi glede malih izkazale za neupravičene. win win situacija :)
- starejši želi igrati nogomet, ker ga igrata prijateljčka iz vrtca. Meni se zdi totalno prekmalu, ker ni tako, da gre tja in malo tečejo in se igrajo ampak na polno. Enkrat sem se sprehajala tam pri igriščih s psom in model je tako vpil nad otroci, dež lil on jih pa zmerjal.
- zdaj sem mama, ki komplicira ampak se mi zdi, da se je rahlo zgubil kompas pri teh stvareh. Pri njegovih letih naj ga tja vozim, da bo nekdo izlival svoje frustracije nad njim, da bo izgubil vse veselje za šport v življenju. Moj pa tisto, naj gre, če želi...aaa :tot:
- se veselim šopingiranja rožic za v korita. Še iščem ideje kaj bi letos imela.
- ful razmišljam kako naj napeljem v smer, da moj sam ugotovi, da nisva izbrala najbolj primerne ograje. Če rečem, da bi zamenjala, bom komplicirala. Če pa on nekako sam do tega pride, da bi bila drugačna boljša od te, bomo pa menjali brez debate.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

* @hayley, in če kero drugo (še) zanima

* Sem se pred počitnicami z bivšo, tisto res bivšo, "dobil"

* Vedel sem, da jo lahk dobim na istem eventu kakor lani, samo zavestno sploh nisem razmišljal o tem... pol se je pa zgodilo (podzavest me je naključno pripeljala do nje :razz: )

* Sprva je bila ignorantska, kakor jo poznam, kar me je pritegnilo, ker me je začelo firbcat zakaj bi se me letos pa še bolj izogibala...

* Sem dosegel, da sem ji potem ukradel nekaj minut

* Itak vem, da zdele sem šarmanten, znam biti samozavesten, prepričljiv... verjamem, da bi ji znal biti všeč :oops: :cool:
* Skratka, ko sem bil z njo nisem vedel z ženskami, kar je hayley opazila takrat na "zmenku", zdele sem precej boljši, lahko da še vedno nimam pojma in hočem uloviti prevelike ribe, vendarle sem 100 in 1 napram tistemu kar sem bil :oops: :mrgreen:

* Sva se lepo pogovarjala, me je začela spraševati o moji družini... no pol sem se pa jaz ojunačil pa sem jo vendarle vprašal o njenem partnerskem življenju... kaj se bova zdej o drugih pogovarjala :twisted:

* Kakor sem predvideval; je njena stvar kako je ona, zato ne bom pisaril tuki... - ampak je potrdila to kar sem sam predvideval

* Pol me seveda nazaj vpraša. Mal privoščljivo, če sem osamljen. HahaHA :lach:

* Ja saj sem, sam sanja se ti ne - si mislim :lach:

* Rečem, da nimam nič resnega...

* Ona: "Saj nikoli nisi bil resen."
(sicer je ženska vedno imela smisel za humor... se mi zdi, da je bila malo presenečena nad mojim odgovorom, sam je začutila, da nisem čist nedolžen (več))

* Jaz: "Ampak midva sva bila kar dolgo zdržala skupaj..."
* Ona: "Ja res, izredno kvaliteten odnos sva imela. Groza od odnosa. Nič dobrega ni bilo ves ta čas."
* Jaz: "Ampak vseeno nisva šla narazen..."

No pol sva spet oz. končno prišla do tega, da me je spraševala stvari, rabila usluge... Tko potem začutim (vsaj svoje) ženske, da kažejo nek interes. Ko hočejo usluge od mene. Od malih do malo večjih.

Se mi zdi, da je tokratno srečanje bilo prijetno. Morda jo malo "boli", da grem kar dobro naprej brez nje... po mojem se mi na avanturah kar fajn dogaja in bi mi marsikdo lahk bil fauš in po mojem je začutila, da mam lajf tud brez nje oz. povem sem ji kaj od plesa, že tuki se vidi, da mam lajf :oops: :)

* Zdaj kaj jaz vem.

