- pa zadnja 2 tedna sem toliko nadur naredila, da mi zdaj se par min manjka do tega, da lahko koristim 1 dan dopusta iz nadur
- jeii, ce vzamem se ene 2 dni dopusta pred porodnisko, kot trenutno nameravam, potem grem od tega dneva naprej se manj kot 1 mesec v sluzbo do porodniske
- mi njegova mama tezi, ker meni pisari, da moreva otroka odjavit iz vrtca v maju in odjavit najemnino in se preseliti na drug konc slo, da bova prisparala. Itwk samo moj odloca o takih stvareh, je pa on se manj za sparat in bolj na komot od mene. Sem ji pisala, da ce bi hotel in zategnil pas in ne bi zapravljal in zivel na komot kot zivi, bi lahko vsak mesec za najemnino ali vec prisparal, ker ne vidi v pravi luci stvari.. se ko ji zacnes pisat zacne neki po svoje bluzit nazaj in se ne ustavi… jaz zelim imet mir ob zacetku porodniske in otroka v vrtcu, da koncno po celem letu in pol utegnem kaj ustimati stanovanje…ker prej nisem imela nikoli varstva od nobenega
- si ta teden jemljem en dan dopusta, ko bo otrok v vrtcu, da bom lahko v miru kaj pospravila in cistila ali pa se za odhode do upravnih enot porabila ta dan…
- jeii koncno prisel moj paket iz HM, ugotavljam, da imam za doma ene pajkice m HM, ki sem jih ta vikend nosila, ki so mi malo majhne , ceprav jih upam oblect, niso niti priblizno toliko velike in komot kot calzedonija M, bom vidla kako bo s hlacami, ki sem jih narocila m…
- sva ta vikend s tamalim prvic jedla cesnje
- ta bolnica, kamor grem zdaj, nima smejalnega plina, zdaj se je moj pozanimal, ga baje imajo samo ne reklamirajo, zaradi slaboh izkusenj… mah mislim, da sama ker sem kadila in travo in cik, sem toliko pri pameti, da vem, da mores postopoma inhalirat neko ucinkovino, da vidis koliko zadane in ne na ful v prvo… nisem imela nobenih tezav s smejalnim plinom v Lj, ne vem tocno kdaj sem ga vzela, se mi zdi da po ene 2 urah porodne, je bil filing, da se mi je prikazala marija, ze samo po tem plinu, ki sem ga vzela prvic po vec urah bolcin ze…