Čudni zvoki, centrifuga tako močna, da se stroj kar premakne… Še dobro da imam (večino) oprano, ampak si vseeno ne predstavljam, bit brez stroja
kdo/kaj vam gre na živce #3
Re: kdo/kaj vam gre na živce #3
Da je pralni stroj nekaj zaštrajkal
Čudni zvoki, centrifuga tako močna, da se stroj kar premakne… Še dobro da imam (večino) oprano, ampak si vseeno ne predstavljam, bit brez stroja
Jaz mam tud čedalje bolj glasno centrifugo, čeprav stroj še dobr dela... se pa bojim da bom kmalu moral drugega kupit... saj fotr zna popravt, ampak v LJ ga ni bilo že pol leta, pa po mojem ne more v LJ popravt, jaz pa vmes stroj rabim
U bistvu mi (zares) gre na živce moja familija... vsi v penziji sedaj že nekaj časa, sedaj pa sploh nobenga ni več sem na obisk, so bolj zasedeni kakor kadarkoli prej
Mi kar gre na čustva samo ko pomislim kako so ravnali z mano. Vem, da nisem star 5-10 let, pa vendar je bolelo. Ostal sem sam(ski), pač z bivšo sva hladno končala oz. pač tko je, ko ostaneš sam prekineš stike. Edino kjer je ljubezen brezpogojna so starši oz. familija. Pri meni žal ne
Niso mi dali ne časa, ne varnosti, ne ljubezni... ne nič
In še vedno je enako... potem bodo pa pričakovali, da na stara leta skrbim za njih in da jaz njim kaj dam
Enako sestra 
U bistvu mi (zares) gre na živce moja familija... vsi v penziji sedaj že nekaj časa, sedaj pa sploh nobenga ni več sem na obisk, so bolj zasedeni kakor kadarkoli prej
Mi kar gre na čustva samo ko pomislim kako so ravnali z mano. Vem, da nisem star 5-10 let, pa vendar je bolelo. Ostal sem sam(ski), pač z bivšo sva hladno končala oz. pač tko je, ko ostaneš sam prekineš stike. Edino kjer je ljubezen brezpogojna so starši oz. familija. Pri meni žal ne
Niso mi dali ne časa, ne varnosti, ne ljubezni... ne nič
In še vedno je enako... potem bodo pa pričakovali, da na stara leta skrbim za njih in da jaz njim kaj dam
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Da te aplikacije za vreme vsake 30min pokažejo drugačno vreme. Ne veš, ali bo dež ali suho… kako bom potem šele vedela, kaj nas čaka čez 1 teden
Očitno bo res “tik pred zdajci” odločitev
Očitno bo res “tik pred zdajci” odločitev
Ko se starši enkrat upokojijo...ni to že čas, ko se vloge nekoliko obrnejo in se pričakuje, da jim mi počasi kaj pomagamo?mmm napisal/-a: 19. Apr. 2026 16:03 In še vedno je enako... potem bodo pa pričakovali, da na stara leta skrbim za njih in da jaz njim kaj damEnako sestra
![]()
Zadnje čase me ponovno mami spravlja ob živce, poskušava nekako zakrpati najin odnos ampak...lahko se še tako trudiš ampak ne bo več enako. Danes se ponovno sprašujem, čemu se sploh trudim. Toliko neke energije in na koncu vedno enak rezultat.
Moja dva sta v penziji in še vedno full vitalna. Veliko hodita okoli, potujeta… Sta redko doma. Potem pa, takrat ko sta, kar pričakujeta da bomo prišli na obisk. 150km stran. Ne vem no… Ne morem kar spustit vsega iz rok in it k njima, ker je njima dolgčas.mayaeb napisal/-a: 21. Apr. 2026 14:14Ko se starši enkrat upokojijo...ni to že čas, ko se vloge nekoliko obrnejo in se pričakuje, da jim mi počasi kaj pomagamo?mmm napisal/-a: 19. Apr. 2026 16:03 In še vedno je enako... potem bodo pa pričakovali, da na stara leta skrbim za njih in da jaz njim kaj damEnako sestra
![]()
![]()
Trenutno je situacija taka, da se ne bomo videli do sredine julija. 2 potovanji in 1 mesec morja. Tako imata splanirano.
Moja frendica je pa npr prav racunala, kdaj gre njena mama oz oba njena v penzijo, da bodo takrat lahko ji pazili in pomagali pri otroku, ko ga bi imela…
Tudi zena od oceta od mojega partnerja veliko potuje( letnik cca 1954, zdaj med majsimi gre v Uzbekistan, pa je sigurno v roku zadnjega leta bila ze na vsaj 2h potovanjih..