* Jaz bi šel v odprto zvezo z njo, kar me je nekoč "prckala" (po mojem ni nikoli zares mislila in bi se ustrašila, ko bi prišlo do konkretnega predloga).

* Ampak če bom na tak način pristopil do nje, me bo itak zavrnila. Moraš vsaj na začetku dajati vtis, da si zainteresiran samo za njo, kar pa se mi ne da igrati... al pa sem slab igralec :rolleyes: :/

* Tko da zaenkrat je glih ne bi vabil na pijače, dejte in delal v tej smeri...

* Največji problem je to, da pač nočem iti še v eno ljubezensko epizodo z njo. Razlog je preprost, morda deloma bizaren. V vmesnem času nisem imel druge punce oz. resne zveze in to vidim kot neuspeh... kako pa to zgleda, da zmorem samo z eno osebo v vezo... :rolleyes:
* Če bi bila moja prva in edina, OK, ampak pač jaz sem vmes ful hotel še s kako drugo probat vezo...

* OK, pa če recimo to prebolim...

* Po mojem bi jaz zdele u izi shendlal z njo. Ker dost ljubosumja je bilo iz moje strani, ko je ona bila mlajša in bolj seksi... glede na to s kakimi ženskami sem imel opravka, ona res ni player... lahk me "vara", so what... nekoč bi to pomenil izpad, zdele bi jo pa vedel obrnit nazaj k sebi...

* Po mojem bi znal biti z njo zelo hladen oz. bi jo znal razumsko obračati... ko bi se ona tolažila al pa zabavala z drugimi, bi pa jaz isto počel :twisted:

* Ne vem, no. Če je bila prej problem moja jeza nad njo... ker po mojem je moja jeza bila destruktivna... jaz mislim, da te težave ne bi več bilo...

* Morda jo pa res moram povabit na pijačo (al pa večerjo) in ji povedat, da sem se toliko spremenil :?: Sem se res? :oops: :roll: :lach:

* Sam ne vem pa če je zdej fer it z njo v odprto zvezo... pol pa vmes srečam eno, v kero se bom srečno zaljubil in me bo čist obrnila na glavo :? :rolleyes:
* No ampak OK, tud te karte lahk dam na mizo... pač morda sem neumen, ker si želim bit tolk iskren, ampak pač, ja, iskren človek sem :) ...in laganje mi precej ne gre :|
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- mislim, da bivsa ne deluje neki zainteresirana in negativna je tudi, po moje sta oba kriva, ce je slaba zveza, tudi ona, ali kvecjemu naj zenska gre stran, ce ima moznost, ce ni ok v zvezi… dobro druga stvar je, da nekako nima možnosti iti stran.. ampak, ce je od taprvega, oceta otroka lahko takoj sla…
- kako pa, da zdaj ni vec seksi? Jaz pri kaksnih sodelavkah vidim, pri kaksni, ki so pac vitke( za moj okus) , lep obraz, da so lepe tudi pri okoli 40ih oz tud boljse zgledajo kot kaksne druge npr konec 20 ih ali zacetek 20ih, kjer neka postava in celotna pojava ni toliko po mojem okusu…

- joj vidla dns ko smo v drugi enoti eno debelo mamo, in otrok, tudi malo debel, se tik pred vrati skupine basa z neko hrano 5 min pred zajtrkom v vrtcu in cakajo na vratih, da bo lahko dal vse v usta, da bo sel noter… ma so bile neke druge vzgojiteljice, nasa ta glavna je toliko odrezava, da bi mozno, da tudi kaj rekla, ce bi se v nasi skupini to zgodilo…
- frendica ima novega tipa in zgleda kar tak starejsi na videz, nek motorist, ma je sicer ( samo) 2 leti starejsi od mojega, ampak mi kar dost starejsi na nek nacin deluje ali sem pa samo mojga navajena. Samo js sem bila vedno, vem ko sva bile pri cca 26 zunaj in samski odprta za razlicne starosti, so mi bilo vsec tud kar nekaj starejsi in kar nekaj mlajsi, njej pa takrat vedno bolj blizu nase starosti… zdaj si je ocitno premislila… ima pa ta cisto drugo energijo kot un prejsnji, onadeluje nekako bolj zainteresirana zanj kot za tistega iz 10 letne zveze in kot za tista 2 iz pol do 1 letnih zvez… oz mogoce se najbolj blizu zaljubljenosti do zdaj, on je tudi bolj odprt, ekstrovertiran, se kar energicen.. od ostalih.. samo on bo imel malo pozno prvega otroka, ce bosta imela..
- je ta njen tud mojega tamalega nosil stuporamo, ko ni hotel vec hodit v hrib in se kar nekaj ukvarjal z obema otrokoma…
- zdaj je tudi ona bolj mnenja, da so taprwvi moski bolj tej letniki po 40em :lach:
- se en paket dobim danes, sicer s samo enim kosom obleke
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- sovražim prihode domov iz dopustov, ker še 2, 3 dni potem samo perem, likam, rihtam… kot da tiste pospravljene hiše pred odhodom nikoli ni bilo :rolleyes: :tot:
- on driska. Njo praska v grlu :/
Se lahko zgodi, da bomo spustili zadevo, ki se je tako dolgo planirala? :? Jaz pravim, da so dejansko stvari, na katere nimaš vpliva. Bolj kot kalkuliraš in premišljuješ, slabše je
- že nekaj let nisem bila na kresovanju. Na Rožniku recimo še nikoli. Zamujam kaj? Mislim da ne
- ne štekam, res
- me skrbi tole njeno stanje. On pa hladen kot špricer :evil:
- si moram oprat lase in narediti globinsko čistko obraza. Se ne spomnim, da bi kdaj toliko dni zapored imela puder na koži
- sem našla eno fajn sončno kremo od Nivee 50+, ki mi full odgovarja. Nič ne zateguje, hitro vpije… :zustimm:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem se odlocila, da vzamem 4 dni dopusta, ne 2 pred porodnisko. To pomeni, da bom sla se manj kot 3 cele tedne v sluzbo, jeii, samo morem nest en dan nekaj doma speceno, cesnje in se kaksne majhne rogljicke iz pekarne..
- jao ze tako zdaj mi je lih ena kolegica pravila, da je bila kar 2 meseca pred pdpjem ze doma pri drugem otroku
- beh sem imela zanic kavo zdaj, sem vzela skuhano od moje mame in je bila mlacna in se cisto vodena, ze dvajrat sam zdaj pila od nje zanic, naslednjic res sama skuham, tudi ce bo ze skuhana
- sem bila danes tesca do 11 ure in sem se zdaj po zajtrku cisto svoh, bila budna od 3 do nekaj cez 6, potem nazaj zaspala, vstala ob 9:45 in spila Fe z limono in potem eno uro ne smem jesti in se telovadila sem vmes…
- sem bila malo na kresovsnju oz v lokalu zraven kresa, ne prav pri ognju
- sem uporabljala od krem za soncenje za obraz od kozmeticarke prej, potem pri zanositvi je imela neke skodljive kemicne uv filtre za nosecnost, sem zacela rabit obcasno od nivee sensitive 50, prejsnji teden sem si pa tudi kar od otroka dala na obraz, se bolj zdravo, brez kemicnih filtrov, z mineralnimi filtri od Naif in se precej lepo diši.
- sva s tamalim vceraj dopoldan cesnje nabirala
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- zdaj pa že malo pogrešam službo ;D :lach:
- ^^^ komaj čakam ponedeljek (čeprav mi bo v sredo verjetno že žal :mrgreen:)
- sem imela čistilno akcijo; kopalnica, kuhinja in okna so čista. Zdaj samo še pomijem po tleh
- baje bosta imeli sleepover :hearts: :kuss:
- me prav zanima, kaj (če) bo organiziral
- sva takrat povabljena tudi na en rojstni dan. Okroglo. Na drugem koncu države. We will see
- it is that time of the year. This year…. :/
- sem prej nevede naletela in prebrala en članek. Me je kar zmrazilo… Is it possible? :|
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- me dela malo nervozno koliko kg imam,ker sem kar smo pri mami tu v 2 dneh ze 1 kg dobila, prej pa v 3 tednih doma 0,4 kg in imam ze 2 kg vec kot sem sla prvega rodit.
- bi bila dns kar doma, ker imam polno opravkov na to- do listi, ma moj spet navija, da bi se dobili se dns s prijateljico in njenim otrokom… sicer zdaj iz odgovore nisem najbolj razumela, ali bosta danes bolj doma, ker tamali je dobil borelijo od klopa par dni nazaj in je na antibiotikoh, ceprav dns mend anima vec vrocine
- sem vedla, da vceraj ne bi smela jesti po 6i zvecer in sem jedla pol se okol 9i, ko smo prisli z obiska
- nabirava s tamalim vsak dan cesnje, zaenkrat jih ima samo eno drevo ki je tako na sredi klanca, moja mama tja ne hodi nabirat, ker jo noga boli, ze da tam stojis se mi zdi kot malo telovadbe po eni strani…
- smo bili pa vceraj s tamalim na obisku pri eni puncki, ki je isto stara kot nas, 1 teden prej rojena in brata ima cca 8-9 let od katerega je tud en miljon igrac, velikih traktorjev, gasilskih avtov, smetarjev.. tamali je se en loncek plastelina prinesel od njih domov, mi pa eno suseno salamo
- morem pogruntat kaj kupit za darilo, ker praznuje od prijateljice naslednji teden 5 let
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