Mama od mojega skos hodi po teh nekih izletih po slo, ker so zastonj javni prevozi, otroka vidi bolj 3-4x na leto in zivi v bloku, nima nobenega vrta ali zemlje za obdelovat, da bi bila drugace zaposlena…
————————————
Mmm, daj jih kaj poklicat ali obiskat ti, vsaj tako, da se bos bolje pocutil sam pri sebi, da si nekaj naredil..
Tudi zena od oceta od mojega partnerja veliko potuje( letnik cca 1954, zdaj med majsimi gre v Uzbekistan, pa je sigurno v roku zadnjega leta bila ze na vsaj 2h potovanjih..
Mama od mojega skos hodi po teh nekih izletih po slo, ker so zastonj javni prevozi, otroka vidi bolj 3-4x na leto in zivi v bloku, nima nobenega vrta ali zemlje za obdelovat, da bi bila drugace zaposlena…
————————————
Mmm, daj jih kaj poklicat ali obiskat ti, vsaj tako, da se bos bolje pocutil sam pri sebi, da si nekaj naredil..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Mislim, pa to je N O R O!
Pravo aprilsko vreme. Muhasto do konca.

Pravo aprilsko vreme. Muhasto do konca.
Ne govori, danes ponoči sem dala sadike paradajza na toplo
. Napovedana je bla prava ledenica!
V soboto pa sem bila zunaj cel dan v kratkih rokavih. wtf.
V soboto pa sem bila zunaj cel dan v kratkih rokavih. wtf.
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
- da ki on pove sele 5 ‘min preden gre od doma da ga cez dan ne bo in ne gre po otroka, jaz pa velcdan v mislih, da bom fraj po sluzbi… ze tsko imam cel njegov urnio napisan v sluzbenem koledarju, kdaj kateri dan pridem glede na njegov urnik, na telelfonu sliko in imam vse splanirano v naprej, ne predvidevam da ima se druge stvari poleg sluzbe ali kdaj kaksno dezursnje zadnji moment…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Vidim, da sta se razpisale... ja, saj to je ena stvar, ki jo bom sedaj reševal s psihoterapevtkohayley napisal/-a: 21. Apr. 2026 15:33 Mmm, daj jih kaj poklicat ali obiskat ti, vsaj tako, da se bos bolje pocutil sam pri sebi, da si nekaj naredil..
Čeprav nimam še rdeče niti. 1x lahko govorim celo uro o svoji "bivši" (lanski/letošnji), potem bi lahk to razvijal na svojo prvo (nesrečno; zelo), ker je korelacijo videl tudi zelo znani psihoterapevt, potem imam sestro in to de-generativno familijo...
Je pa mama očitno prebrala forum oz. so začutili... ker naenkrat pa zgleda, da bo fotr prišel. Kmalu
mayaeb, fejk profil, me pa spominja na svojo bivšo bivšo - tisto s katero sem zares živel skupaj (ona mi isto "hladne" opazke meče glede moje familije... no pred leti mi je). To sem zdaj namerno "uščipnil" s fejk profilom, mayaeb bo že preživela, skratka sem imel tud že eno seanso vseh svojih paranoj oz. oris tega, pa je blo terapevtki že skor preveč
hayley, za na obiske hodit mi pa prav tako ni zarad sestre.
Ker vsi hodijo/-mo po prstih zarad nje, ker pač ona me noče tam videt... in imam poln k***c njih, ker ji meje ne postavijo, tud sebe, ker se raje izognem konfliktu kakor grem v konflikt z njo, ker pač njen konflikt pomeni ornk izpad, potem pa strah/negotovost vsem... katastrofa je to, kako živijo/-mo...
Mogoč bo tuki lahk pomagala kaj psihoterapevtka glede na to, da je iz teh uradnih, čeprav seveda taka "usluga" spet ni predmet analitske psihoterapije...
Zadnjič spremenil mmm, dne 24. Apr. 2026 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
Da nimam zdele doma nič za jest, tokrat pa res nič, čist nič
... in moram tokrat pa res v trgovino... saj bom verjetno proteinski šejk, sam prej bi še 1-2 konzervi tune
Potem pa grem plesat
Dobr bi blo, da stelovadim pred plesom
Potem pa grem plesat
Dobr bi blo, da stelovadim pred plesom
"Tema je tvoja svetloba.