hayley napisal/-a: 03. Maj. 2026 8:45 ker tamali je dobil borelijo od klopa par dni nazaj in je na antibiotikoh, ceprav dns mend anima vec vrocine
omg 😱. kako ste vedeli? kolobar? koliko časa po klopu je zbolel? klopi so moja najhujša nočna mora, za KME so cepljeni, špricamo jih, pregledujemo in vseeno jih ful dobijo 😭
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- od prijateljice, ki je pol leta starejsi od nasega, ne moj. V bistvu je rekla pediatrinja, da ni sigurna, ali je borelia ali ne in je dala preventivno antibiotik, ker je cel krog na kozi obarvan in ni kot tipicno, da je na sredi bled. Sem pa videla lih v teh dneh v raznih skupinah iste slike, ko je kdo spraseval, ce je nekaj od klopa in od pjudi kaksne odgovore, ki so rekli, da so imeli isti flek cel rdec in ie bilo potrjeno se po pol leta, da je borelia ali nekaj taksnega in kolegica je tudi nekje na netu ali pod Ai brala, da je tudi cel rdec krog obarvan borelia, da ne rabi bit obroc in na sredi bel, da je… Se tud meni zdi preveliko nakljucje, da bi ratal flek ravno tam, kjer je bil klop. V bistvu kolegica je sla takoj do zdravnika, ko je vidla kolobar- isto jutro, nisem si zapomnila, ali samo par dni po klopu, jo moram se enkrat vprasat.. je pa pravila, da ni nikjer bila, ko je dobil klopa, samo po dvoriscu pred hiso( ne zivijo v mestu), mi nasega tudi nismo nic spricali proti klopom nikoli do zdaj..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

hayley napisal/-a: 30. Apr. 2026 7:43 - mislim, da bivsa ne deluje neki zainteresirana in negativna je tudi
Ja, prav misliš.

Tudi bivša bivša ni (več) zainteresirana :lach:

* Prijatelja drgač skrbi sedanja "bivša".
* Grozna je (do mene), fajn me še vedno izkorišča oz. se mi maščuje :?:

* Hkrati je komentiral, da je ta moja psihoterapija brezveze oz. zakaj ni učinka. OK, pri analitski ni nekega hitrega učinka za pričakovat, ne vem kaj je folk tolk neučakan.

* Drgač me je imelo, da bi jo dal na "blocked users" na facebooku, pa očitno nimam (še) pravih jajc in sem jo sam na friends restricted dal.

* Glede na bolečine zadnjih dni mi je čist jasno, da sem vsaj dost pameten bil, da sem že poleti sprevidel, da bom (za to žensko) rabil psihoterapijo. Mogoče mmm vseeno ni tolk neumen, kakor zgleda :)

* Sam objektivno gledano nama s terapevtko tuki ne gre :(

----

* No mogoče ni tako slabo. Zdele bom moral prekinit stike čist, drgač je ne morem preboleti... zdej sva pač nekje bila skupi nekaj dni oz. sem jo pač skoz gledal, ona pa me je spet čist zarotirala, medtem ko sem je ene 25% že prebolel... zdej jo pač začenjam sovražiti, ko vidim kaka je in kako dobro mi je igrala

* Pač boli, ker sta prisotni 2 zadevi:

1) izkorišča me (ona mene)
2) ne spoštuje me
mogoče sta 1 in 2 povezani

-----

* Vmes mi sicer ne gre slabo pri iskanju drugih, samo je pa zdaj grozno slabo iskati podobne odnose, ki se mi kar odpirajo... ker bom spet prej ali slej podoživljal in 1 in 2 oz. pač če mi jemlje kesh je pač izkoriščevalka, tud če ga manj vzame od bivših...

* Normalen dejting. Mi je pa "bivša" vmes sicer naredila nekaj slikic in dejting profil... pač če se greva transkcijski odnos pač za to, da nekaj dobi, je lažje tud če nekaj da :twisted: :lach:

* Sam pri njej imam občutek, da je tolk dobra, da je itak zanjo vseeno kak Tinder si nardi... in pač za mene, ki nisem attractive ne ve najbolje kaj naredit... sicer mi ni tolk spreminjala profila, torej sploh nimam profila tolk slabega oz. tud sam znam kej narest :) :D

* Ker drgač sem slišal, da enemu je mlada prjatelca nardila Tinder, in od takrat naprej ima matche :)

* No, to bi jaz :oops:

* Mi je prjatelj sicer rekel, da naj začnem plačevati po 30 EUR/mesec za Badoo, da bom verjetno tam še najbolj uspešen, oz. da vsaj on ima uspehe tam... saj imam Badoo tudi, samo plačujem pa še ne... ker mi je Tinder vzel dost denarja za nič in je res bad experience :twisted:

------

* Itak imam problem, ker sem se navadil na transakcijske odnose in ker mi u bistvu ne grejo slabo... mogoče me kdo zasmehuje, kaj je pa treba tuki znati, ampak v štartu so mi slabo šli...

* U bistvu sedajle kaj hitro dobim, vsakič ceneje, bolje... mogoče tud zato ker sem vsak dan lepši? :oops:

* In me je strah da bi zapadel v odvisnost od seksa, s katero zdravim tudi to, da ne znam biti sam... OK, veliko časa sem sam, ampak mi to ni OK. Saj to bom ven prinesel pr terapevtki, sam mi gre na k***c, da jaz moram to ven nosit, da nikamor ne dregne. Sploh ne razumem več te analitske terapije. Sm mislil, da bo bolj šla vame in me bo kje odprla, ne pa tko, da se sam neki površinsko prčkava iz teme na temo...

* No in pol mi ta zadnja baby, ki jo ful zanima psihologija, res je ful kjut, ona mi to ozavesti... da je moj problem, da ne znam bit sam in da s tem da sem (deloma) sex addict "zdravim" to...

* Saj bi bila ql ta zadnja baby, če bi... hotla kaj resnega od mene :/

* Sicer poznam je ful mal časa, si bom spet naredil iluzijo, da lahko nekaj imava... ampak najprej (si) jo moram obdržat, da se bo hotla redno dobivat z mano :oops: :D
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- me že stiska, ker grem jutri na pregled in “lepotni” popravek :?
- ^^^ mi je že jasno, da danes ne bom spala. Spet
- full ponosna na njo :hearts:
- bomo v soboto tekli in navijali. Se že veselim. Vsak tak dogodek je doživetje
- nikoli konca. Vedno je nekaj… Naj gre že mimo
- sem bila pridna tudi danes popoldan in si generalno pospravila omaro. Feels good :sport:
Odgovori